Астрологична прогноза за Декември 2022 (Първа част)

Този край на годината идва навреме за някои знаци от зодиака, за да направят своята равносметка. 

През първите 10 дни на декември се опитваме да евакуираме грижите и трудностите, с наближаването на празничния сезон оставяме проблемите настрана. 

За всички втората седмица е поразителна като атмосфера, семейната атмосфера е спокойна и успокояваща, връзките се затягат; ще се насладите на голямо удоволствие да сте заобиколени от любимите си хора. 

Около 18 декември еуфорията от подготовката за Коледа дава добри енергии. Идва време за подаръци, радост и щастие, прибираме неприязънта в килера, страхотно време е, във въздуха се носи щедрост. 

Прочетете също: Какво означава Слънцето в астрологията?

На 20 декември Юпитер завършва краткия си престой в Риби, който е причинен от неговата ретроградация. Свързан с Венера и Меркурий в Козирог, той дава малък тласък на знаците на водата и земята.

С Плутон и Уран като подкрепления, тези, които трябва да променят нещата ще бъдат възхитени. Що се отнася до тези, които искат да се освободят от заседнала ситуация, те ще имат възможност да го направят.

Все пак зодиите Дева и Риби могат да имат известни съмнения, но ако гледат на нещата обективно, ще вземат най-доброто решение. Що се отнася до знаците на въздуха и огъня, те ще бъдат възхитени от завръщането на Юпитер в Овен, което е насрочено за 21 декември.

С ценната помощ на Марс, който все още е в Близнаци, това ще им позволи да възобновят текущи проекти или връзки, които са били задържани. Някои могат да почувстват, че нещата не се развиват достатъчно бързо за тях. А други ще се възползват от възможността да структурират своите инициативи така, че да са устойчиви.

Прочете астрологичната прогзноза на “Всички теми” за последния месец на 2022 година и разберете какво ви очаква.

Приятно четене!

Овен

Завършвате годината гладко, този месец няма големи затруднения, общото настроение е приятно. Първата половина на декември е спокойна, около 14 декември са налице промените, получавате предложение за работа или положителен отговор на молба; можете да започнете проект, нова професионална дейност или творение.

В любовта е спокойно; няма разочарование, но няма и голяма радост. От страна на семейството, оставете вашите близки да поемат юздите. Около 20 декември празничният сезон наближава, атмосферата е оживена, семейният клан е заварен.

Периодът изглежда най-благоприятен да организирате с децата си малко изненадващо пътуване, за да отпразнувате края на годината.

Астрологична прогноза за Декември 2022 (първа част)

Телец

Този месец не тръгвате с главата надолу в посока, която не е ваша, мислите два пъти, защото вече сте се поучили от грешките си. През първите 15 дни на декември може да ви завладее малко меланхолия, моралът ви се подобрява от третата седмица.

От 18 декември сте динамични и игриви, оползотворявате празничния период. До края на годината астралното ви небе е ясно, периодът е хармоничен. Около 13 декември са възможни командировки, реализиране на нови проекти, краят на годината е натоварен.

Финансово трудностите са замразени, харчете парите си както искате. До началото на следващата година звездите са на ваша страна.

Близнаци

Планетарните влияния съпътстват вашите постижения, кариерата ви набира скорост, професионалните ви желания се сбъдват. Можете да предприемете или финализирате професионален проект. Вашият любовен живот е противоположен на професионалния ви живот; имате проблеми с налагането на себе си, съмнявате се; не поемате водеща роля, разочаровани сте.

Ако разчитате на другите да ви помогнат, може да останете разочаровани. За да се отървете от стреса или гнева си, можете да се отдадете на спорта доста ирационално. Около 21 декември с наближаването на празниците ще трябва да стегнете семейните си връзки; атмосферата ще бъде релаксираща, ще намерите добра енергия. Динамичността ви се завръща.

Астрологична прогноза за Декември 2022 (първа част)

Рак

Месецът започва неравномерно, трудно ви е да се разграничите от проект или асоциация. Поставяте под въпрос договор или сътрудничество. Вашите приоритети са предимно професионални дейности. Имате проблеми с намирането на място за семеен живот и живот на двойки.

Прочетете също: Как обичат зодиите?

Около 14 декември най-накрая идват нови възможности; намирате мотивация. В любовта, ако партньорът ви вини, че сте по-малко присъстващи, правите всичко, за да го/я задоволите. Коледният период е удобен момент да правите любимите си хора щастливи. Няма по-добро време за стопляне на сърцата.

Лъв

Скъпи Лъвове, ако възнамерявате да реорганизирате живота си, сега е моментът да го направите. От 4 декември ще направите равносметка на желанията, очакванията и целите, които сте си поставили. Вие сте инати по характер; нищо и никой не може да ви накара да промените решението си, но веднага щом идеите ви станат по-ясни, вие се възползвайте от това, за да се съсредоточите върху личния си живот, като коригирате малки проблеми.

Астрологична прогноза за Декември 2022 (първа част)

Възможно е силните разговори да подправят дебатите в семейството, но това няма значение, за да избегнете недоразумения, трябва да сте открити. От страна на любовта ви върви добре: вие сте привързани, внимателни, грижовни към близките си. Приближавате Коледните празници в добро настроение.

Дева

Месец декември е синоним на защита за вас. Вие, които сте нетърпеливи по природа, точно за вас в края на годината се падат много награди. Звездите сочат вашата любов, красива промяна е налице около 9 декември.

Вашият любовен живот е зареден с енергия, ако се стремите да се ангажирате любовно или професионално, възможностите са налице. Тази добра планетарна динамика ви позволява да дадете обрат на ежедневието си, който отговаря напълно на вашите очаквания.

Това е месецът на подаръците, за вас този период е ползотворен. Атмосферата е лека, след времеви ограничения продължавате напред. Членовете на вашето семейство се радват за вас.

Ако искате да раберете какво вещаят планетите на останалите знаци от зодиака, прочетете втора част на статията.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни