Астрологична прогноза за Декември 2022 (Втора част)

В първа част на статията разгледахме как ще протече последния месец за първите 6 зодии от астрологичния календар. В тази статия на “Всички теми” ще разгледаме какво подсказват звездите за останалите зодиакални знаци.

Приятно четене!

Везни

От началото на месеца си поставяте цели, наслаждавате се на този край на годината, за да реализирате програмата за Нова година. Вие се развивате в личния си живот, но и в професионалния си живот.

Успехът е важен за вас и коледният сезон е идеалното време да мечтаете за вашите проекти. Към 10-ти има красива жизненост и добра енергия, няма морални напрежения, атмосферата е здравословна, ще искате да се озовете с близките си, родителите си, децата си.

Ще разчитаме на вас и вашето въображение, за да организираме празненствата в края на годината; няма да останете без идеи. Оставяте тревогите зад гърба си, малък престой от няколко дни може да завърши годината, достатъчно, за да започнете на нова основа.

Скорпион

Началото на декември е смесено, имате впечатлението, че нищо не върви напред, а се случва точно обратното. Към 14-ти настъпват важни промени, ако в близко бъдеще не видите резултати, няма да се забави.

Запазвате добра инерция, това е много важно; вие сте белязани от силата да предприемете. Професионалната област все още изисква известни усилия; вие сте на прага на успеха, ако работите в сътрудничество, можете да се доверите.

Благодарение на добрата комуникация и конструктивен обмен напредвате. Връщате се към основите, заобиколени сте от любимите си хора.

Прочетете също: ВСИЧКИ КИТАЙСКИ ЗОДИИ И ТЕХНИТЕ ЗНАЧЕНИЯ

Стрелец

Ако ефектите от последния месец във вашия знак все още се усещат, планетарните влияния дават голям тласък на трудностите.

Около 5 декември имате щракване, тогава разбирате, че е важно да се движите, изостанали сте, личният живот и професионалният живот са свързани; имате проблеми с придвижването напред.

Астралните вибрации ви показват, че трябва да вярвате отново и отново, да бъдете отзивчиви. На 17 декември планетите са на ваша страна, любовта е в светлината на прожекторите и професионалната страна също.

Ако скоро сте отговорили на предложение за работа, ще получите контакт за интервю. От вас зависи да покажете професионалните си способности и да покажете своя опит.

Козирог

Планетите подготвят сцената този месец, изглежда, че е Коледа идва по-рано при вас. От 6 декември периодът е приятен, по отношение на задълженията си решавате да спрете; това е заслужена почивка, почивка на тялото и духа.

Напоследък сте осъзнали, че вашите приоритети са взели връх над семейния живот, не е било лесно да го приемете. Така че удряте много по масата, решавайки да промените всичко това.

И ако връщането към основите ви изглеждаше по-правилно? Разглеждането на нещата по различен начин със сигурност води до някои компромиси, но оставате много отворени за промяна. Показването на известна гъвкавост е важно за вас.

Водолей

Декември е месецът на обновлението. Скъпи Водолеи, разрастването на вашите професионални дейности има положително въздействие върху личните ви отношения. Вие се променяте; удобна ситуация идва в живота ви, дори и да се съмнявате, ще получите доказателства около 11 декември.

По суеверие, в очакване на вашите проекти да се реализират, предпочитате да мълчите, опитвайки се да блокирате с околните. Преди края на годината се фокусирате отново върху личния си път. Добрите изненади идват едновременно с подаръците; ти си част от късметлийската зодия.

В сърцето, възможностите текат, правите обогатяващи срещи, чувствата ви се издигат до небето; вие сте на малък облак, да не говорим за добрата семейна атмосфера. Последните дни на декември са експлозивни.

Прочетете също: ВСИЧКИ КИТАЙСКИ ЗОДИИ И ТЕХНИТЕ ЗНАЧЕНИЯ (ВТОРА ЧАСТ)

Риби

Планирали сте да прекарате време със семейството; периодът се подходящ, само че през първата половина на месеца плановете ви може леко да се разклатят. Някои от вашите близки не правят живота ви по-лесен; рискувате да увеличите налягането.

След това нещата се оправят, атмосферата става по-тиха, лошото настроение изчезва, успявате да разрешите ядовете, можете спокойно да мислите за коледните празници, които наближават.

Много лесно, като се префокусирате върху приоритетите си в момента, в който откриете своята мотивация. Като цяло месец декември е градивен, ако отделите няколко дни отпуска за почивка, ще се насладите двойно повече на празниците.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни