Подарък за сестра – как да изберем?

Сестрите са дар от Бога. Те са наш закрилник, съперник, втората ни майка, най-добрата ни приятелка и неизменна упора. Да имаш сестра понякога може да бъде същинско предизвикателство. Това обаче е гаранция, че животът ти ще бъде пъстър и интересен без значение дали си мъж или жена. Когато тя има повод, започваме да се чудим как да изберем най-подходящия подарък за сестра.

 

Прочетете също: Картини от скандинавски мъх – Как да внесем допълнителен уют в дома?

 

Изобилието за дамите е голямо, но все пак трябва добре да помислим какво искрено ще зарадва сестра ни. Ние от „Всички теми“ също сме изпадали в тази главоблъсканица и затова ще ви помогнем с няколко идеи.

 

Подарък за сестра – Ваучер от магазин на дрехи

На повечето жени дрехите никога не са им достатъчни и постоянно искат да имат още и още. За тях търсенето на модни находки е по-скоро хоби, отколкото необходимост. Те много биха се зарадвали, ако им предоставите поредната възможност за пазар. Отидете в любимия магазин за дрехи и ѝ вземете ваучер – подарък за сестра ви, с който може да отиде и сама да избере нещо, което наистина ще ѝ хареса и ще носи с удоволствие. Стойността определете според възможностите си, а радостта, която ще ѝ донесете, ще бъде несравнима.

подарък за сестра
Добре подбран ваучер е чудесен подарък за сестра

3D Картина от скандинавски мъх

Ако вашата любима сестра е ценител на изкуството и обича подаръците от вида “Направи си сам”, тогава имаме точното предложение! MOSSaika.com дава възможност сами да изработите своята 3D картина от скандинавски мъх, която да окачите на стената в дома си и да ѝ придадете завършен вид.

 

Изпратете ѝ цветя

Дамите искрено се радват на изненадите, дори често да го отричат. Изберете красив букет или кошница с цветя заедно с кутия бонбони и ги изпратете с куриер до дома, работното място или училището на сестра си. Емоцията от изненадата със сигурност ще е приятна и ще направи денят й още по-специален.

подарък за сестра

 

Подарък за сестра – Гримове, гримове, гримове

В случай, че сестра ви обича да се гримира, е добра идея да ѝ подарите палитра със сенки или комплект червила. Ако имате възможност, надникнете в несесера ѝ с гримове, разгледайте какви грим-продукти използва и на кои марки се доверява. След това вземете красива кутия или луксозна торбичка и в нея сложете продуктите, които внимателно сте подбрали. Заедно с една красива картичка това би бил чудесен подарък за сестра ви.

 

Още една чанта никога не е излишна

Сестра ви е същински колекционер на чанти? Е, че какво по-хубаво от това? Вие имате късмета да сте максимално улеснени в избора на подарък. Всичко, което трябва да направите е да ѝ отидете на гости и да помолите да ви покаже колекцията си. Огледайте добре всички модели и преценете каква чанта би я допълнила подобаващо.

 

Персонализиран подарък за сестра

Персонализираните подаръци са изключително подходящи за жените. Те са сантиментални и остават спомен за цял живот. Инетерсна идея е да ѝ поръчате карикатура. В интернет можете да разгледате порфолиото на множество карикатуристи и да изберете този, който според вас ще направи най-добрата карикатура като подарък за сестра ви. Опишете характера и интересите ѝ, за да се получи нещо наистина красиво, трогателно и много оригинално. Друг интересен персонализиран подарък е албум с ваши снимки или пък ръчно изрисувана дреха.

 

Бижутата са най-добрите приятели на жените

Красивото бижу може да бъде не само ефектен аксесоар, но и мил спомен от любим човек. В търговската мрежа се предлагат множество колиета, гривни и обеци, персонализирани от сестра за сестра или от брат за сестра. Бужутерите предлагат и гравиране на текст по избор, което ще придаде една сантиментална добавена стойност на накитите.

подарък за сестра

 

Подарък за сестра – Билет за преживяване

Този билет може да бъде за преживяване по ваш избор и спрямо интересите на сестра ви. За някои дами истинска радост предизвикват ваучерите за масаж, фризьор или маникюр. Други пък обичат екстремните преживявания и ще са ви безкрайно благодарни, ако им подарите скок с бънджи например.

 

Прочетете също: Отглеждане на орхидея – Какво трябва да знаем?

 

Запознайте се добре с интересите на сестра си. Старайте се да запомните всяко нещо, което ви споделя – книга, която иска да прочете, парфюм, който иска да притежава или пък дестинация, която мечтае да посети. Бъдете максимално наблюдателни и със сигурност ще изберете подарък, който искрено ще я зарадва.

Ако сте се спрели на това да подарите екскурзия на Вашата страна, ние можем да помогнем с нашата статия “Топ 10 културни забележителности по света“. Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни