10 Факта за Рептил, които трябва да знаете

Не, не става дума за гущери, които се возят в луксозни коли, макар че някои хора смятат, че това не е далеч от истината за рептил. 

Концепцията е популяризирана от бившия спортен писател на Би Би Си и самопровъзгласил се за “син на Бога” Дейвид Айк в книгата му от 1999 г. “Най-голямата тайна: книгата, която ще промени света”. В книгата Айк твърди, че обществото се контролира от хуманоидни рептили. Макар че това може да звучи като крайно необичайна теория на конспирацията, но в нея вярват повече от 13 милиона души в целия свят.

Разбира се, важно е да се отбележи, че в подкрепа на тези твърдения има само непотвърдена информация (в най-добрия случай). Така че, въпреки че нищо от това може да не е вярно, все пак това е увлекателна и сложна теория за начина, по който някои хора виждат вътрешното устройство на света. В тази статия на “Всички теми” ще научите най-важните и интересни теории за рептилите, от това откъде идват до въпроси като “Защо са тук?” и “Какво е тяхното общество”

Рептил

1. Откъде идват рептилите

Съществуват две теории за произхода на рептилите. 

Едната предполага, че те са еволюирали тук, на Земята, напуснали са я, след като са усвоили междугалактическото пътуване, и са се върнали милиони години по-късно. 

Други смятат, че родната им планета се намира в съзвездието Драко. Предполага се, че те са дошли на Земята преди хиляди години и са я споделили с хората. След това или са решили, или са били принудени да минат “под прикритие” и са се скрили от нашата реалност. Освен това започнали да се кръстосват с хората, като променяли нашата ДНК.

Тази промяна на нашата ДНК имала двоен ефект. Те промениха ДНК-то ни така, че да не използваме пълния капацитет на мозъка си, като ограничават съзнанието ни и ни правят по-лесни за контролиране. 

Като доказателство Айк посочва факта, че в мозъка ни има гени на влечуги. Всъщност рептилоидният мозък е най-старият от трите части, които контролират мозъка. Второто доказателство е, че хората с рептилоидна ДНК в тях могат да бъдат обладани от рептили, които живеят извън нашата сфера на съзнание в по-ниското четвърто измерение. 

Тези човеко-рептилоидни хибриди, считани за полубогове, са успели да придобият власт в древните цивилизации на Шумер, Вавилон и Месопотамия. Когато човечеството започнало да колонизира останалата част от планетата, влечугите се разпространили по Земята и се превърнали в кралски семейства по целия свят.

Рептил

Глобалният затвор на рептилите

Имайки власт във всяка една страна, рептилите са създали глобален затвор, в който хората дори не осъзнават, че се намират. Затворът е създаден, чрез очертаване на границите на държавите, което води до безкрайни войни и конфликти. 

Друг начин, по който те контролират хората, е като ни разсейват с медиите, развлеченията и дори политиката. Освен това те са направили населението глупаво и мързеливо, като са отровили храната, въздуха и водата.

И така, само да обобщим, защото това е много информация за възприемане: по същество рептилите са променили мозъците ни, за да ограничат нашите способности. Те са установили повечето, ако не и всички, световни лидери в историята. Тези лидери на свой ред са допринесли за всички важни исторически събития. 

И накрая, в продължение на хиляди години те са тровили хората. И всичко това е направено, за да се гарантира, че те контролират човечеството. 

2. Йерархията на хората гущери

Според Айк при рептилите има йерархия. По-специално, има два класа рептилианци – пълнокръвни и кръстоски. 

Пълнокръвните са наясно, че са рептили и могат да променят формите си между човешката си външност и истинската си рептилска кожа. Също така пълнокръвните рептили не носят действителна физическа маскировка; вместо това човешката им обвивка се създава чрез вибрации, които променят човешкото съзнание, така че мозъкът ви просто си мисли, че вижда човек. Това е подобно на начина, по който извънземните се маскират в култовата класика на Джон Карпентър “Те живеят”. 

Това обяснява защо рептилите са високи от метър и половина до 3,5 метра, но носят маскировка с човешки размери. Всъщност те не намаляват размера си, а мозъкът ни просто ги регистрира като нормален човешки размер, защото промяната на физическия размер се смята за невъзможна. 

Рептил

От друга страна, хибридите или кръстосаните не знаят, че са рептили и вярват, че са хора, но са контролирани от по-ниското четвърто измерение, за да прокарват програмата, известна като Нов световен ред.

Сред тези два различни типа има различни раси. На върха на йерархията са дракосите, които са крилати влечуги албиноси. Под тях е расата, наречена рептоиди, които нямат крила и имат кафява и зелена кожа. 

Рептоидите са войници и учени и отговарят за секретни правителствени програми и бази, като например проекта Монтоук, за който се твърди, че е група от тестове, проведени от армията на Съединените щати, при които са се опитвали да разработят технологии като пътуване във времето.

3. Как да познаете рептил

Някои общи характеристики на прикритите рептили и на хората с рептилска ДНК са, че те обикновено са европеидни и имат пронизващо зелени очи, лешниково кафяви, а понякога и сини, но могат и да променят цвета им. Освен това те имат ниско кръвно налягане и необясними белези.

Тъй като се крият от хората, може да е невъзможно да ги видите. Едно нещо, за което трябва да внимавате, е как се държат. Често на рептилите и кръстоските им липсва емпатия. Не изразяват лесно любовта си, невероятно умни са и обичат космоса и науката.

Но ако отчаяно искате да се опитате да видите някой от тях: предполага се, че ако гледате телевизия на забавени кадри, можете да зърнете истинската самоличност на рептилите. Понякога образът може да е изкривен и кожата да изглежда люспеста или зелена. Зъбите се изкривяват и очите им приличат на тези на влечугите. В YouTube има много видеоклипове на хора, които твърдят, че разполагат с кадри на рептилианци, които променят формата си.

Рептил

4. Хора, които са заподозрени – 10 факта за рептил

Има редица известни личности, за които се предполага, че са рептили. Сред тях са такива известни фамилии като Рокфелерови в САЩ, семейство Ротшилд от Германия и британската фамилия Уиндзор. 

Смята се също, че много от президентите на Съединените щати са рептили, включително Бил Клинтън (и Хилари Клинтън, която очевидно е по-високо от Бил в рептилоидната йерархия), Барак Обама и двамата президенти Буш. Всъщност Бушовете са неразделна част от конспирацията поради това колко много известни хора са свързани с тях.

Според Ancestory.com Джордж У. Буш и Обама са единадесети братовчеди, а Дик Чейни е негов девети братовчед. Други кръвни роднини, пряко свързани с Бушовете, са Ейбрахам Линкълн, Мерилин Монро, Покахонтас, Хю Хефнър, Джон Кери, Влад Бес и принцеса Даяна. Това означава, че вероятно всички тези хора всъщност също са рептили или са свързани с рептил.

Рептилите са проникнали не само в банковото дело, правителството и световните кралски особи. Но и в някои известни и обичани артисти като Боб Хоуп, Брад Пит и Анджелина Джоли. Излишно е да казвам, че при наличието на толкова много възможни рептилианци сред нас е трудно да се доверим на когото и да било. Възможно е дори вие да сте рептилиан и да не знаете за това.

Рептил

5. Значението на кръвта

Кръвта е много важна за рептилите. От една страна, те очевидно я консумират. Освен това ядат части от човешки мозъци и очевидно предпочитат децата, защото те не са толкова пълни с отрова, колкото възрастните. 

Освен че просто ядат кръвта ни, кръвните линии също са важен елемент за един рептил. Предполага се, че можете да разберете дали някой е рептил, като проследите кръвните му линии. Смята се, че около 4800 г. пр. Хр. кръстоските са се появили от планините на Турция, Иран и Кюрдистан и са поставили началото на ранните цивилизации на Шумер, Египет, Вавилон и долината на Инд.

Това обяснява как хората са станали цивилизовани и са постигнали някои невероятни неща: кръстоските са ги стартирали. От тези цивилизации хората започнали да мигрират и рептилите тръгнали с тях. Затова Айк твърди, че всички кръвни линии на предполагаемите рептилиански хора, изброени по-горе, могат да бъдат проследени до този район.

Айк също така твърди, че има маркери и във физическата кръв на някои хора. Той посочва, че от района на света, от който произхождат хибридите, има повече хора с невероятно рядка кръвна група, наречена Rh и Rh отрицателна. Освен че е просто рядкост, когато бебето се роди с Rh кръв, кожата му става синя и се предполага, че именно оттам идва терминът “синя кръв”.

6. Доказателства за рептил в Библията

Като доказателство за съществуването на рептилите Дейвид Айк посочва редица пасажи от Библията. Един от най-известните разкази е за грехопадението на човека. Адам и Ева са изгонени от Едемската градина, защото Ева е изкушена от змия. Айк твърди, че това представлява промяна в отношенията между хората и рептилите. 

Според Айк рептилите са се разхождали по Земята и хората са знаели за тяхното съществуване. Но както споменахме, в някакъв момент те се спуснали под земята, скрили се от хората и започнали процеса на кръстосване. Този момент, в който са се скрили, се нарича “разкол” и именно това представлява историята за Адам и Ева.

Освен историята за Адам и Ева, друг библейски пасаж, за който се предполага, че споменава рептилите, е Битие 6:1-4, който гласи

1 Като почнаха човеците да се размножават по лицето на земята и им се раждаха дъщери,

2 Божите синове, като гледаха, че човешките дъщери бяха красиви, вземаха си за жени от всички, които избираха.

3 И тогава рече Господ: Духът който съм му дал не ще владее вечно в човека; в блуждаенето си той е плът; затова дните му ще бъдат сто и двадесет години.

4 В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже.

Рептил

Разяснение

Айк казва, че това отново е доказателство за кръстосване. Терминът “исполините” е двусмислен, но обикновено се смята, че означава “тези, които са слезли” или “падналите”, което кара хората да вярват, че исполините са паднали ангели или по-висши същества. Айк смята, че това всъщност са рептили, които са се кръстосвали с дъщерите на хората и след това потомството им се е превърнало в хибридни хора-рептили.

И накрая, Сатана е описан като змия и дракон и е свален на Земята заедно със своите ангели. Айк смята, че това е Драко и неговите рептоиди. Разбира се, тази теория работи само ако вярвате в Библията. Но това, което е интересно, е, че Библията не е единственият древен източник, в който има разкази за влечуги, взаимодействащи с хора.

7. Изображения на змии по света

Друго доказателство, което Айк изтъква, е фактът, че цивилизациите по целия свят имат богове от влечуги или се покланят на влечуги. Един от забележителните примери е фигурка. Която е намерена в района на Месопотамия и днешен Ирак и е от периода малко преди началото на цивилизацията, наречен Обейдската (6500-3800 г. пр. Хр.). Това е статуетка на хуманоидно змийско същество, което държи бебе.

Освен тази реликва отпреди цивилизацията, в цялата древна история се срещат истории за богове и полубогове влечуги. Само за да споменем някои от тях, в Мезоамерика е имало бог на крилатата змия, наречен Кетцалкоатъл. Индусите са имали бог, наречен Нага, който е бил наполовина човек и наполовина кобра. Апофис е египетският бог на хаоса и е изобразяван като кобра. Това дори не включва колко много различни култури по света имат истории за велики влечуги като дракони.

Айк казва, че тези истории за рептилоидни богове и дракони произлизат от времето, когато рептилоидите са действали на открито преди разкола. Той също така посочва, че в много култури има истории, подобни на тези за Адам и Ева, в които влечугоподобни същества са пазачи на специални места като Райската градина или дават духовни знания на човечеството. Айк признава, че някои от тях може да са метафорични, но смята, че тези истории всъщност са доказателство за разкола.

8. Връзка на рептил със Сивите?

Ако теорията за конспирацията на рептилийския елит и Новия световен ред не е достатъчна, рептил е може би са свързани и с извънземната раса, известна като Сивите. 

Според мистериозен автор на конспирации на име Джейсън Бишъп III, Сивите всъщност са контролирани от Рептилите. По отношение на йерархията на контрол тя е следната: крилати Дракоси, некрилати Рептоиди, Сивите и след това ние, нисшите хора, на дъното.

Въз основа на разкази на очевидци дори има предположения, че съществуват действителни кръстоски между Сивите и Рептилите. Те изглеждат точно като Сивите, но имат кожа, подобна на тази на влечугите. Теоретиците смятат, че рептилите са поробили Сивите или че те са образували междугалактически съюз. Който работи заедно, за да държи хората под контрол.

9. Рептилите и илюминатите

Едно от най-известните “тайни” общества са илюминатите и според някои теоретици те са контролирани от драконите. Тази идея е издигната от човек на име Стюарт Свердлоу, който твърди, че е оцелял от проекта Монтоук. В книгата си “Синя кръв, истинска кръв: Конфликт и съзидание” той твърди, че съществуват 13 “кралски семейства” на илюминатите. Лидерът на илюминатите се нарича Пиндар, което е съкращение от Върхът на Драко, и е чистокръвно влечуго.

Според Свердлоу, Пиндар е главата на фамилията Ротшилд. Другите 12 фамилии, всички от които са изключително могъщи, влиятелни и богати, имат различни области на компетентност. Те също контролират световните финанси, военните технологии и разработки, контрола над съзнанието, религията и медиите. 

Всички 13 управляващи фамилии са пълнокръвни – рептил, но класата от хора, които подкрепят 13-те фамилии, наречена Комитет 300, не е такава. Всъщност някои от тях дори нямат рептилианска ДНК, макар че повечето имат такава. Комитетът на 300-те подкрепя 13-те фамилии. Като контролира организации като НАСА, ЦРУ, Интерпол и Мафията, и това са само някои от тях.

10. Целта на рептил

Най-големият въпрос, свързан с теорията за конспирацията свързана с рептил, е: Защо биха го направили? 

Отново има много дебати по този въпрос. Едно от убежденията е, че те се нуждаят от нашето злато. За да помогнат за стабилизирането на атмосферата на собствената си планета. 

Друга теория е, че те просто имат нужда от власт и контрол и им харесва да живеят като владетели. 

Третото, невероятно метафизично обяснение включва рептилите, които живеят в по-ниското четвърто измерение. 

По същество едно от основните неща, които рептилите се опитват да правят, е да причиняват страдание на хората и да осигуряват постоянни конфликти. Причината, поради която искат това, е, че рептилите всъщност консумират отрицателна енергия като ревност, страх и гняв като източник на храна.

Разбира се, без много доказателства, че тези гигантски, променящи формата си, междупространствени, хуманоидни рептили, които са овладели междугалактическите пътувания, дори съществуват, е трудно да се разбере какъв е истинският им генерален план.

Надяваме се статията да ви е харесала и не приемайте всичко написано за чиста монета.

Препоръчваме ви още:

Въздействащата Втора световна война: борбата на човечеството

Чудото на маслодайната роза: Задълбочено запознаване

Психотерапия | Всичко, което трябва да знаете!

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни