Ретрогаден Сатурн – Какво да очакваме? (първа част)

Веднага след като ретрограден Меркурий приключи, незабавно започна друга ретроградена планета – и това се оказа ретрограден Сатурн, който започна на 4 юни и продължава до 22 октомври. В астрологията Сатурн е планетата на правилата, ограниченията и отговорностите и се върти назад всяка година за около четири месеца и половина. Докато другите ретроградни планети имат репутацията на главоболие (например Меркурий), ретроградният Сатурн е по-дълготраен транзит, така че ще имаме повече време да се приведем в съответствие с неговата енергия и да намерим трайна мъдрост чрез неговите предизвикателства. Знаейки как ретроградният Сатурн през 2022 г. ще се отрази на вашия зодиакален знак, може да ви подготви за това, което предстои и да ви помогне да се възползвате максимално от него.

Тъй като Сатурн ще бъде ретрограден на 25 градуса Водолей на 4 юни и в крайна сметка ще се установи директно на 18 градуса Водолей на 23 октомври, тази ретроградност ще се съсредоточи върху вашите социални кръгове, вашите филантропични цели и вашата визия за бъдещето. Отделете време да помислите за отпечатъка, който оставяте върху света, защото Водолеят цели да направи света по-добро място за всички негови граждани. Ако решите да участвате в екипно усилие по време на тази ретроградност, ще накарате Сатурн да се почувства *толкова* горд!

Тази ретроградност също така бележи един от последните етапи от текущото пътуване на Сатурн през иновативния въздушен знак Водолей – един от неговите традиционни знаци за управление – което започна още през зловещия месец март 2020 г. Докато ретроградността на Сатурн през следващата година се завърти, трудният – планетата на любовта вече ще е навлязла в Риби и няма да се върне отново на територията на Водолей до 2050 г. Това означава, че сегашното обратно въртене на Сатурн е последният ни шанс да прегледаме и преоценим темите на Водолея, които ни бяха сервирани през управлението на Сатурн тук през изминалите години — и ни дава още една възможност да оставим неговите уроци да потънат в очите и да улеснят нашия дългосрочен растеж.

Кои зодии ще бъдат най-засегнати от ретроградния Сатурн?

Фиксираните знаци – Водолей, Телец, Лъв и Скорпион – вероятно ще почувстват най-много влиянието на планетата.

Може да преминават през особени предизвикателни преживявания, но това наистина ще им помогне да изравнят стълбовете на живота им, изчиствайки това, което не е вярно.

Освен това, тези, които изпитват завръщане на Сатурн, вероятно ще почувстват ефектите от тази ретроградност.

Овен

За вас, Овни, ретоградният Сатурн ще окаже влияние във вашата приятелска група и общност. Възможно е сега да поддържате по-тесен вътрешен кръг, отколкото преди. Тази ретроградност на Сатурн ще ви помогне да укрепите и преразгледате границите, които сте поставили в социалния си живот и ще ви позволи да видите местата, където бихте могли или да се отпуснете, или да управлявате по-строг кораб. Да бъдеш проницателен по отношение на асоциациите си е добре, стига да си наясно със собствените си правила.

Телец

През последните няколко години сте израснали много, когато става въпрос за поемане на отговорност на работа. Това със сигурност е помогнало да укрепите репутацията си и да направите солидно впечатление на по-високите си служители. През следващите месеци ще се научите да стоите още по-високо в собствения си професионален авторитет. Въпреки че може да се сблъскате с няколко спънки или забавяния, когато става въпрос за напредък в кариерата ви, ще научите някои ценни уроци в процеса, които ще ви се отплатят в дългосрочен план.

Близнаци

Последните няколко години може да са довели до пълна промяна на парадигмата за вас, Близнаци – но вероятно не е бил лесен път. Изправянето срещу твърди истини и твърди философии може да накара всеки да се почувства в капан и затънал, но настоящият ретрограден период на Сатурн може да ви помогне да разберете тези тежки духовни уроци. Вие създавате нов набор от правила за себе си, научавайки какво работи за вас и какво не. Повярвайте, че предстоят много нови приключения.

Ретрограден Сатурн – Какво да очакваме (Част Втора)

басенджисъстезателна математика 3 класgrow easyкрипто прогнози

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни