Подарък за баща – как да изберем?

Ако четеш тази статия, значи твоят баща скоро ще празнува рожден ден или просто желаеш да го изненадаш без повод. Това е чудесно, защото бащите са важна част от нашия живот. Те са нашата упора – здравият гръб, който усещаме зад себе си. Бащата е истински супергерой, който винаги е насреща да ни вдигне, когато падаме и да ни държи за ръката, когато ни боли. Що се отнася до подаръци, незнайно защо, винаги е голяма трудност да изберем подарък за татко. За нас от “Всички теми” това също е нелека задача. Все пак имаме няколко идеи, които искаме да споделим със своите читатели, за да им помогнем да решат главоблъсканицата – „Подарък за баща – как да изберем?

Прочетете още: Уважавайте времето на половинката си

За ценителите на хубавия алкохол

По-голямата част от българските мъже употребяват алкохол и истински биха се зарадвали на специален подарък за ценители. Не, не ви казваме да отидете и да вземете любимата ракия на баща си, а да изберете нещо далеч по-стойностно. Целта е хем да се наслаждава на любимата си напитка, хем да му остане като чудесен спомен.

За бащите родени през лятото и особено тези, които са същински ценители на бирата, имаме две доста свежи идеи. Едната е да подарите огромна, тежка и ефектна халба, гравирана със специално послание. Заедно с нея може да добавите бутилка интересна чешка, немска или пък белгийска бира. Друга опция е баща ви всеки месец да получава специална кутия, пълна с бира от цял свят. Това би било истинско щастие за ценители. В случай, че баща ви предпочита спиртните напитки, отново може да заложите на гравирана чаша или да изберете скъпо уиски, което също може да персонализирате.

Мъжки аксесоари

Портфейл, колан или вратовръзка са само част от типично мъжките аксесоари, с които можете да зарадвате баща си. Те са елегантни и много пъти са наистина необходими на мъжете, така че няма да сгрешите, ако изберете нещо подобно.

Подарете преживяване

Мъжете са истински любители на екстремното. За да направите баща си щастлив, вместо вещи можете да му подарите преживяване. В интернет пространството можете да откриете стотици предложения, с които да направите денят му наистина специален. Скок с бънджи или парашут, картинг, риболов на интересно място са само част от идеите ни. Бъдете оригинални и максимално изобретателни.

Пура, наргиле или лула

Тези три идеи със сигурност са мечта за някои от мъжете. За един истински ценител на пурите подобен подарък би бил много точно попадение. Поразровете се в мрежата, прочетете повече за видовете пури, за да изберете нещо наистина качествено. През последните няколко години наргилето стана тотален хит у нас и много от българските мъже притежават по едно в дома си. В случай, че баща ви също е от запалените ценители, посетете специализиран магазин и изберете някой интересен модел. Заедно с него ще трябва да вземете няколко вида тютюн и въглени, за да може наргилето да влезе веднага в употреба. Лулата също е чудесно предложение. Информирайте се добре, преди да закупите конкретен модел, тъй като всеки от тях има своите особености.

Техника

Че кой мъж не обича техника? Е, със сигурност има и такива, но по-голямата част от силния пол се впечатляват от всякакви джаджи. В случай, че и баща ви спада към тази категория, може да му подарите качествени слушалки, нова навигация за колата или пък дрон за снимки. Това са неща, които едновременно ще го зарадват, но и ще му влязат в употреба, а това е най – важното. Подобен тип подаръци рядко остават да събират прах в някой шкаф и са много високо ценени.

Без значение какъв подарък ще изберете на своя баща, знайте, че за него най-ценното нещо е времето прекарано с вас. Нито една скъпа джаджа или кубинска пура не могат да заменят силната прегръдка и дългите разговори с детето.

Прочетете още: Лечебните свойства на меда

семеен хотел каваците

Ако пред вас е поставен за разрешаване въпросът за избор на подарък за сестра, то може да почерпите идеи в нашата статия тук. Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни