Ретрограден Сатурн – Какво да очакваме? (втора част)

Както може би сте прочели в първа част на статията, планетата Сатурн започва своето ретроградно движение на 4 юни 2022 и завършва през октомври. В първа част на статията разбрахте в кои сфери на живот ще настъпят промени за знаците от Овен до Близнаци. Ретрограден Сатурн – Как ще окаже влияние върху зодиите от Рак до Риби.

 

Прочетете също: Натална карта – Що е то?

 

Рак

ретрограден сатурн

Вие сте в процес на научаване на дълбоки уроци за това с кого да споделяте вашите тайни, уязвимости и лични ресурси. По време на тази ретроградност може да откриете, че поставяте по-строги граници поради това. Вашата енергия е ценна и не е нещо, до което всеки трябва да има достъп. Работете върху изграждането на здрава основа на доверие и интимност в рамките на най-близките ви отношения. Само така ще се почувствате сигурни, че сте себе си.

Лъв

ретрограден сатурн

Вашите индивидуални партньорства вероятно не са били разходка в парка през последните години. Уроците, които сте научили за любовта и компромиса, са безценни. Тази ретроградност бележи последен преглед, когато става въпрос за работа по някои от по-трудните неща. Те са в челните редици на вашите взаимоотношения. Учите се да поставяте по-строги граници, да отстоявате нуждите си и да поемате отговорност за действията си. Всичко това ще ви направи по-добър партньор.

Дева

ретрограден сатурн

Вашето ежедневие вероятно изглежда напълно различно от преди няколко години, нали, Деви? Сатурн ви подтиква да преработите стила си на работа, здравословните си навици и ежедневния си график. И въпреки че този основен ремонт не е забавен за обичащ организацията знак като вас, той носи необходима промяна. Използвайте тази ретроградност, за да прецените кои нови навици работят и кои области от рутината ви все още се нуждаят от прецизиране. Става въпрос за намиране на баланс между грижата за себе си и производителността.

Везни

ретрограден сатурн

Вашето свободно време може да бъде всичко друго, но не и безгрижно в наши дни. Затруднявате се просто да седнете и да се насладите на живота. Какво ви пречи да достигнете до удовлетворяващо чувство на удоволствие? Този ретрограден Сатурн ви моли да преоцените как използвате творческата си сила. Периодът е подходящ да работите върху преодоляването на блокажите и да търсите по-дълготрайни източници на вдъхновение. Изяснете какво ви прави щастливи и спрете да губите свободното си време за неща, които изсмукват енергията ви.

Ретрограден Сатурн – Скорпион

ретрограден сатурн

Напоследък вниманието ви се засилва, когато става въпрос за дома и семейния ти живот и научаваш колко е важно да имаш здрава основа под краката си. Тази ретроградност ви дава шанс да прегледате емоционалните отговорности, които сте поели през последните години. Да се уверите, че се грижите за всички въпроси в личния си живот, за които трябва да се грижите. Съсредоточете се върху укрепването на домашния си живот, за да можете да изградите нещата навън оттам.

Ретрограден Сатурн – Стрелец

Последните няколко години може би са направили по-трудно да казвате истината си и да съобщавате мислите си на външния свят. Това е особено трудно за откровен огнен знак като вас, Стрелци! Въпреки това, тази ограничаваща енергия ви учи да откривате нови начини за изразяване. Не се страхувайте да поставите под въпрос собствените си идеи и да предизвикате себе си да бъдете по-проницателни в това, което казвате. Слушането често носи повече прозрение, отколкото самото говорене.

Ретрограден Сатурн – Козирог

Настоящото пътуване на Сатурн ви учи да се отнасяте сериозно към парите и вероятно поемате повече отговорност за вашите финанси от всякога. Въпреки това тази ретроградност е чудесно време да преоцените личните си правила относно харченето и спестяването и да изясните по-добре как искате да приоритизирате ресурсите си. Съсредоточете се върху дългосрочните инвестиции и се уверете, че изборът ви е направен с оглед на бъдещата стабилност и високата самооценка.

Ретрограден Сатурн – Водолей

ретрограден сатурн

Сатурн прекара последните няколко години във вашия знак, Водолеи и това ви помогна да стъпите в личния си авторитет повече от всякога. Този растеж обаче не е без предизвикателства и сегашната ретроградност иска да поемете изцяло отговорностите си. Освободете се от страховете си и прегърнете една по-зряла и овластена версия на себе си сега. Вие растете и сияете – и по това време следващата година ще се почувствате като пеперуда, излизаща от пашкул.

 

Прочетете също: Какво е асцендент – значение в астрологията

 

Ретрограден Сатурн – Риби

ретрограден сатурн

Като чувствителен воден знак обикновено ви е лесно да получите достъп до мистичната си страна, но Сатурн ви научи на някои сериозни уроци за духовно израстване през последните няколко години – и може да ви кара да се чувствате като риба на вода. Тази ретроградност ви кара да копаете дълбоко в собствената си психика и да се научите да се доверявате напълно на собствената си интуиция. Можете да превърнете самотата си в увереност и дискомфорта си в сила, Риби. След като го направите, ще разберете, че никой не може да ви отнеме силата.

бишон фризесъстезателна математика 2 класgrow easyкрипто прогнози

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни