Уважавайте времето на половинката си

Да намериш любовта е чудесно, но за да я съхраниш във времето са нужни известни усилия. Колкото и да не ни се иска, тръпката наистина може да изчезне, ако не се грижим правилно за връзката си. Трябва да отделяме достатъчно време за себе си, половинката си и съвместните ни занимания. Влюбените двойки обикновено не отлагат за дълго съвместното съжителство. Няма нищо по-хубаво от това всяка сутрин да се будиш с любимия човек и вечер да заспивате заедно.

Прочетете също: Забравените игри на децата на 90-те

Дотук добре, но значи ли, че животът под един покрив непременно означава постоянно да вършите едно и също нещо по едно и също време? Не, разбира се! Важно е всеки от вас да има своето си време, което сам да реши как да използва – дали ще четете книга, ще играете на видеоигра или просто ще поспите зависи от вас. Редица двойки не разбират, че след дълъг работен ден човекът до тях има нужда от известно разтоварване. Ако в това кратичко време предпочита да е сам/а вместо с вас, не унивайте и не го приемайте лично. Това означава, че той/тя просто иска да избистри съзнанието си, за да ви обърне внимание по максимално пълноценен начин. Уважавайте времето на половинката си, а ние от “Всички теми” ще ви дадем няколко насоки как да го направите.

Оставете го да поиграе на любимата си компютърна игра

Жените истински се дразнят, когато видят мъжете си нервни пред лаптопа на някой герой от играта си. Дори в момента да нямате нужда от тях самата гледка на играещ мъж, на около 30 години, е изнервяща. Повечето от жените нямат обяснение защо е така. Това, че има нещо странно в нечия глава, трябва ли да означава лишаване от любимото занимание.. естествено, че не! Стига мъжът ви да не прекалява, го оставете да играе. Не му висете на главата и не се сърдете. Той си е вкъщи до вас, но просто е зает с нещо, което го прави щастлив, но просто е без вашето участие. Вместо да сумтите отстрани вие също се отдайте на любимо занимание.

Нека жена ви да се гримира 2 часа. Важно е да не закъснеете за прожекцията

Красотата наистина изисква жертви, но се нуждае и от достатъчно време. Мъжете много често се дразнят, когато техните половинки са пред огледалото с четка в ръка и нанасят различни козметични продукти. След като приключат с тези процедури, най-често дамите получават комплименти за визията, но постигането й все пак коства няколко часа пред огледалото. Разбираемо е, ако мъжът ви недоволства от това, че имате време за грим, но не и да сготвите. В случай обаче, че сте свършили всичко у дома, той няма право да ви съди. А и в крайна сметка кой е казал, че домакинството се върши само от жената?

Отделете си време за индивидуални занимания у дома

За да няма сърдити, пренебрегнати и хармонията в дома да е пълна, поговорете по въпроса за личното време. Изберете си час от денонощието или ден от седмицата, в който всеки да прави у дома онова, което го кара да се чувства щастлив. Когато се отдавате на индивидуалното си занимание по едно и също време, няма да се дразните един друг, а хармонията ще се усеща във въздуха. Нека мъжът играе на компютъра или да тренира. Това е чудесно време за жената да си дочетете онази интересна книга, за която все няма време или да си лакира ноктите. Бъдете креативни и ще видите колко положително ще ви се отразят промените. След като времето определено от двама ви за индивидуални занимания изтече, ще сте заредени да направите нещо интересно заедно.

Давайте си свобода, за да гарантирате щастието си.

Прочетете също: Женските дрехи, които мъжете мразят

Не пропускайте да уважите с внимание и с хубав подарък своята сестра. Ние сме ви приготвили няколко идеи в статията “Подарък за сестра – как да изберем?семейни хотели созопол

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни