Астрологична прогноза за месец Април 2023 г.

Астрологична прогноза | Хороскопът за април 2023 г. прогнозира натоварен период. Пролетта събужда жажда за нови постижения с примамливи перспективи. Промени в кариерата, финансов успех, нови запознанства – възможностите са спиращи дъха.

Положителното Слънце в Овен дава на Водните знаци мощен запас от енергия, който е полезно да насочат към изпълнението на кариерните цели. Желанието за напредване до ръководна позиция е подсилено от самочувствие, така че успехът е неизбежен.

В личния живот са вероятни кавги на базата на ревност. Кризата ще ескалира по време на Розовото пълнолуние през април, когато нажежеността на страстите достига своя връх. Тактиката на груба сила няма да работи, най-добрият начин за помирение е романтична вечеря с продължение.

В следващите редове ще разбере какво вещаят звездите за всеки един от знаците през Април.

Овен

Юпитер, който е във вашия знак, насърчава вашия личен и материален растеж. Това ви кара да искате да успеете или да подобрите съществуването си. Подсилва естествената ви творческа сила и самочувствието ви.

Юпитер ви подтиква да предприемете действие във всяка една сфера. Той ви предлага нови възможности, които са в съответствие с вашата личност, която обича да има няколко проекта в процес на работа.

Този месец по-прагматичните енергии ви насърчават да видите дали вашите идеи или проекти са финансово осъществими. Що се отнася до дисонансите, които идват от Марс в Рак, те съветват да се съобразите с някои външни параметри. Преди да започнете, прегледайте сметките си и бъдете по-икономични от обикновено.

До 12-ти може да усетите, че в любоета нещо куца и не сте в най-добрата си форма. Вашата силна личност не позволява на хората около вас да ви опознаят.Венера в Близнаци ще ви помогне да бъдете по-комуникативни и открити към останалите.

Астрологична прогноза

Телец

Астрологична прогноза | Въпреки че преместването на Плутон във Водолей ви поставя в противоречие с днешното общество, вашето съществуване намира своите позиции. Венера, Меркурий и Слънцето преминават през вашия знак този месец. Свързани с енергиите, които произтичат от Риби и Рак, те ви помагат да върнете нещата в правилния път.

Ретроградността на Меркурий от 22-ри ви насърчава да проявите интерес към проект, който е останал неразрешен. Насърчава ви да задълбочите мислите си, за да можете да постигнете амбициите си. Този месец вие сте във вселена, която ви подхожда и е в съответствие с вашите убеждения. Хората, които ви уважават, се появяват отново в социалния ви кръг.

В любовен план, вие знаете какво искате. Намерението ви е за сериозно връзка. Ставате все по-взискателни. В замяна вие сте готови да дадете най-доброто от себе си.

Може да ви хареса също : 20 интересни факта за планетата Марс

Близнаци

През този месец, енергиите, които идват от Овен оживяват сектора на вашите проекти и вашите приятелства. Вашият ум е възприемчив към новостите и промяната. Без да го правите нарочно, привличате хората към себе си. Вашият начин на живот и чувството ви за цел моментално предизвикват съчувствие. Вие стреляте по всички фронтове!

Следователно имате хиляда и една идеи наведнъж. Въпреки това, ако искате всички тези предимства да обслужват вашите интереси и вашите проекти, ще трябва да сте практични. Освен това би било хубаво да поставите някои ограничения. Това може да изглежда като налагане, но като бъдете малко по-разумни, ще избегнете разочарованието.

От 12-и вашият чар прави чудеса и привлича нови хора в живота ви. Компанията ви е приятна и търсена. Въпреки това, може да почувствате самота.

Астрологична прогноза

Рак

Астрологична прогноза | През този месец може да се чувствате претоварени, без да разбирате защо. За да сте в крак, имате подкрепата на енергиите, които циркулират в Телец. Те ви помагат да останете спокойни, когато налягането се повиши с няколко степени.

Те ви осигуряват смелост и упоритост, които ви предпазват от вземане на решения въз основа на грешни причини. Меркурий ретрограден от 22-ри ви насърчава да поставите противоречията в перспектива и да разберете значението им.

В любовен план, за момента се наслаждавайте на настоящето, без да си задавате хиляди въпроси. Въпреки че ви се струва трудно, сдържайте нетърпението си и не оказвайте натиск.

Лъв

Юпитер в Овен продължава да разширява полето ви на действие. Предлага ви възможности, които ви позволяват да изразите своите дарби или знания. Ако чувствате, че сте в застой, това чувство ще изчезне. Щастливата звезда ви предлага, ако сте съгласни, да промените ситуацията или сектор от живота си.

За да се направи всичко това при най-добри условия, ще трябва да се борите с енергиите, които произтичат от Телец. Между 1-ви и 30-ти ще трябва да преговаряте предимно с Меркурий! Неговата ретроградност, започваща на 22-ри, причинява забавяне.

Вместо да крещите, използвайте възможността да помислите. Проучете внимателно това, което ви се предлага. В разговорите си бъдете дипломатични и те ще доведат до споразумение.

От 12-ти с Венера в Близнаци, вашите любови намират жизнерадост, която ги прави приятни за живеене. За да продължи този идиличен момент, смекчете чувството си на притежание. В малки дози е ласкателно, но когато се прояви напразно, става задушаващо.

Астрологична прогноза

Дева

Астрологична прогноза | Този месец събитията и обстоятелствата ви насърчават да тествате добродетелите на отпускането, защото между 12-ти и 30-ти усложненията се увеличават с Венера в Близнаци. Правенето на крачка назад ще ви помогне да имате по-оптимистичен поглед към бъдещето.

Освен това това ще ви помогне да осъзнаете, че имате много повече възможности, отколкото си мислите. Със Сатурн във вашия знак, ще трябва да се съобразите с неговите изисквания, а също и с неговите фантазии. Телец и Рак ще ви карат да експериментирате с различни решения на вашите навици. Те ви насърчават да използвате дарбите си и да слушате интуицията си.

Сатурн засилва чувството ви за дълг, но може да потопи любовта ви в дълбоки проблеми. За да избегнете това, вслушайте се в предложенията, които ви предлагат Венера и Меркурий в Телец. Излезте от обичайната си резервираност. Приемете да се наслаждавате малко повече на удоволствията на съществуването.

Прочетете също : Сатурново завръщане и неговото значение

Везни

През този месец може да имате проблеми с вашия шеф, съпруг или вашите колеги. Някои са жестоко упорити. Други се бунтуват при първа възможност. Вие сте хванати между чука и наковалнята! Уви, не можете да направите много, освен да изчакате спокойно да мине.

За да ви помогнат, звездите между 12-и и 30-и можете да разчитате на щастливите и положителни импулси на Венера в Близнаци. През този период се създават събития и обстоятелства, които са предназначени да променят вашите идеи. Предлагат моменти на релаксация, които ви помагат да направите крачка назад.

Любовният сектор ще бъде оживен от периоди на еуфория и за съжаление от моменти, които са по-сложни за управление. От 12-ти Венера в Близнаци ще насочи на любовта ви към това, което ви прави щастливи. Това ви кара да виждате чувствата и ангажираността с непривързаност.

Астрологична прогноза

Скорпион

Астрологична прогноза | Този месец бързите планети, циркулиращи в Телец, предвещават някои трудности в отношенията. Вашият антураж може да бъде упорит за дреболии. Що се отнася до вас, можете да изглеждате подозрителни по неоправдани причини. Тези енергии ви пречат да се облегнете на грешната страна на силата. Вместо това те ви насърчават да виждате нещата по различен начин.

Те ви вдъхновяват да покажете онази доброта, която връща усмивките, доверието и взаимното уважение. В случай на преливане, Сатурн и Марс нежно преформатират същественото. В резултат на това конфликтите не се проточват както преди. Те придобиват градивно и възнаграждаващо измерение.

Този месец устоявайте на изкушението да влезете в конфликт, дори и то да е силно. Обуздайте усърдието на съблазняването, както и собственото си. Вместо това не бързайте, задълбочете връзките. По този начин ще постигнете връзка основана на искрени и трайни чувства.

Стрелец

Енергиите на Овен губят своята интензивност, но бъдете спокойни, Юпитер е все още там и слънцето осветява пътя ви до 20-ти. Те ви насърчават да правите това, към което изпитвате страст. От друга страна, дисонансите, които идват от Риби и Близнаци забавят темпото. Те генерират противоречия, които, ако не сте внимателни, могат да компрометират това, което се прави.

Този месец, за да постигнете целите си, трябва да останете фокусирани и да не се отпускате! Това може да изисква от вас усилия, но е осъществимо. Възползвайте се от прагматичните енергии, които идват от Меркурий в Телец, за да внесете стабилност във вашите проекти. Неговата ретроградност започваща на 22-ри ви насърчава да имате практичен усет и да инвестирате себе си.

В любовен план, планетата Юпитер ще ви носи къмсет и хубаво настроение. Сатурн обаче може да разклати пламъка на страстта. За да избегнете това, намерете добър компромис, който щади любовта и заниманията ви.

Астрологична прогноза

Козирог

Този месец все още сте водени от амбициите си, но по по-спокоен и подреден начин. През този месец Меркурий ви помага да направите равносметка на желанията си. Неговата ретроградност от 22-ри, ви насърчава да се върнете към проект, който е останал неразрешен. Възползвайте се от възможността да се съсредоточите върху това, което харесвате или което ви позволява да използвате талантите си.

Благодарение на енергиите на Телец, вашите любови се развиват в атмосфера, която е белязана от стабилност. Те ви карат да се чувствате добре в живота и това е хубаво нещо. Този месец се опитайте да изпитате добродетелите на романтизма.

Може да харесате също: Годишен хороскоп за всички зодии за 2023 година

Водолей

Астрологична прогноза |Този месец очаквайте да имате малко по-малко лекота и повече предизвикателства! През целия месец ще трябва да преговаряте с упоритостта на Меркурий в Телец. От 22-ри с ретрограден Меркурий ще се сблъскате с неговия категоричен отказ от новости.

Вместо да се откажете от каузата си, Марс ви моли да упорствате, докато чакате по-добри дни. Възползвайте се от възможността да видите детайлите, които сте пропуснали и които може би са източникът на тези неудобства.

През този месец, ако искате вашите любови да поддържат благосъстоянието си, ще трябва да направите някои малки отстъпки. Как? Като не претендирате постоянно за своята независимост!

Астрологична прогноза

Риби

Астрологична прогноза | През Април звездите ви подкрепят със стабилни и успокояващи енергии, кито запазват хубавите моменти в компанията на надеждни хора. Те са вашите най-добри съюзници за постигане на вашите амбиции. Техните предложения и мотиви ви карат да вземате правилните решения.

За да направите това, получавате правилния приток на Марс в Рак, който ви насърчава да се съсредоточите върху това, което ви харесва и което ви подхожда. Единственият недостатък играе Венера в Близнаци между 12-ти и 30-ти. Приемете идеята, че имате право да откажете това, което не ви подхожда, това ще смекчи тези нежелани ефекти.

С доброто влияние на Венера и Марс, вашите любови се развиват в атмосфера на спокойствие и стабилност. Откривате спокойствие, което разкрива най-доброто от вас. От 12-ти нещата се влошават. Вземете смелостта си с две ръце и отхвърлете това, което ви притеснява.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни