Какво да очакваме през 2022 според ведическата нумерология?

След като 2021 година не беше много лека, както се надявахме да бъде, със сигурност имате интерес да разбрете каква ще бъде 2022 година. Във времената, в които живеем, всичко се променя много бързо. Все повече световни събития се случват, които пряко влияят на всеки един индивидуално. Нормално е да има промяна, с нея всеки човек израства, но не ви ли се струва съмнително колко бързо се развиват събитията през последните няколко години? Всяка една година е с разлиен акцент, който променя живота на хората. Зависи ли това от ведическа нумерология?

 

Прочетете също: Как и къде да пътуваме според зодията си?

 

В тази статия ние от “Всички теми” ще разгледаме каква ще бъде 2022 година според ведическата нумерология. Преди да прочетете каква е енергията на тази година, нека ви разкажем малко за ведическата нумерология и какво означава тя.

ведическа нумерология

 

Ведическа нумерология – Какво представлява?

Тя е изключително древна наука, считана за най-точната по предсказания в това разклонение на предсказателните науки. Числата са кодови знаци на целостта макрокосмос – микрокосмос. Магическото им значение е изтъкано още в древна Индия. Нумерологията ги разглежда като проводници на космическата енергия и ни помага да проникнем в скритата зад тях информация. Някои числа “живеят в разбирателство”, други си “противостоят”. Управляващите ги планети определят природата, поведението им и влиянието, което те оказват върху характера и съдбата на хората. Ето и каква ще бъде енергията на годината според резултата от сбора на числата на 2022 година.

Общото число на 2022 е шестицата: 2+2+2 = 6

Шестицата олицетворява милосърдието. Може да се каже, че темата на тази година ще бъде изцеляването на представите, които имаме за света. Както и за хората около нас и самите ние като личности. Шестицата е свързана с енергията на красотата, да отоврим очите си за нея. Нека през тази година се научим да се вникваме в красотата на природата, защото ние сме едно цяло.

ведическа нумерология

 

Ведическа нумерология – Какво да очакваме през 2022 година?

За много хора 2022 година ще бъде тест, през който ще преминат, за да изпитат границите си на издръжливост, работоспособност, усърдие, взимане на правилни решения, увереност и смелост. Мързелът тази година е недопустим. Внимавайте с резките покупки. По-скоро дейтсвайте след като първо добре сте помислили.

Друга тема, която засяга 6-цата, е семейството и брачните отношения. През тази година за някои хора това ще бъде изклчително семейно ориентирана. Някои могат да сключат брак, да се завърнат към бащината къща и при родителите си, а някои могат да се сдобият с деца. Бракове, които бъдат сключени тази година и са по любов, ще продължат доста дълго.

Сянката на тази година е свързана със зрението. В буквален и преносен смисъл. Грижете се за здравето си, бъдете нащрек какви хора ви заобикалят. Отворете очите си за истината и следвайте своя път. Тази година ще ни изправи пред страховете ни, само за да ни научи как да станем по-силни и да ги преодолеем.

ведическа нумерология

 

Ако изпаднете в труден момент, сякаш сте без посока или се чувствате предадени, задайте си следващите въпроси:

Как гледам на себе си/другите сега?

Кое замъглява погледа ми?

За какво ми предстои да прогледна?

Тези въпроси са ключови за енергията на 2022 година! Опитайте се да бъдете изцяло себе си, следвайте личния си път и пътя на душата ви. Обърнете се повече към природата и прекарвайте стойностно време с вашето семейтво и близките ви хора.ресторант на Каваци

Луната е едно от трите най-важни неща за нашата натална карта! В нашата статия по темата говорим и за същността на Луната в хороскопа и каква роля играе тя в астрологията и наталната карта. Прочетете тук: Луната в астрологиятакартина с мъх

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни