Как да изберем бански за лятото?

Лятото е в разгара си! Датите за така чакания годишен отпуск са запазени и е време да се готвим за почивка край морето. А кое е най-любимото лятно облекло? Банският, разбира се. На плажа, излегнали се върху горещия пясък, събиращи шоколадов тен… Идилия, нали? Как да изберем бански за лятото обаче? Изборът на подходящо екипче за плажа не винаги е толкова лесно, колкото изглежда.  Повечето жени все се стараем да прикрием дадена част от тялото си или пък да подчертаем друга.

Притесняваме се какво ще кажат хората за фигурата ни или дали ще се чувстваме достатъчно комфортно и секси. В никакъв случай не трябва да се отказвате и да си мислите, че не сте достатъчно перфектна, за да се покажете по бански на плажа. При избора е много важно добре да познавате формите на тялото си, защото един конкретен модел няма как да стои еднакво върху тялото на всяка жена. Днес ние от “Всички теми” Ви дадем някои полезни насоки, споделени от модните експерти. Надяваме се да Ви помогнат и да Ви покажат, че тялото е красиво такова, каквото е, просто пробвате грешния бански.

Прочетете също: Модните правила на кралското семейство

Тяло тип круша

(характеристики: големи бедра, по-малък бюст, тесни рамене, разширяваща се талия към бедрата)

Как да изберем бански? За да постигнете оптически добър силует, изберете горнище с подплънки с различни ресни, орнаменти, пайети или къдрички. Нужни са Ви елементи, които придават обем в горната част на тялото, за да кореспондира на по-пищния ханш. За долната част изберете долнище с висока талия в един цвят, което ще издължи и втали силуета. В случай, че сте почитатели на целите бански, се спрете на такъв с вертикални ивици.

как да изберем бански

Тяло тип обърнат триъгълник

(характеристики: голям бюст, тесни бедра и слабо дефинирана талия)

При този тип телосложение е важно да подчертаете долната част на тялото, като изберете бански с висока талия, който оптически придава обем на бедрата. Заложете на различни къдрички и интересни кройки. Тъй като естествено сте надарени с голям бюст, избягвайте да го подчертавате, за да изградите баланс на формите си. Изберете горна част без подплънки в неутрален цвят без всякакви шарки и излишни орнаменти.

Тяло тип овал

(характеристики: голям бюст, талия по широка от бюста и бедрата, рамене по-широки от бедрата)

Притежателките на този тип тяло трябва да се стремите към дефиниране на бюста и бедрата, за да отвлечете вниманието от талията. Как да изберем бански? Това може да се постигне като изберете горнище с асиметрично деколте, къдрички, пеплум, шарки, имитиращи извивки и колан. Последният вариант е, ако сте се спряли на цял бански.

Тяло тип пясъчен часовник с обем в горната част

(характеристики: голям бюст, тесни бедра, дефинирана талия)

Жените с подобен тип форми е препоръчително да подберат горна част с дебели презрамки, която добре обхваща бюста. По-дълбокото деколте ще скрие перфектната им талия и няма да създаде така желания перфектен силует.mamcheta

Тяло тип равна фигура

(характеристики: бюстът и бедрата са с еднква ширина, а талията е малко по-тясна и не много добре дефинирана)

как да изберем бански

Притежателките на този тип тяло обикновено са слаби, но не се радват на секси извивки. Това лесно може да бъде постигнато, ако изберат бански с подплънки и къдрички както в горната така и в долната част. Ярките цветове, шарките и различните орнаменти ще освежат силуета. В случай, че предпочитате цял бански, се спрете на модел, който е изрязан в областта на талията.конкурентно право

Прочетете също: Как да създадем капсулен гардероб

Тяло тип пясъчен часовник

(характеристики: бюстът и бедрата са с еднаква ширина, а талията е много добре дефинирана)

Този тип тяло се смята на перфектното при избора на какъвто и да било тоалет. Все пак за допълнително подчертаване на формите може да заложите на горна част с банели и ярки цветове, а ако предпочитате цял бански, се спрете на изрязан модел.

Всяко тяло е красиво по своему, така че преди да се откажете от нов бански, защото нищо не Ви стои добре, огледайте добре тялото си. Така ще видите къде грешите в избора. Разхождайте се по плажа със самочувствие и не забравяйте, че сте прекрасна.

А знаете ли кое е това облекло, което седи перфектно на всяка жена? Да, същото, което смяатаме, че всяка дама трябва да има в гардероба си. А именно – малка черна рокля!

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни