Възходът на сериалите – какво да гледаме през лятото?

Лятна вечер, студена бира или лимонада, диня, пуканки и сладолед…Ах, че прекрасно, нали? Така бихме описали перфектната филмова вечер у дома, щом дойде време да се излегнем на дивана за заслужена почивка след дългия работен ден. Голяма част от семействата, обаче предпочитат да гледат някой интересен сериал пред двучасовите филми. Многосерийните поредици ни потапят в историята месеци понякога дори години наред, което ги превръща в една прекрасна семейна рутина. Различните онлайн и ТВ платформи предлагат широко разнообразие от сериали и днес ние от „Всички теми” ще дадем идеи за няколко интересни поредици,  с които може да запълвате летните семейни вечери.

„Прокълнат патрул“

Един любопитен сериал, подходящ за семейства с деца, които обичат комикс героите. Прокълнат патрул разказва историята на група хора, претърпели ужасяващи странни индиценти, в следствие на които са придобили свръхчовешки способности. Потиснати от последиците в следствие на сполетелите ги нещастия, те се обединяват около своя лидер The Chief, с който започват да разследват странни явления и да опазват Земята. Тази банда чудаци със сигурност ще Ви забавлява и изумява със своите приключения.

„Черен понеделник“

Черният понеделник е 19.10.1987 г., когато е регистрирана най-страшната стокова криза в историята на Уолстрийт. Сериалът проследява историята на група аутсайдери, които успяват да разбият системата на най-влиятелната стокова борса в света. Ако се вълнувате от света на акциите и сте почитатели на конспиративните теории, тази поредица е точно за вас.

„Това е обир: Най-голямата кражба в света на изкуството“

Един от най-гледаните сериали на стрийминг платформата Netflix привлича всички почитатели на изкуството, мистерията и конспиративните теории. Историята е по действителен случай за обир в музея „Изабела Стюарт Гардън“ извършен на 18 март 1990 г. от двама мъже, които влизат и обявяват „Това е обир“. Те успяват да откраднат изключително ценни произведения на изкуството възлизащи на обща стойност от близо 500 млрд. долара. Въпреки следите, които оставят, те не са заловени и до днес, както и нито една от картините не е върната в музея. И тук започват конспирациите…

„Сенки и кости“

„Сенки и кости“ е един дългоочакван сериал, базиран на едноименните книги на Лий Бадурго. Поредицата ни потапя в един магичен свят, в който магията наистина съществува. Главен герой е сирачето Алина Старков, на която никой не възлага надежди на бляскаво бъдеще, но тя се превръща в един значим герой, променил историята. В сериала участва и българинът Юлиян Костов, който жъне невероятни успехи в Холивуд. Именно той е мениджърът на номинираната за Оскар Мария Бакалова.

„Девет перфектни непознати“

Един изключително любопитен сериал, който разказва историята на деветима „перфектни“ непознати, които се събират случайно на 10-дневна почивка. Те отсядат в бутиков уелнес-комплекс, чийто директор е интересна дама, изиграна от невероятната Никол Кидман. Никой от героите не подозира какви любопитни събития ги очакват и до каква степен ще преобърнат животите им.мамчета

Прочетете също: 10 красиви, но непопулярни кътчета в Италия

„Добрата битка“

Сериалът проследява историята на Деяна Локхарт, която се опитва да разбере дали може да се опълчи на ненормалната администрация, без да загуби разсъдъка си. Паралелно с тези събития другите главни герои Ейдриън Боусман и Лиз Редик – Лоурънс се борят за новата постфактическа реалност, в която на почит е адвокатът, който разказва най-добрата история.

„Американска съпруга“

Предлагаме Ви един типично семеен комедиен сериал, с който със сигурност ще разпуснете приятно. В него ще проследите живота на Кейти Ото от Кънектикът, която е съпруга и майка на три деца. Семейството ѝ живее в богаташкото градче Уетспорт, което е пълно с „перфектни“ майки. Кейти е самоуверена, безпардонна и е втората най-пухкава жена в града. Очакват Ви епизоди с много смях и ситуации, в които със сигурност сте изпадали и вие.

Това са само малка част от многобройните заглавия, които заливат стрийминг платформите. Сипете си разхлаждащо питие и се отдайте на време за семейството.

А ако имате интерес не само към сериалите, но и към книгите, тогава може да прочетете нашата статия за Най-четените книги през 2020 година.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни