Зодиите и техните тъмни страни на характера (втора част)

Лъв

тъмни страни на зодии

Тъмни черти: свръхдраматични, егоистични, контролиращи

„Кралят на джунглата“ е един от най-буйните и пламенни в зодиака. Като роден лидер, Лъвът има тенденция да поема юздите и да се опитва да контролира ситуациите. Това очакване и команда за контрол са придружени от всички обичайни капани на задържането на власт. За Лъва е важно да контролира ситуация, която не е негова отговорност, като живота и изборите на някой друг.

Лъвовете са състрадателни, мотивирани и като цяло топли хора. Огънят им гори ярко, така че развиването на съзнание за тези, които са по-тихи или по-пасивни, и използването на силата им, за да повдигнат другите, би било удовлетворяващо за Лъва.

препоръчваме ви:

Астрологична прогноза за Декември 2022 (Втора част)

Дева

Тъмни черти: прекалено критични, нервни, раздразнителни

Ориентирани към детайлите, понякога перфекционисти, Деви са много ефективни. Верни на своя земен знак, те са здраво стъпили на земята, малко сковани, организирани, консервативни и трудолюбиви. Под повърхността те са страстни и имат дълбоко чувство за човечност.

Въпреки това, Девите трябва да внимават за емоционалното си здраве. Цялото това мислене и планиране може лесно да се превърне в прекомерно мислене, безпокойство и безпокойство. Техният предпазлив характер може да изостри този проблем, като винаги мислят какво може да се обърка и планират около това. Когато Девата балансира чертите си, вместо да се накланя твърде далеч, те са много успешни и прекрасни приятели.

Везни

Тъмни черти: нерешителни, повърхностни, зависими

Везните ценят хармонията, равенството и баланса във всички аспекти на живота си. С тази нужда от хармония, те понякога са изложени на риск да бъдат твърде пасивни и да позволят на другите да получат това, което искат, само за да запазят мира. Техният страх от турбуленция може да доведе до нерешителност и страх от конфронтация.

Този въздушен знак е прекрасен приятел и слушател, като винаги дава дипломатичен отговор в трудни моменти. Те ценят по-фините неща в живота, както и да имат партньор с когото да споделят живота си. Внимаването за тяхната нужда от хармония е от съществено значение в отношенията, така че те да не жертват своята истина, за да поддържат сътрудничество и мир.

Скорпион

Тъмни черти: затворени, ревниви, хитри

Скорпионите са неразбрана група от мистериозни хора – и фактът, че са представени от скорпион, не облекчава нито един от страховете и мрака, които заобикалят този воден знак. Скорпионът изглежда процъфтява в сенките, в постоянна метафорична смърт и прераждане. Поради това те са получили донякъде лоша репутация, че са манипулативни и жестоки.

Скорпионите наистина имат умение да постигат резултати чрез фина манипулация, но най-често това се прави по начин, който не е вреден за другите. Това е свързано със стратегия, харизма и интелект, които не са лоши неща. Разбира се, тази сила може да бъде използвана злонамерено, но нека да им дадем полза от съмнението.

Стрелец

тъмни страни на зодии

Тъмни черти: невнимателен, безотговорен, безразсъден

Тези пламенни пътешественици търсят всички приключения, които животът може да предложи. Те процъфтяват в среди, където имат свободата да правят каквото искат и когато искат. Те не са известни с такт и ще споделят сърцето си, когато е необходимо, въпреки че се опитват да предадат тази истина по лесносмилаем начин.

Като огнен знак е важно да сте наясно със собствената си сила, така че вашият ярък, горящ блясък да не затъмнява светлината на другите. Стрелецът обича свободата и приключенията, което понякога може да затрудни поддържането на близки приятелства, така че намирането на желаещи да пътуват с тях е важно.

препоръчваме ви:

Астрологична прогноза за Декември 2022 (Втора част)

Козирог

Тъмни черти: упорит, непримирим, предпазлив

Този земен знак остава верен на своите корени, които са дълбоко в земята и понякога неподвижни. Козирогът е сериозен и трудолюбив човек. Те са интелигентни и обикновено знаят всички верни отговори. Това знание може да доведе до твърдост в мисленето, че техният начин е единственият начин.

Като непоколебима земна зодия за Козирога е важно да е готов да греши (аха!) и да намери гъвкавост в това, което иска, така че другите да имат думата. Взаимоотношенията могат да бъдат трудни, ако тези тенденции не бъдат контролирани, но с известно осъзнаване те създават прекрасни, здраво стъпили, спокойни, успешни партньори и приятели.

Водолей

Тъмни черти: дистанциран, догматичен, разпръснат

Водолей е човек, чиито силни страни също толкова лесно могат да се превърнат в техни слабости. Те са странна и темпераментна въздушна зодия, която е наистина свободолюбива. Като човек, който се наслаждава на свободата, те лесно могат да станат нестабилни, защото искат да се движат със собственото си темпо. Това несъответствие понякога е разбираемо, но може да доведе до напрежение в отношенията, ако несъответствието е последователно.

Водолеят е един от най-креативните в зодиака, прави страхотни артисти и активисти. Те са силно чувствителни хора, на които им трябва известно време, за да се затоплят, но след като се чувстват комфортно, стават невероятни приятели, които обичат интелектуалната и умствена стимулация.

Риби

тъмни страни на зодии

Тъмни черти: ирационален, чувствителен, бягащ от живота

Нежните и солидни Риби са страхотни приятели. Като воден знак, те процъфтяват около всичко свързано с водата и могат да бъдат управлявани от емоции, ако не са внимателни. Те са толерантни, интуитивни и отлични слушатели, но може да се борят с поглъщането на емоциите на другите и ненужното поемане на чужди проблеми.

Рибите са силно чувствителни и може да им е трудно да чуят критики за себе си. С известна осведоменост за своите емоции, както и за това каква подкрепа са готови да осигурят на някого (което означава, че не са нечие емоционално сметище), те могат да водят пълноценен и емоционално здравословен живот.

Ако не сте прочели тъмните страни на характера на останалите зодии, можете да го направите като прочетете първа част на статията.

препоръчваме ви:

Астрологична прогноза за Декември 2022 (Втора част)

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни