Годишен хороскоп 2023 година | всички зодии (Втора част)

В първа част на статията разбрахме какво могат да очакват зодиите Овен, Телец, Близнаци и Рак през новата 2023 година. Сега е ред и на останалите представители на зодиакалния свят.

Лъв | Годишен хороскоп 2023 година

Годишният хороскоп за Лъв за 2023 г. казва, че удовлетворението ще бъде най-доброто за вас през годината. Но жаждата ви да бъдете най-добрите и да имате най-доброто ще ви накара да положите възможно най-много усилия. Планетите изискват това от вас. От друга страна, те също биха искали да прецените, преди да примете всичко твърде лично. Така че още от първия месец вярвайте в добрите неща.


Ценете моментите, които имате, вместо да се тревожите за това, което го няма с вас. Около третото тримесечие, когато планетата Юпитер ще бъде в действие, нещата определено ще се подобрят завинаги. Венера също ще бъде там, за да внесе някои промени и позитивизъм в професионалния ви живот.

Но сдържайте се, Лъвове, тъй като Сатурн и Раху биха били там, за да ви създават препятствия и спънки от време на време. Затова се пазете от предизвикателствата, които може да има в живота ви, особено по отношение на здравето, тъй като Новата година може да бъде малко трудна за вас по отношение на благосъстоянието.

Прочетете още:

ВСИЧКИ КИТАЙСКИ ЗОДИИ И ТЕХНИТЕ ЗНАЧЕНИЯ

Дева

Годишният хороскоп за Дева за 2023 г. идва с малък предупредителен знак за вас — избягвайте да бързате със заключенията! Марс и Меркурий са с достатъчно добри възможности точно през първата половина на годината и с техните благословии ще правите неща, които са били непланирани, но възможни, объркани?


Е, не бъдете. Останете нащрек до края, тъй като Кету ще бъде в действие. Върхове и спадове поради този планетарен транзит през 2023, има възможности за промени във финансите и отношенията, които притежавате.

Изправени пред препятствия и добри моменти вие ще се насладите на мини влакче в увеселителен парк. Но определено сте далеч от падането в яма, така че се радвайте и ценете каквото можете през 2023 г.

Везни | Годишен хороскоп 2023 година

Всички знаем, че балансът е ключът към вашето спокойствие. И годишният хороскоп на Везни за 2023 г. категорично показва същото. Въпреки това, интроспекцията, разбирането на развитието и извършването на промени според времето ще бъде нещо, от което ще се нуждаете.

Транзитите на планетите ще ви благоприятстват до голяма степен и ще донесат удовлетворение в живота ви. Все пак не забравяйте, че не всичко, което е правилно ще работи за вас. От една страна, някои планети ще се опитат да разклатят равновесието, което обичате, други ще ви помогнат да го постигнете отново.

Годишен хороскоп за 2023


Още от първото тримесечие на 2023 г. ще трябва да сте в действие. За известен период от време може да имате нужда от помощта на други. Избягвайте да бъдете егоисти и потърсете необходимата помощ.

Скоро това ще бъде вашата врата към удовлетворението през 2023 г., тъй като през годината ви очакват късмет, възможности и страхотни неща; само трябва да сте напълно ясни и позитивни относно нещата, които планирате или очаквате.

Почетете още:

ВСИЧКИ КИТАЙСКИ ЗОДИИ И ТЕХНИТЕ ЗНАЧЕНИЯ (ВТОРА ЧАСТ)

Скорпион

Представители на зодия Скорпион не общуват много. Колкото и да обичат да са сами, годишният хороскоп за Скорпион 2023 ще им помогне в това. Всъщност същият този навик може да бъде продуктивен за вас.

От друга страна обаче, малка модификация е всичко, от което ще се нуждаете, за да привлечете щастливите моменти в живота си. Транзитът на планетата Юпитер през 2023 г. ще бъде чудесен шанс за вас да изясните някои неща в ума си.

Годишен хороскоп за 2023


От друга страна обаче транзитът на Сатурн ще дойде като сигнал за определени области от живота ви. Тази комбинация от събития със сигурност ще промени възприятието ви по много начини.

Също така, това би нарушило някои вярвания, които сте имали за живота и някои хора в него. Звучи като година, която отваря очите ви? Е, така е. Скорпионите ще видят, че нещата идват на правилното място през втората половина на годината, когато голяма част от токсичността ще изчезне от живота ви.

Стрелец | Годишен хороскоп 2023 година

Годишният хороскоп за 2023 г. на Стрелец бележи време за изследване и разбиране. Не само ще получите благословиите на планетите, но и ще постигнете някои големи постижения. Когато Венера и Юпитер ще присъстват и ще ви помагат заедно, нещата ще изглеждат лесни и хубави..

Годишен хороскоп за 2023


Търсете знаци и бъдете себе си. Поемете си голяма въздишка, ако търсите правилния човек, тъй като хороскопът показва някои възможности. Но не бързайте, избягвайте да бъдете претоварени и бъдете това, което сте всъщност, тъй като за Стрелците 2023 г. ще бъде Перфектната година!

Също така не летете твърде високо, ако повтарящите се неща работят по вашия начин, тъй като може да има някои обрати, които да ви подтикнат да направите поправки и промени, за да получите ясна гледна точка за живота и неговите пътища.

Ето и едно миниатюрно предупреждение — стойте далеч от рискованите начини да имате страхотен живот.

Препоръчваме ви още:

Как обичат зодиите?

Козирог

Препятствията идват и си отиват, но Козирозите няма да се откажат! И това трябва да остане вашето отношение през 2023 г. Силно стоящи върху вашата етика и начин на живот, ще се справите доста добре според годишния хороскоп за 2023 г. на Козирог.

Вашите политики не само ще ви донесат успех, но и ще ви помогнат да постигнете всички остатъчни планове от предходната година. Трябва да се изразявате правилно и да управлявате всички области от живота си с правилно отношение и внимание.

Годишен хороскоп за 2023

Докато финансите ви ще бъдат страхотни, може да се сблъскате с проблеми по отношение на здравето си. Планетата Сатурн ще бъде там, за да забави някои събития.

Планетата Юпитер обаче ще ви спаси от множество премеждия. Още от първото тримесечие отношението ви ще бъде положително за всичко, което ви предстои през тази година. 

Водолей

Годишният хороскоп за Водолей за 2023 г. ще ви даде някои дни и събития, в които можете да се насладите на време за себе си и да работите върху себе си, за да постигнете по-добри неща през следващата година.

Освен това годината ще бъде страхотна за вас, ако постоянно влагате всичките си усилия на правилните места. Напротив, не забравяйте да не пренебрегвате предупрежденията, които ви възпират да извършите нещо.

Годишен хороскоп за 2023

Правилните неща ще дойдат със Слънце и Марс, особено в личния ви живот. Транзитът на Марс през 2023 г. ще коригира неща, които се отклониха от предходната година. Дори ако ситуацията изглежда трудна, придържайте се към правилните неща и скоро около третото тримесечие липсващото парче от пъзела ви ще бъде точно пред очите ви.

Бъдете малко внимателни, тъй като не всичко, което мислите работи така, както искате. Не се опитвайте да промените ситуацията. Вместо това се опитайте да се настроите по този начин. 

Риби

Първо, бъдете благодарни за това, което имате, Риби! Дори годишният хороскоп за Риби за 2023 г. ви призовава да го направите. Във всички аспекти на живота ви планетарните транзити ще ви позволят да разпространявате щастие и да привличате същото в живота си.

Работете върху мотото – едно добро дело на ден! Точно когато поне веднъж сте си помислили, че предишната година е свършила и можете да си починете, ще осъзнаете, че нещата идват с повече бързина и сила.

Годишен хороскоп за 2023

Транзитът на Марс през 2023 г. обаче е готов да ви помогне да се изправите пред предизвикателства и да коригирате сценариите вместо вас. Рибите ще получат уроци и знания, които биха им помогнали да открият собствените си начини да отговорят на препятствията, които животът им поставя.

Също така, за да направите живота си щастлив и лесен, придържайте се стриктно към нещо — като решение или практика, тъй като това ще добави бонус точки към предстоящата ви година.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни