Какво да подаря на мама?

На света няма по-важен човек от майката. Тя е тази, която ни носи 9 месеца близо до сърцето си, а след това ни обича и подкрепя през целия си живот. Тя е до нас, когато падаме, когато ставаме и ни поучава, за да понасяме по-леко провалите си. Без мама животът би бил по-сив, по-скучен и оглушително празен. Жената, дала ни живот, грижи и образование, заслужава да получи най-красивите цветя и най-мечтания подарък за всеки повод. Е, с годините въпросът „Какво да подаря на мама?“ става все по-често задаван. Причината е старанието всеки път да изненадаме най-важната жена в живота си с нещо любимо, полезно и интересно.

Всъщност от какво се нуждае една майка? Тя не се нуждае от скъпи вещи или огромни букети, а от любов, много прегръдки и дълги разговори. Нищо материално не ѝ носи такава стойност, каквато едно обаждане или просто мъничко цвете, което сте ѝ откъснали по път за дома. Въпреки това всеки син или дъщеря желае да направи оригинален подарък за празника на своята майка. Днес ние от “Всички теми” ще ви дадем няколко идеи, които се надяваме да ви бъдат интересни и полезни.

 

Прочетете още: Отглеждане на орхидея – Какво трябва да знаем?

 

 

3D картина от Скандинавски мъх

3D картина от Скандинавски мъх е чудесен подарък, който ще внесе допълнително зеленина и уют в дома. В последните години това се превърна в един от най-търсените подаръци, тъй като е от вида “Направи си сам” и носи след себе си само усмивки и комплименти. MOSSaika.com предлага избор на различни видове дизайни, които може да разгледате в техния сайт.

Ако искате да научите повече за добива, обработката и ползите от скандинавския мъх, тогава може да прочетете нашата статия.

 

Козметиката винаги е вариант

 

Макар на мъжката половина от читателите ни това предложение да им се струва банално, то е едно от най-лесните за изпълнение и гарантира, че подаръкът, който изберете, ще влезе в употреба веднага. Без значение дали майка ви е суетна, или не, със сигурност има свой набор от козметика, който използва ежедневно. Тук не говорим непременно за гримове, тъй като не всяка жена обича редовното гримиране. Към козметиката спадат всички видове кремове, серуми, маски, продукти за коса и др. Това, което трябва да направите, е просто да попитате или тайничко да погледнете дали някой от продуктите ѝ не е на привършване. Може да изберете и от изобилието на подаръчни несесери с шампоани, душ гелове и какво ли още не. Не бягайте от привидно баналното, тъй като за вашата майка именно то може да е необходимото.

 

какво да подаря на мама

 

 

Какво да подаря на мама – За ценителките на хубави аромати

 

Е, минаваме от една баналност към друга, но какво да се прави. Голяма част от дамите са същински колекционери на хубави аромати. В случай, че майка ви е една от тях, то подаряването на парфюм определено е чудесна идея. Тук имате два варианта – да изберете нов за нея аромат или да ѝ подарете онзи парфюм, който не си е купувала от години, а истински обича.глобалвет

какво да подаря на мама

 

Книга

 

Ние от “Всички теми” сме тотални книжни плъхове и за нас да подариш книга на любим човек е същинско богатство. Влезте в някоя от големите книжарници пълни със стотици заглавия и изберете онова четиво, което истински би зарадвало майка ви. Бъдете внимателни в избора, вложете мисъл и навярно точно тази ще бъде книгата, която ще промени живота ѝ.

 

Какво да подаря на мама – Персонализирано бижу

 

В интернет можете да откриете всевъзможни варианти за гравирани бижута. Това е подарък, който едновременно е красив, оригинален, сантиментален и остава за спомен във времето. В зависимост от предпочитанията на майка ви, това може да бъде колие, гривна или пък обеци. Вниманието към детайла е най-важно при избора на бижу, за да направите повода ѝ още по-специален.

какво да подаря на мама

 

Какво да подаря на мама – Направете специален подарък сами

 

Жените обаче са сантиментални същества и искрено се радват на подаръци, които докосват сърцата. Подобен подарък е изработването на семеен споменик. Вземете голяма и красива кутия, украсете я отвън и я гравирайте с текст пожелание. Вътре в нея съберете по инетресен начин различни спомени от вашето детство, от това на майка ви, заедно със всевъзможни бисери. Как точно ще го направите зависи от вас. Дали ще е под формата на снимки, кутийки или друг вид предмети, решавате вие. Поднасянето на подобни подаръци е много емоционално и за двете страни. От една страна за майка ви, която със сигурност ще плаче докато се връща назад към всеки един мил спомен, от друга страна вие ще тръпнете в очакване каква точно ще бъде нейната реакция.

Обичайте майките си, обгрижвайте ги и ги изненадвайте дори и без повод. Те заслуважат да бъдат носени на ръце, защото благодарение на тях, сме такива каквито сме.

 

Прочетете още: Дрехите, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Подарък за брат – как да изберем?

семеен хотел каваците Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни