Как обичат зодиите?

Разбирането на уникалният език на любовта, с който общувате вие ​​и вашият партньор, може да изиграе огромна роля за успешна връзка. То може да ви даде представа за това как всеки човек се стреми да направи другия щастлив и от какво лично се нуждае в замяна. 

В следващите редове ще намерите кратко описание на това как всеки един зодиакален знак обича и по какъв начин можете да му върнете любовта.

Овен

Винаги сте на мисия за изкачване на поредния връх в буквален и преносен смисъл. Искате да спечелите! Вашият идеален партньор е човек, който ви подкрепя. Независимо колко дива, непремислена или луда идея имате. Оценявате положителните качества в хората. Хората, които изпитват чувства към вас, със сигурност не трябва да бъдат срамежливи. Влюбите ли се, вие ставате изключително лоялни.

 

Телец

Като земен знак, за вас няма нищо по-важно от това да се чувствате уютно с любимите си хора. Имате нужда от някой, който е готов да бъде мързелив с вас. Когато представителите на зодия телец са влюбени, те непрекъснато ще търсят нови начини да ви вдъхновяват. Това ще става чрез фино подбрани вкусове и аромати, които ще запълнят културната празнота. А вие сигурно не сте знаели, че съществува.

 

Близнаци

Близнаците са едни от най-социалните знаци в зодиака. Винаги създават нови приятели и намират начини за свързване. Те жадуват за приятелство. Заради това се нуждаят от партньор, който също така им действа като най-добър приятел и иска да прекарва по-голямата част от времето си с тях. Те ще положат усилия да научат за вашите интереси и ще ви изпратят статии и информация, които смятат, че може да ви харесат. Макар че те със сигурност оценяват всички подаръци, които им дарявате, това, което наистина искат от вас е само едно. Вашето време. 

 

Рак

Раците са едни от най-чувствителните представители на зодиака. Това ги прави изключително загрижени спътници, нетърпеливи да се погрижат за половинката си. Понякога могат да се сблъскат с емоционални блокажи, когато става въпрос за изразяване на емоции. И особено когато първоначално се стараят да се доверят на някого. Важно е те да се чувстват ценени и признати в любовта.

 

Лъв

Лъвовете са изключително лоялни. Нуждаят  се от малко допълнително време, за да отворят наистина сърцата си. Когато са влюбени, тези огнени знаци засилват чара си и винаги търсят начини да впечатлят обекта на желанията си. Щедрото сърце на лъва им позволява да дават безусловно на тези, които обичат. В замяна Лъвът изисква същото количество обожание.

 

Дева

Девата бързо ще научи навиците на своя любим. Това често ги кара да предлагат съвети как човек може да подобри ежедневния си живот. За съжаление, този тип добронамерени съвети понякога могат да излязат като критика, която и двамата партньори трябва да следват. Въпреки това, сърцето им почти винаги е на правилния път. Те със сигурност ще ви подтикнат да бъдете по-добри. Също така ще положат всички усилия, за да ви помогнат да разрешите проблемите, които се проявяват в живота ви и винаги ще бъдат до вас, когато сте в затруднение.

 

Везни

Везните могат да бъдат традиционалисти, когато става въпрос за романтика. Обожавайки партньорите си, те използват флиртуващи думи и малки подаръци, когато се чувстват особено романтично. Влюбените везни планират мечтани и спокойни срещи, изпълнени с цветя, свещи и сладки чувства. Ако се надявате да се задържите в дългосрочен план с този управляван от Венера знак, ще трябва да останете на върха на романтичната си игра.

 

Скорпион

Скорпионите са едни от най-интензивните представители на зодиака, които винаги търсят начини да укрепят романтичните си връзки. Те не обичат нищо повече от това да достигат нови емоционални дълбочини с партньора си.

Чувство, което се прилага в емоционалната, физическата и умствената сфера на вашата динамика. Въпреки че обичат да задават задълбочени въпроси и да изучават психиката на другите, те могат да бъдат особено мистериозни и дискретни.

 

Стрелец

Стрелците са едни от най-харизматичните и щедри представители на зодиака, а също така ценят забавлението и приключенията. Този огнен знак се насочва към всеки, когото пожелае с неумолимия си чар. Когато са влюбени, те ще обсипват партньора си със скъпи подаръци. Също така ще ги направят център на своя свят, като влагат емоционален, умствен и физически труд, за да накарат половинката си да се чувства подкрепяна и обожавана. 

 

Козирог

Козирозите имат едно от най-добрите покер лица в зодиака, което ги прави изключително трудни за разчитане. Имайте предвид, че стените им падат бавно, но ако отговарят на вашите съобщения и прекарват време с вас, то със сигурност имат интерес.

Обикновено не биха предприели по-сериозни стъпки като брак или съжителство, докато двамата с половинката им не са добре установени професионално, така че може да им предстои дълъг път, преди да се осъществят тези планове. Те ще се стремят към успех, за да осигурят на потенциално им семейство сигурен и удобен начин на живот.

 

Водолей

Водоносецът се нуждае от партньор, който се изявява като любовник и най-добър приятел. Водолеите не искат крещящи доказателства за любов, а по-скоро приятел, който ще изслушва проблемите им, ще бъде внимателен към чувствата им, ще остане лоялен и ще има същите възгледи като тях. Другарството е ключово, когато става въпрос за спечелване на сърцето на Водолея, тъй като те търсят дългосрочна връзка със стабилност.

 

Риби

Този романтичен воден знак обича да се чувства така, сякаш са  в приказка от реалния живот и че истинската любов побеждава всичко. Рибите имат нежни, всеобхватни, безусловни и мечтателни връзки с човека, в когото се влюбват или с когото се обвързват. Те ще вярват в някой, който гарантира, че тяхната собствена версия на щастието завинаги ще се осъществи.картини със скандинавски мъх

Манев и партньорибасенджи

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни