Какво е значението на деня от седмицата, в който сте роден/а?

Вярвате ли, че според това кой е Вашият ден на раждане, вие ще имате предопределен път в живота? Или с какъв характер ще бъдете? А, може би и какъв късмет бихте имали?

Ако тези теми са ви интересни, ние от „Всички теми“ ще предложим кратък анализ на поверията за всеки един ден от седмицата.

 

Прочетете също: Какво е асцендент?

 

Понеделник

Хората, родени в понеделник, са силни, устремени, но и много чувствителни. Понеделник се управлява от Луната, а Луната е покровител на емоциите. За хората, родени в този ден, емоциите са нещо изключително важно. Те трудно биха могли да ги прикрият. Могат да бъдат и доста капризни.  Предпочитат да са обградени от силни хора, на които да разчитат. За тях е важно да имат приятели и семейство – те са тяхната опора.

Вторник

Вторник е кръстен на планетата Марс. Това е планетата на войната. Родените през този ден са бойни, енергични, имат силна воля и дух. Предпочитат да са самостоятелни, не обичат да разчитат на другите. Много често тяхната импулсивност може да ги доведе до проблеми. При тях важи принципът: Първо действам, а след това мисля.

ден на раждане

 

Сряда

Родените на този ден са интелигентни, красиви, обаятелни, имащи дар слово. Умеят да оказват голямо влияние на другите хора. Всичко това се дължи на планетата покровител на този ден, а именно Меркурий. Казват, че хората родени на този ден, ще доживеят дълга старост.  Техен минус може да се окаже меланхоличността.

ден на раждане

 

Ден на раждане – Четвъртък

Хората, родени на този ден, са оптимисти, преодоляват всички изпитания, поднесени от живота. Казва се, че тези хора имат ангел хранител по рождение. Използват всяка възможност да получат нови знания, имат влечение към пътешествия зад граница. При взимане на решения се ръководят от сърцето, което не винаги може да се окаже правилният избор. Разбира се, че това е така заради планетата Юпитер, която е покровител на ден вторник.

Ден на раждане – Петък

Подвластни на енергията на планетата Венера, родените на този ден са артистични, чаровни, чувствени и нежни. Обичат красотата и естетиката и се стараят те да присъстват неизменно в живота им. Имат късмет с парите. Обичат семейството си и близките си. Домашният уют е техен приоритет. Голям минус може да бъде нарцистичността, която носят в себе си.

ден на раждане

 

Ден на раждане – Събота

Родените в събота, са разумни и практични. Точно каквато е и планетата Сатурн. Те вярват, че нищо в живота не се дава безплатно. Те са много приказливи и обичат да завързват контакти с много хора. Постигат целите си самостоятелно. На външен вид са силни и не показват емоции, но вътре в душата им се крие океан от чувства. Влюбват се с цялото си сърце и обичат до край.ресторант на Каваци

 

Прочетете също: Ретрограден Меркурий – какво да очакваме?

 

Ден на раждане – Неделя

Да си роден в неделя е голям късмет. Покровител на този ден е Слънцето. Родените на този ден ще бъдат съпътствани от късмет през целия си живот. С каквото и да се захванат, винаги ще имат успех. Точно като Слънцето, тези хора са винаги греещи, усмихнати, оптимистични, никога не остават незабелязани в една компания. Счита се, че могат да бъдат невероятни лидери.криптовалута

обяви за работа

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни