5 отлични идеи за подарък за бебе

Имате бременна приятелка, сестра или пък брат, който очаква първото си дете? Раждането на малък бебешор е невероятно вълнуващ момент, както за майката и бащата, така и за всички техни роднини, приятели и познати. След като сте отпразнували подобаващо щастливата новина, че някоя от Вашите близки е станала майка, идва въпросът какъв подарък за бебе да изберем. Днес магазините с бебешки стоки изобилстват от най-различни играчки, уреди, дрешки, за които нашите майки дори не са и мечтали. Изборът е огромен и със сигурност трудно ще вземете решение кое ще бъде най-подходящо за новороденото. Добре е да се посъветвате с бъдещите родители от какво имат нужда, за да не ги затрупвате с ненужни за тях вещи. Има много двойки, които предварително изпращат списък с необходимите неща на най-близките си и така улесняват подбирането на правилния подарък.

Често се случва обаче бъдещата майка да се е снабдила с голяма част от необходимите вещи за мъника от своя приятелка и действително да няма нужда от почти нищо допълнително за отглеждането на бебето. Тук идва моментът да вкарате в действие Вашата креативност и да измислите оригинален подарък, който да остане за спомен във времето, вместо да вземете поредната дрешка, която детето може никога да не облече. Днес ние от “Всички теми” ще Ви предложим няколко много интересни идеи, с които със сигурност ще зарадвате младите родители.

 

Прочетете също: 10-те най-често срещани имена в света

 

 

Персонализирана кутия за спомени

Повечето жени обожават сантименталните подаръци. Тези, които носят смисъл и ще бъдат прекрасен спомен за децата им. Такъв подарък са персонализираните кутии за спомени, върху които е изписано името на бебето, рождената му дата и е украсена по детски. В социалните мрежи има редица странички и сайтове, които предлагат изработка на кутии най-често от дърво. Там майката може да съхранява важни за нея и бебето ѝ вещи. Като снимките от ехографа по време на бременността, някоя любима дрешка или първата дрънкалка. Често към този тип кутии се предлагат и мънички за съхранение на пъпче, зъбче и косичка.mamcheta

 

Ръчно изработен албум

Спомените от детството остават вечно живи благодарение на снимките. Днес разполагаме с различни технологии, които ни позволяват да снимаме новородените постоянно. Какво по-хубаво от това да подредим всичките им снимки в красив ръчно направен албум, гравиран с името на бебето. Повечето производители освен място за снимки, оставят празно пространство, на което можете да пишете или малки джобчета за други дребни и значими за Вас неща. Няма майка, която да не оцени такъв подарък за бебе подобаващо. Той ще бъде като един красив споменик на новороденото.конкурентно право

 

Семейна фотосесия

Още една идея за подарък за бебе, свързана със снимки, е семейната фотосесия. В България има много добри фотографи, които могат да направят приказни кадри на младото семейство. Те предлагат различни пакети и може да откриете много изгодни оферти спрямо Вашите възможности. В забързаното ежедневие майката и бащата на новороденото със сигурност му правят множество снимки, но едва ли често биват снимани заедно като семейство. С този подарък ще им дадете чудесна възможност да имат едни красиви кадри, които ще им останат спомен завинаги.

 

Бебешки дневник

Бебешките дневници са едни от най-предпочитани подаръци, които се разменят между приятелки. Може да откриете страхотни книги, в които младата майка да записва всеки значим момент от развитието на детето си. Със сигурност в социалните мрежи има и хора, които могат да ви изработят уникален дневник специално за бебето.

 

Прочетете също: Как да пазаруваме изгодно в супермаркета?

 

 

Отливка за отпечатък за краче или ръчичка

През последните години това е един от най-предпочитаните и често подарявани подаръци за бебета. Гипсовата отливка запазва един прекрасен, мил спомен и поглеждайки след време, родителите ще си спомнят колко мънички всъщност са били вече порасналите им деца.

подарък за бебе

Без значение какъв подарък за бебе ще изберете, е важно да го поднесете с много любов!

Една от най-актуалните и коментирани теми в наши дни е бременността и раждането след 30-годишна възраст. Предимствата и недостатъците на този избор може да разгледате в нашата статия по темата.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни