Най-добрите коледни филми

В коледната ваканция много често разпускаме със семействoтo си, гледайки коледни филми. Не само, защото тогава им е времето, но и защото в себе си носят уюта, красотата и удоволствието от това да си със семейството си и да прекарвате заедно празничните дни. Кои обаче са най-добрите коледни филми? Това ще разберете от днешната статия на “Всички теми“. А ако сте решили да прекарате Коледа, гледайки телевизия с децата си, то може да изберете някои от нашите предложения за любими детски филми на Дисни.

 

Прочетете още: Топ 5 любопитни факти за всяка зодия

 

 

„ДОГОВОР ЗА ДЯДО КОЛЕДА“

 

В началото главният герой е ядосан, когато разбира, че бившата му съпруга и новият ѝ съпруг са казали на 6–годишния му син Чарли, че Дядо Коледа не съществува. Неочаквано на Бъдни вечер, когато Скот чете книга, е посетен от неочакван гост. Когато става ясно, че Дядо Коледа е паднал от покрива, Скот знае, че има само една задача и тя е да бъде Дядо Коледа. Той обикаля града и пуска подаръците през комините на хората, докато не му се налага да замине за Северния полюс, където няколко елфа му заявяват, че вече той ще бъде Дядо Коледа. Чарли се гордее от новата работа на баща си, докато Скот смята, че тя е нещо нереално. Как обаче да запази тайната си от семейството?

 

най-добрите коледни филми – „КОЛЕДНА ВАКАНЦИЯ“

 

Тазгодишните празнични дни Кларк Грисуолд си е поставил за цел да осигури на цялата фамилия една от най–веселите Коледи в историята.  Трябва да видите, за да повярвате. На покрива има 25 000 лампички. Експлодираща пуйка на масата в хола. Интересен факт е блестящият поддържащ актьорски състав (Бевърли Д’Анджело, Ранди Куейд, Джулиет Луис). И, разбира се, удивителният сценарий, пълен с остроумия, човечност и забавни гафове. Ще се влюбите в този интересен и пълен с коледни вълшебства филм.

 

„КОЛЕДАТА НЕВЪЗМОЖНА“

 

Хауърд Лангстън е баща, който е обещал на сина си, че той ще получи всичко онова, което иска за Коледа. Синът му желае да получи изключително популярната екшън фигурка „Турбо Мен“. Тогава смелият баща тръгва на приключение, за да търси фигурката и няма да се спре пред нищо, докато не даде на сина си подаръка, който му е обещал.

 

най-добрите коледни филми – „ЧЕТИРИ КОЛЕДИ“

 

Кейт и Брад наскоро са се оженили, но наближава Коледа. Коледата е светлина, надежда и радост. Не е позволено да има проблеми! Двойката обаче определено има проблем. Родителите на Кейт и на Брад са разведени и всеки от тях вече има и второ семейство. Така на главните герои се налага да празнуват четири коледи. На нашите младоженци ще се наложи да направят невъзможното, за да уважат всички в рамките на денонощие. Факт за този филм е, че от 2008 година, а популярността му е жива и до днес.

най-добрите коледни филми

 

най-добрите коледни филми – „САМ ВКЪЩИ“

 

И не на последно място по гледания, а само в класацията ни, няма как да пропуснем „Сам вкъщи“. Успешна, обичана и незабравима във времето семейна комедия. Действието се развива около едно малко момче на име Кевин, което случайно е забравено, когато семейството му отива на почивка във Франция през празничния сезон. Осъзнавайки, че е „сам вкъщи“, той се научава да се грижи за себе си. Ясно знае, че трябва да защитава къщата си от двама непохватни крадци, които планират да ограбят всяка къща в крайградския квартал на Чикаго.

най-добрите коледни филми

Това са малка част от най–гледаните филми по Коледа! Въпреки всичко, те си остават класика и не омръзват на зрителите. Феновете им не спират да си ги пускат всяка Коледа, защото знаят, че си заслужава! Ако не сте гледали някой от тях, време е да го направите! Коледа е близо! Приятно гледане!

 

Прочетете още: Уважавайте времето на половинката си

 

За онези от вас, които биха предпочели книгите през коледната ваканция, препоръчваме да прочетат нашата статия за най-добрите книги на коледна тематика тук. Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни