Астрологична прогноза за октомври 2022 (Част I)

Октомври месец е благодатен за всички представители на дванадесетте зодии. Хороскопът за октомври 2022 г. разкрива, че повечето аспекти от живота ви ще се развият към по-добро, защото не сте готови да се откажете.

Овен

Атмосферата през октомври ще бъде приятна за вас. Ще осъществите още по-дълготрайни и стабилни партньорства и приятелства. До 13 октомври на работа не знаете кои са най-искрените хора, мнителни сте; достатъчно е някой от сътрудниците ви да ви похвали, за да решите да “свалите гарда”. Около 19-ти от предложенията се събират; вие сте призован, бихте могли дори да смените позицията, за да получите нови отговорности. От страна на вашите любови, става малко бавно, вие държите на своята независимост, но можете да помислите два пъти, ако се появи страхотна възможност.

Тъй като успявате във всичко, което правите, работите все повече и повече! За да накарате този импулс да работи за вас, опитайте се, доколкото е възможно, да вземете предвид желанията и идеите на другите. Ако почувствате съпротива, направете компромиси. От финансова гледна точка, що се отнася до ежедневните разходи, всичко ще е наред. От друга страна е възможно да планирате голяма покупка. Ако случаят е такъв, помислете за това, вместо да правите покупка в последния момент.

Телец

В началото на месеца без особена причина се усеща нервност във въздуха, стресът ви е осезаем. Едва около 13-ти ще се почувствате, че сте спокойни, напрежението ще отмине. Преди всичко търсите вниманието на близките, те ви дават увереност. Те успяват да ви успокоят. Ако сте известни със своята упоритост и материалистична страна, този месец решавате да се свържете със същественото, макар и само за кратко. За вас това вече е подвиг. Професионалното поприще е белязано от успехи, вашите таланти са признати. 

Ако в края на месеца усетите, че нещата отново се напрягат, не се паникьосвайте. Завръщането на Юпитер в Риби ще отпусне атмосферата. От финансова гледна точка, въпреки че желанието ви не е напълно изпълнено, финансово нещата вървят доста добре. Така че, спрете да мърморите и се насладете на това състояние на благодат.

Близнаци

Есента се оказа изключително успешна, скъпи Близнаци! Този месец сте на кръстопът; от една страна тих глас ви диктува да следвате инстинкта си, от друга трябва да изживеете нови приключения и оригинални събития. От 10 октомври ви очакват невероятни професионални срещи, няма да имате време за други дейности или свободно време; ще се посветите на работата си и вашите приятели и семейство биха могли да ви посочат, без значение, в този момент ще сте гладни за успех. След 22-ри Венера ви води към екстремни емоции, ще бъде почти невъзможно да контролирате чувствата си.

От финансова страна трябва да следите сметките си до 10-ти. След това напрежението спада. Намирате начин за маневриране, което ви позволява да се поглезите, без да застрашавате бюджета си.

Рак

Звездите са с вас, октомври е месецът на успеха за вас! Планетите ви предлагат възможност да защитите идеите си, изведнъж желанията ви се превръщат в заповеди, популярността ви нараства, но въпреки това оставате скромни. Докосвате с върха на пръстите си мечтите и стремежите си. Вашите надежди се променят; имате с какво да се гордеете. Дисонансите излъчвани от Юпитер и Марс ще ви затрудняват. Задръжте до 24-ти, след което спокойствие. Чакайки този по-благоприятен период, останете дзен и устоявайте на изкушението да избухнете!

От финансова гледна точка инвестиция направена преди време, може да натежи на бюджета ви. Ако искате да не затягате колана до края на месеца, подредете разходите си.

Лъв

Скъпи Лъвове, през октомври ще се наложи да бъдете търпеливи. Изчакайте до 11 октомври, за да се насладите на щастливи събития. Около 14-те добри глобални действия се усещат; бавно започвате да усещате ползите по това време. Някои проекти ще видят бял свят, други ще отнемат повече време, за да се осъществят без значение, че вие сте инвестирали. Професионално или лично, ако витаете в облаците, не се оставяйте да бъдете заслепени от красивите обещания.grow easy

Кариерата ви върви към нови перспективи. Този месец можете да влезете в преговори. Въпреки че нещата изглеждат добре, ще трябва да направите някои отстъпки. Намерете компромис, който работи за всички. От финансова гледна точка, въпреки че няма особени проблеми в тази област, вие й отделяте цялото си внимание. Ако се страхувате да не останете без пари, това е знак, че въображението ви си играе!крипто новини

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни