Подарък за 8 март – Оригинални идеи за подарък през 2024 г.

8 март е денят от годината, в който показваме още по-силно любовта си към любима жена в нашия живот. Без значение дали това е нашата майка, съпруга, годеница или просто приятелка, това е денят, в който може да поднесете един специален подарък за 8 март. Без значение дали ще бъде нещо мъничко и практично, или голям и скъп подарък, това, което ще бъде оценено, е жестът и посланието “Обичам те”! 

Но какво да подарите на любимата жена? Това е въпросът, който всяка година измъчва силния пол. В тази статия на “Всички теми” ще предоставим няколко добри възожности, от които да “откраднете” идея за перфектния подарък. 

подарък за 8 март от mossaika.com

MOSSaika – интересен, различен и оригинален подарък за 8 март

Все по-модерен и популярен става скандинавският мъх. Той се използва за декоративен елемент в много от домовете и офисите в България. Уютът, който придава, със сигурност ще ви накара да се почуствате по-удобно у дома или на работното място. 

В някои случаи можем да видим цели стени декорирани в скандинавски мъх, но MOSSaika предлага картини, с които да изненадата любимата жена по повод нейния празник. Картините със скандинавски мъх на MOSSaika са авторски и пригодени за всеки стил. Може да откриете както картини за 8 март, така и картини за мама, картини за нов дом, картини за новородено или картини за двойки

подарък любимата жена от mossaika.com

В сайтът им ще откриете повече от 80 дизайна в два различни размера – 25х30 см. и 15х20 см. Това, с което се отличават, е авторски дизайни, гравирани върху дървена плоскост и различни цветове от мъх, с които да декорирате вашата картина. От MOSSaika предлагат като опция и персонализиран текст, а също и възможността да си поръчате картината в “суров” вариант и сами да я декорирате у дома в компанията на любимата жена.

Не се колебайте! Внесете допълнителен уют в дома си и изненадайте любимата си жена по повод 8 март.

Gift Tube – Платформа за ваучери за преживявания

Gift Tube е най-голямата платформа за ваучери за преживявания на територията на България. В сайтът им ще откриете повече от 800 предложения, от които да харесате подарък за любимата жена. Платформата им е изключително удобна и лесно може да откриете ваучер за полет с балон, нестандартен подарък, козметични процедури или дори луксозни подаръци

От Gift Tube ще се погрижат да получите и луксозна опаковка – тубус, с който допълнително да внесете елемент на изненада у любимата жена на вашия живот. 

Разбира се от сайта дават и възможността да закупите ваучер за сума и след това да изберете изживяването, което искате да опитате. 

А най-голямата изненада, която от Гифт Тюб правят, е свързана с втори ваучер към всяка поръчка. Той е изненада, като всеки месец е различен. И най-хубавото е, че е подарък от екипа, за да може изненадата да бъде двойна. 

подарък любимата жена от Гифт Тюб

Подарък за 8 март – Отдих в СПА Център Деметра

Замисляли ли сте се някога за това как бихте искали да отидете и просто да релаксирате за 2 часа в СПА Център след работа и да забравите за проблемите на работното място? Тогава обаче идва и моментът, в който си казвате “СПА Център? Това го има само в някой хотел, трябва предравително да запазвам…” – Не!

СПА Център Деметра се намира в София и разполага с 4-етажна сграда, пълна с релакс изживявания, с които да изненадате любимата жена. Там може да откриете огромно разнообразие от масажикласически, антистрес, енергизиращ, ориент и много други. 

Сауна и парна баня е другото голямо предимство на СПА Център Деметра. А ако любимата ви жена обича да се гримира и иска да научи някоя и друга тънкост, може да я запишете за курса СПА, Грим и Вино

Вариантите за подарък за 8 март са наистина много. Важно е само да знаете какво обича любимата ви жена. Интернет пространството разполага с огромна база данни и всеки може да намери подходящия начин за изненада. 

подарък за 8 март от spademetra

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни