Най-добрите семейни хотели

Нашият избор от най-добрите семейни хотели в Созпол за забавна семейна почивка в Сингапур. Включва семейни хотели на остров Сентоза и хотели в центъра на Сингапур.

Най-добрите семейни хотели в Сингапур

Сингапур е толкова приказен град за посещение с деца. В Сингапур има толкова много атракции, подходящи за семейства, хората са гостоприемни за семействата, където и да отидете, и като такъв има огромен избор от семейни хотели в Сингапур.

Кой е най-добрият район за престой в Сингапур?

Ако се опитвате да решите кой е най-добрият район за престой в Сингапур със семейството, това зависи от вашите предпочитания. Много от най-добрите семейни хотели в Сингапур се намират на Sentosa, но други хора предпочитат местоположение в центъра на града.

Има толкова много неща за правене с деца в Сентоза, от подходящи за деца плажове до многобройни семейни атракции на Сентоза, че престоят в семеен хотел в Сентоза има смисъл – и ще видите, че пет от нашите най-добри семейни хотели в Сингапур се намират на остров Сентоза.

Но много хора предпочитат да са по-близо до центъра на града, когато посещават Сингапур с деца.

Затова сме включили и селекция от централно разположени семейни хотели в Сингапур, където можете да се насладите на гледка към известния силует на Сингапур от хотел в Марина Бей или да сте близо до всички страхотни търговски центрове на Orchard Road.

Така че, ако решавате къде да отседнете в Сингапур със семейството, тук ви даваме нашия избор от най-добрите семейни хотели в Сингапур за забавна семейна почивка в Сингапур.

Това включва както семейни хотели на остров Сентоза, така и хотели в центъра на Сингапур.

Тази публикация съдържа партньорски връзки. Ако направите резервация или покупка чрез една от тези връзки, може да получим малка комисионна – без абсолютно никакви допълнителни разходи за вас.

Най-добрите семейни хотели на остров Сентоза

Остров Сентоса е популярен избор сред семействата, идващи в Сингапур. Това е мястото, където ще намерите много от забавните атракции на Сингапур, като Universal Studios Singapore и SEA Aquarium. Това е и мястото, където ще намерите най-добрите плажове в Сингапур, както и добър избор от ресторанти, барове и плажни клубове.

Много от най-добрите хотели в Сингапур също се намират на Sentosa. Прочетете за нашите препоръки.

Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa

Rasa Sentosa Resort & Spa на Shangri-La често се смята за най-добрият хотел в Сингапур за семейни ваканции, както и за семейни отсядания в Сингапур. Единственият наистина крайбрежен курорт в Сингапур разполага с изобилие от семейни удобства, което го прави идеален за семейна ваканция.

Щракнете тук, за да прочетете пълния ни преглед на Rasa Sentosa Resort & Spa на Shangri-La.

Един от най-големите плувни басейни със свободна форма в Сингапур разполага с детски басейн с водни пързалки и водна зона за игра.

Центърът за морски спортове предлага разнообразно оборудване, включително каяци, водни колела и велосипеди под наем, докато ежедневните организирани семейни дейности включват плажни игри, водни упражнения, фитнес забавления и градински обиколки.

Заедно с невероятните съоръжения за водни игри, това, което наистина отличава този подходящ за семейства сингапурски курорт, е неговият невероятен детски клуб. Cool Zone се грижи за деца на възраст от 5 до 12 години и се простира на 100 квадратни метра на два етажа.

Централният елемент на Cool Zone е гигантска пързалка с къща на дърво, която се спуска на три етажа в басейн от цветни топки, докато зоната за малки деца Mini Toots има много меки зони за игра. Нищо чудно, че това има репутацията на един от най-добрите курорти в Сингапур за семейства.

Sofitel Singapore Sentosa Resort and Spa

Друг претендент за най-добър семеен хотел в Сингапур е Sofitel Singapore Sentosa Resort and Spa. Разположен на върха на скала сред 27 акра тропически гори на остров Сентоса, този подходящ за деца хотел в Сингапур е спокоен рай с гледка към Южнокитайско море.

Щракнете тук, за да прочетете пълния ни преглед на Sofitel Singapore Sentosa Resort & Spa

В този луксозен семеен хотел в Сингапур се предлагат набор от луксозни съвременни стаи и апартаменти или се поглезете с идилична Villa du Jardin, всяка със собствена алея, две елегантни спални, плувен басейн и градинска тераса.

Звездата на шоуто тук и това, което го прави един от най-добрите курорти в Сингапур за семейства, е 33-метровият открит среднощен плувен басейн.

Другите съоръжения за отдих включват два осветени тенис корта, закрита фитнес зала, открито игрище за бадминтон/волейбол и игрище за петанк.

Харесва ни, че плажът Танджонг е само на кратко разстояние пеша по дървени стъпала през тропическата гора за повече семейни забавления на слънце.

Ако успеете да си осигурите малко време само за възрастни в този красив луксозен хотел в Сингапур, тогава не забравяйте да разгледате прекрасния спа център So Spa с неговите джакузи, водопади и кални бани в тропическа среда.

Детският клуб е удобно разположен точно до вратата, идеално!

Щракнете тук, за да проверите последните цени за Sofitel Singapore Sentosa Resort & Spa.

Капела Сингапур

Друг страхотен избор на семейни курорти в Сингапур е грандиозният Capella Singapore. Проектиран от известните британски архитекти Foster + Partners, този луксозен семеен хотел съчетава най-доброто от стария и новия Сингапур, включвайки извити модерни структури с две колониални сгради от 19-ти век.

Това луксозно семейно настаняване в Сингапур се гордее с изглед към Южнокитайско море от много от своите просторни двойни стаи, студиа и апартаменти, докато изключително стилните вили и имения разполагат със самостоятелни малки басейни и открити съоръжения за къпане.

Ние особено харесваме четирите каскадни плувни басейна, разположени сред тропическите гори за релаксиращи следобеди, и ако имате достатъчно късмет да отделите време за мен, луксозният спа център Auriga е един от най-добрите в Сингапур и е изживяване, което не бива да пропускате.