Най–актуалните прически за есен–зима 2021/2022

В хода на есента прическите са една добра възможност за дамите да се почувстват красиви и женствени. Добрата новина този сезон е, че ще има по нещо за всеки. Дълга коса, подстригана със средна дължина, благодарение на преразгледаното каре, къса и дори много къса. Тенденциите на косата за сезона приканват всички дължини. Ние от “Всички теми” ви предлагаме десет от най – актуалните прически за есен – зима 2021/2022 година. Надяваме се с тях да се чувствате по–уверени и щастливи дами!

Прочетете още: 6 световно признати списания в сферата на модата

КВАДРАТ

Класически и носен къс в най–простото си устройство. Закръглено с четка, за да придаде ретро вид или още по–модерна дълга квадратна версия, гениално структурирана от вашата страхотна коса. Едно е сигурно, квадратът става задължителен за сезона.

ДЪЛГАТА КОСА ЛЕКО ДЕГРАДИРА

Мили момичета с дълги коси, обърнете внимание, че дължините ще имат своето място в тенденциите при прическите на есента. За да им придадете привлекателност, ще трябва да не забравяте да помолите фризьора си за фино наслояване. То придава движение и структура на дългото подстригване, като същевременно поддържа масата на косата и естествената й плътност. Увеличавайки обема, този детайл от кройката прави цялата разлика и също така ви позволява да го персонализирате според извивките на лицето си. И, ако ви се иска, ще бъде възможно да изберете няколко слоеве кичури, малко по – къси отпред.

КЪСА ЖЕНСТВЕНА КОСА

За есента, без колебание, избираме женствената къса коса (защо да не е  украсена с участък отстрани или с бретон, който акцентира върху очите?). Тази къса и женствена прическа е по–точно сладострастна, омекотена от гладко разресване и обем. Но ултракъсото момчешко също е опция, изчиствайки добре шията. Ефектът може да се постигне, показвайки няколко дължини, добре поставени в тази красива от вашето лице зона.

РЕСНИ

За да персонализирате ключовите кройки на есенно–зимния сезон, ресните са решение. Прави и ултра дълги, за да флиртуват с очите или много къси, оформени, ултра гладки. Може и дръзки ресни като завеси, които се разделят на две на челото. Бретонът играе като хамелеон този сезон и позволява всичките ви фантазии.

ПРАВА КОСА, НОВА ПРИЧЕСКА

Ако косата ви е естествено права, тогава ще имате шанса да сте в тенденцията, без да се налага да правите нищо в дните, когато нямате време да оформяте кичурите си. Имайте предвид, че все още ще имате избор между изправяне, направено с преса и гладък стил, получен благодарение на четкането.

ПЪТЯТ В СРЕДАТА, МОДЕРЕН ДЕТАЙЛ

Дълго носена поради способността си да се адаптира към всички форми на лицето и всички типове коса. Прическата, тип разделяне в средата на косата, се появи отново преди няколко сезона, а вече и в тенденциите при прическите, които следват. Ако този толкова класически начин за разделяне на косата на две е намерил място за избор в тенденциите на есента, то е защото няма равен, когато става въпрос за небрежно пусната косата.

ПЛИТКИ

Водеща в летните прически, плитката не е готова да напусне косата ни през есента. Плитките дори се оформят като една от най –горещите прически за сезон есен/зима 2021 – 2022. Но все пак ще има нови в сравнение с миналия сезон. Ако двете малки флагмански плитки, които рамкират лицето ви, са били хитът на лятото, с удоволствие ще играят продължения в началото на есента. И по–точно залепените плитки са фаворитите на есенните подиуми. Имайте предвид всичките си идеи за сплитане на косите си, но особено преразгледайте начина, по който правите залепените плитки сами, защото тази прическа не е никак лесна. Трудността обаче си заслужава, защото тези малки плитки изглеждат чудесно на всички видове коса.

Да не пропускаме и най-важното. Те имат предимството, че са много шикозни и се отървават от детския вид на някои версии на плитката, което е добре за дамите. Залепените плитки предлагат прическа, контролирана от корените до краищата и асертивна прическа, която идва навреме, за да започне есента със стил.

ПРИБРАНА НАЗАД КОСА ЗА ШИКОЗНИ ДЪЛЖИНИ

Това е друга класическа прическа, която се завръща на мода през есента. Тя притежава изкуството и начина да направи косата да изглежда страхотно за секунди. Идеална е за лесно оформяне сутрин и подчертава на здравословния ѝ блясък. Безупречно поставени кичури върху черепа или просто върнати (и следователно запазвайки обема в корените), те могат или да бъдат оставени свободни, или да бъдат вързани на опашка, или на кок. Но какъвто и да е окончателният ви избор, косата ви винаги ще придобива елегантност с тази изключително лесна за правене прическа.

ВИСОК КОК: ЛЮБИМАТА ПРИЧЕСКА НА ФРИЗЬОРИ

Високият кок, кацнал на главата, направи забележимо завръщане за есента. Известният кок „шиньон“ се носи леко разрошен или разхвърлян. Това се прави, като се оставят няколко кичура, свободни около лицето, след което се вижда нежна женска шия и резултатът е една удивително красива прическа!

ШАПКИ

Ако шнолите и щипките са доста рядко срещани в тенденциите, има друг аксесоар, който съчетава полезния с красивия вид – това е шапката. В горната част на списъка си спомняме шалът, който също може да е част от една женска прическа, но по-скоро за лятото. Но тук говорим за есен и шапки! Когато пуснете косата си и сложите красива шапка, незабавно прическата ви става идеална за студените есенни и зимни дни. Освен, че изглежда красиво, тази прическа е и ефикасна, защото шапката топли главата и ушите ви. Какво по–хубаво от това да имате красива прическа и да ви е топло?

Искрено се надяваме да прилагате тези прически във вашето ежедневие през есента и да сте навлезли максимално в тенденциите, свързани с прически за наближаващата зима и сегашната есен! Красиви есенни дни!

Прочетете още: Топ 5 любопитни факти за всяка зодия

Дрехите, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни