8 март – Как да изненадам любимата жена?

Едва ли има жена, която не празнува и не се радва на вниманието на половинката и приятелите си на 8 март. Макар Международният ден на жената да е започнал като признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените, днес той става повод за мъжете да изразят своята обич и внимание към жените в своя живот.

В днешния океан от предложения за подарък за 8 март, да избереш правилния подарък си е цяло предизвикателство, особено за мъжете. Интимността и любовта, които ви свързват могат много по-бързо да улеснят избора ви.

Важно е да познавате предпочитанията и желанията ѝ, да я слушате, когато споделя какво я интересува и вълнува, от какво има нужда, какво ѝ харесва и какво я прави истински щастлива. Затова е много важно да помислите и да знаете какво ѝ харесва и какво не.

Прочетете също: Модерните цветове в света на модата за 2022 година

изненада за 8 март: Ако любимата ви жена е романтична душа:

1. Подарете ѝ рози за 8 март

Цветята никога не са излишни. Червените рози са символ на вечната любов и ако чакате любимата си романтична жена с букет рози в ръка, тя със сигурност ще усети искрените ви чувства. 

2. Изненадайте я с романтична вечеря, приготвена от вас

Ако все още се чудите за горното предложение, романтичната вечеря може да бъде оптимален избор за вас. Създайте романтична атмосфера със свещи и рози, украсете масата, вземете бутилка вино и пригответе сами вечерята. Този жест ще разтопи вашата любима е ще я накара да се почувства най-обичаната жена.

3. Напишете ѝ любовно писмо за 8 март

Ако сутрин ставате и излизате преди нея, направете ѝ от любимото кафе, сложете цветя в красива ваза и оставете любовното писмо с името ѝ написано на плика до тях. Така още със ставането си тя ще бъде изненадана. 

Ако пък ставате и излизате по едно и също време, изпратете ѝ букет красиви червени рози заедно с любовното писмо на работното ѝ място. Изненадата определено ще я остави без думи.

Прочетете също:Как да прикрием недостатъците на нашата фигура?

4. Други романтични предложения за 8 март могат да бъдат: 

  • двойка чаши – една за вас и една за нея (може да бъдат и с вашите снимки);
  • красива рамка с ваша любима снимка или от последното ви пътешествие;
  • да пиете кафе в романтично кафене;
  • книга с любовни стихове;
  • да ѝ изпеете романтична песен или 
  • да гледате заедно любимия ѝ романтичен филм.

Ако жена ви предпочита истински подаръци за 8 март:

8 март

1. Подарете ѝ рокля

Стилните и елегантни рокли са един от най-подходящите подаръци, които можете да ѝ подарите на своята любима за 8 март. Ако се притеснявате дали ще улучите нейният размер, то тогава я заведете да си я избере сама, а след това я заведете в някой изискан ресторант и я накарайте да се почувства като най-обичаната жена.

Със сигурност тя ще бъде много развълнувана и ще се почувства много специална.

2. Изберете ѝ парфюм за 8 март

Парфюмът се смята за символичен “катализатор”, който помага на мъжа да изрази своята любов без да използва думи. Изберете някой страстен аромат, изпишете името на любимата си жена върху бутилката и повярвайте ни, любовта ви ще стане още по-страстна, по-истинска и по-трайна.

3. КАртина от скандинавски мъх за 8 март

А защо не подарите на своята любима жена, било то майка, съпруга или приятелка, едно истинско произведение на изкуството. MOSSaika предлага възможността да изненадате любим човек с подарък за 8 март от типа “Направи си сам”. В сайта на MOSSaika ще откриете огромно разнообразие от картини от скандинавски мъх. Зарадвайте важната жена за вас, като внесете допълнителен уют в дома ѝ/ви.

4. Изберете красиво бельо или стилен аксесоар

Бельото, шалът и бижуто, като че ли са класика. Но пък знаем, че макар и често тривиална, тя винаги е отличен избор. Това са неща, които никога не са в повече за една жена. Тя винаги ще намери повод и причина да ги сложи, за да разнообрази своя тоалет, не само на 8 март.

5. Книга, а защо не и цяла поредица от любим неин автор или жанр 

8 март

Книгата е вечен, стойностен и смислен подарък. Ако се спрете на него, не забравяйте да надпишете и да отправите лично пожелание към любимата си жена. Необходимо е да познавате вкуса и интересите ѝ, за да уцелите книгата. Всеки книжар би ви помогнал в избора, дори и да не знаете какво точно да изберете.

Не забравяйте, че каквато и изненада да изберете за вашата любима жена, ако тя не е направена от сърце и с най-искрената ви любов, всичко ще загуби смисъл.

Не е нужно да избирате само скъп подарък, а да и подарите време, в което да се чувства обичана и специална. Това тя ще оцени най-много на нейния празник. Пожелаваме ви успех в избора на изненада за 8 март за вашата любима жена.

Прочетете също: Легендарни находки – Чантата през вековете

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни