Най – успешните бизнесмени на XXI век

В днешни дни се срещаме с много хора, които искат да станат бизнесмени, да имат успешна кариера и да управляват собствен бизнес. Наистина има много хора, които желаят това и до някаква степен се справят, но дали наистина са успешни? Зад успеха на много от бизнесмените стоят хиляди часове работа, много лишения, труд и упорство. Днес ние от “Всички теми” ще ви запознаем с пет от най – успешните бизнесмени на XXI век до момента и се надяваме те да бъдат пример за всеки от вас, който реши да направи крачка към своя успех!

 

Прочетете още: Най-скъпите картини в света – Топ 10

 

 

ИЛОН МЪСК

 

Предприемачът, инженер и индустриален дизайнер – Илон Мъск, е известен като основател на компанията за електронни плащания PayPal и компанията за космически кораби SpaceX. Той е и главен изпълнителен директор на Tesla Motors. Илън Мъск има планове да революционизира транспорта на земята, както и в космоса чрез футуристични технологии. За забележителни заслуги пред науката Мъск е удостоен с членство в Британското кралско научно дружество на 9 май 2018 г.

 

СТИВ ДЖОБС

 

Отпадналият от колежа – Стив Джобс продължава да бъде считан за бащата на дигиталния свят. Основателят на Apple Inc, Pixar Animation Studios и NeXT Inc е страстен визионер, отговорен за развитието на iMac, iPod, iTunes, iPad и iPhone, което поставя началото на нова ера при компютъра, музиката и филмовите индустрии. Роден на 24 февруари 1955 година, Стив Джобс наистина е един от успешните бизнесмени до този момент.

 

ДЖЕФ БЕЗОС

 

Основателят и главен изпълнителен директор на мултинационалната технологична компания Amazon – Джеф Безос е най–богатият човек в света. Джеф, който напусна доходната си работа в инвестиционна фирма, за да изпълни предприемаческата си амбиция, притежава вестника  The Washington Post и свързаните с него публикации. Заедно с преждеспоменатите бизнес активности, още една негова иницатива е компанията за космически полети Blue Origin. Вижте всички инвестиции в недвижими имоти на Bolgar Capital.

 

БИЛ ГЕЙТС

 

Водещият американски технолог, бизнес лидер и филантроп, Бил Гейтс е съосновател на най–голямата софтуерна компания в света, Microsoft. Страстта му към компютрите го направи един от най–богатите в света и чрез неговата благотворителна фондация, Bill & Melinda Gates Foundation, той и бившата му съпруга Мелинда използват тези пари щедро, за да помогнат на хората по света да живеят по–добър живот.

 

ЛАРИ ПЕЙДЖ

 

Лари Пейдж е американски интернет предприемач и компютърен учен. Като един от съоснователите на мултинационалната технологична компания Google, Лари Пейдж ефективно промени начина, по който светът функционира днес, тъй като Google е синоним на търсачка в много части на света. Не е изненадващо, че той стана милиардер, като съосновател на Google. Изключително успешен бизнесмен. Ще попитате защо? Защото кой в днешно време не използва Google за всичко, което му е необходимо?  Роден през 1973 година, Лари Пейдж е един от най–успешните бизнесмени на XXI век.

Със сигурност това са хора, положили неуморим труд, за да може днес да ги наричаме най–успешните бизнесмени. Изключително полезни за хората с труда си, тези бизнесмени няма да се забравят във времето!crypto365

 

Прочетете още: Как да поискаме повишение?

 

Ако желаете и вие да се наредите в подобна класация, то е добре да сте информирани за печелившите инвестиции. Ние ви предлагаме една такава – криптовалутите. Повече може да научите в нашата статия тук.крипто новиниСчетоводни услуги

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни