Астрологична прогноза за Октомври 2022 (Част II)

В първа част на статията разбрахме какво вещат звездите през октомври на първите 6 зодии от хороскопа. В тази статия ние от “Всички теми” продължаваме с останалите представители и какво ги очаква през октомври.

Дева

Ако все още ви предстои почивка, защо не я направите през октомври? В края на октомври вече ще се чувствате изтощени. Втората половина на месеца е доста хубава, възможностите са свързани; ще трябва да сте отзивчиви! Във всички области има какво да правите. Звездите ви съветват да запазите спокойствие, да се съсредоточите преди всичко върху вашите желания за еволюция, няма причина това да не работи. Задайте си правилните въпроси. Този месец трябва да се погрижите за бизнес отношенията си, ако искате да постигнете целите си. Спрете да се убеждавате, че няма да успеете! Вместо това се вдъхновете от вашите колеги и техните методи. 

 

Прочетете също: Синастрия в астрологията

 

От финансова гледна точка, този сектор е предпочитан този месец. Ако бюджетът ви е бил неправилно управляван, вие се изправяте на крака с обезпокоителна лекота.

Везни

През Октомври представителите на зодия везни намират своя ритъм, управлявайки личните и професионални задължения с железен юмрук. Ако препятствие се изпречи на пътя ви, дръжте се, не трепвайте. В ежедневието ви всичко е настроено като часовник. Към 13-ти решавате да дадете воля на фантазията, предпочитате моментите на почивка, поканите падат, тонът е празничен; приемате симпатичните предложения. В семейния кръг обменът е лесен, вие сте свързани с любимите си хора; връзките са стабилни. Като цяло октомври ще бъде хармоничен за вас.

От финансова гледна точка имате достатъчно пари, за да покриете ежедневните разходи. От друга страна, все още има ограничения за това какво можете да купите за това, от което не се нуждаете. Поддържайте духа си висок, защото от 24-ти напрежението намалява.

Скорпион

В началото на месеца трудно контролирате хиперактивността си, мислите за хиляди неща едновременно; умът ти е бърз като светкавица. Вашето творческо усещане е стимулирано от гениалните ви идеи, докосвате се до успеха, той надхвърля всичките ви очаквания. Имате невероятни ресурси, дори и да накарате някои да ви завиждат, не обръщате внимание, предпочитате тихо да следвате своя път. От 11-и се насочвате към още по-амбициозно бъдеще, оставяте се да бъдете носени от вашите проекти, хващате всички възможности, които ви се предоставят. В периода от 21 до 28 октомври ще получите силна подкрепа в работата, уменията ви са признати и вие блестите.

От финансова гледна точка няма да имате проблеми, защото не сте голям прахосник. Така че, ако трябва да замените нещо, което е твърде старо, с нещо ново, ще можете да го направите без проблем.

Стрелец

В началото на месеца любопитството ви кара да изследвате нови пътища. Искате да правите иновации, да създавате, вие сте динамични и мотивирани. Енергиите са насочени към новите методи на работа, професионалната ви дейност бележи скок на растеж. Романтичните и приятелските отношения са приятни. По основните линии октомври е доста позитивен месец, без облаци на хоризонта. Приятни са отношенията ви с колегите, клиентите, шефа. При тези обстоятелства вие ще дадете най-доброто от себе си. За да продължат тези радости и да доведат до успех, не се разсейвайте твърде много. Останете фокусирани върху най-важното. 

От финансова гледна точка една добра сделка може да натовари финансите ви. Преди да разбиете похарчите парите си, отделете време да помислите дали тази покупка наистина ви е полезна.

Козирог

Малък спад в умственото ниво, вашите усилия се забавят. Преди да направите заключения, дайте си малко време, успокойте се, отпуснете се; имате нужда от добра доза почивка. Избягвайте да правите планове за следващите уикенди. Отложете всичко, може да почака, няма спешност. Оптимизирайте енергията си, като се организирате по различен начин. Професионално ви се отдават почести, усилията са платени; продължавате напредъка си бавно. Никакви обещания във въздуха, само писмени ангажименти. Изправени пред този голям успех, вашите близки се вълнуват. В емоционалното поле предимствата на звездите ви дават възможност да изразите желанията си, наслаждавате се на добрите вибрации. 

От финансова гледна точка, дръжте се, защото строгостта на Сатурн се разхлабва в края на месеца. И ако има разходи, които трябва да бъдат намалени, направете го. Няма да съжалявате.

Водолей

В началото на месеца сте в добро настроение, нищо не може да ви достигне, във всеки случай това ще е впечатлението, което оставяте на околните. Вашите любими хора търсят вашата компания, вашата радост от живота се разпространява, какво щастие да ви видят така разцъфтяващи! Октомври задава тона, месецът продължава и вие запазвате същото състояние на ума обнадеждаващ. За любовта – сладко съучастие ви свързва с любимия човек, чувствате се добре. В страната на съблазняването не ви липсва нищо. В работата от 18-ти наистина нещата започват да се раздвижват.

От финансова гледна точка този сектор е стабилен, но въображението ви може да ви изиграе номер. Така че, преди да тръгнете на шопинг, проверете и запишете внимателно нивото на банковата си сметка.

Риби

Борите се да се позиционирате, защото ви е трудно да правите избори, особено след като любовният ви живот ви замайва. Малко дестабилизиран през първите дни на октомври, периодът на замъгляване изчезва доста бързо. От 16-ти се появява хоризонтът; именно в този момент ще започнете да се възползвате от най-добрите планетарни притоци. Възможности, трансформации и промени са това, което ви очаква преди 31 октомври. Ако се борите да наваксате забързаното си темпо всеки ден, подарете си истинска почивка, без да се чувствате виновни. Отделете време за себе си, научете се да делегирате определени задачи, намерете нови хобита, нови дейности. крипто новини

От финансова гледна точка, ако решите да инвестирате парите си, направете го, но само ако слушате какво ви подсказва интуицията.grow easy

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни