Седмичен хороскоп 27.02 – 5.03

Овен

Седмичен хороскоп | На 27 Февруари е единственото за годината новолуние в знак на Риби. За някои овни може да се стори, че сте включили въображението си директно в електрическата мрежа. Обърнете внимание на интуитивните усещания, съвпаденията, синхроничностите и всякакви вътрешни притеснения на психиката ви: това може да е вашата муза, която ви липсва!

За да извлечете максимума от тази експанзивна луна, позволете на ума си да се скита свободно. За да наблюдавате и записвате каквото идва, независимо дали става дума за визуални изображения, думи, музика или привидно безсмислени връзки. Уловете всичко в реално време, без да го съдите и вярвайте, че ще има смисъл по-късно. Междувременно забележете всякакви повтарящи се теми, които ви се появяват и са привлекателни. Как можете да проследите?

Има ли някой, който може да ви наставлява или да подхранва таланта ви – и може би да инвестира в израстването ви? Предизвикателството сега е да се разтегнете отвъд зоната си на комфорт. Да се оставите на течението, вместо да се опитвате да предвидите и контролирате резултата.

Тази седмица започва и един романтичен цикъл за Овните. В понеделник планетата на любовта – Венера преминава в Овен, привличайки цялото внимание по ВАШИЯ начин! Без дори да опитвате, вашите нива на харизма могат да достигнат годишен връх, превръщайки ви в примамлив любовен магнит.

Ако сте във връзка, може да видите партньора си в изцяло нова, вълнуваща светлина. Това е страхотен цикъл за по-малко говорене и настройване към по-чувствени начини на общуване. За необвързаните има потенциал за връзка във всеки поглед, усмивка и непринуден разговор.

Седмичен хороскоп

Телец

Вашият социален живот може да започне да става МНОГО интересен тази седмица. Благодарение на единственото за годината новолуние в Риби, което каца във вашия единадесети дом на общност, приятели и технологии в понеделник – 27 февруари. Новолунието носи възможности за ново начало.

Хванете бика за рогата и предложете да допринесете с всичко, което е необходимо. От другата страна на монетата, ако сте се скарали с конкретен кръг от хора това е шанс да погледнете някои от страховете или съпротивата си и да откриете какво стои в основата им. Като Телец, вие обичате рутините си, но в сърцето си знаете, че промяната е едновременно неизбежна и съществена за растежа.

Новолунието може да предизвика и ускори необходимите промени и тъй като това попада в сектора на вашата социална мрежа, там може да го изпитате най-много. Разбира се, тъжно е да сложиш край на едно приятелство, но надрастването на определени хора е естествена част от еволюцията.

В понеделник Венера се премества в Овен и вашия дванадесети дом на интроспекция, освобождаване и изцеление до 16 март. Това насочва вниманието ви към вътрешния ви живот и ви подтиква да се отдръпнете от прекомерни ангажименти и ненужни задължения. Най-накрая ще имате възможност да забавите темпото. Да си поемете дъх и да се съсредоточите върху вътрешните промени, които бихте искали да изведете.

Започнете като изработите визия за живота си за следващите няколко месеца – колкото по-конкретни можете да бъдете за това как ще изглежда резултатът и особено как ще се ЧУВСТВАТЕ, толкова по-способни ще бъдете да го проявите. Може би е време да прекъснете връзката с токсичен човек в живота си или да се откажете от сигурността на смазваща душата работа.

Седмичен хороскоп | Близнаци

Понеделник, 27 февруари, носи страхотни новини за вашата кариера и всички обществени начинания. Единственото за годината новолуние в Риби разтърсва вашия професионален десети дом, ускорявайки изкачването ви нагоре по стълбата на успеха. Новолунията предлагат възможности за стартиране на нови и вълнуващи проекти. Така че побързайте да приключите всичко, което все още е на масата и се пригответе да се впуснете в нещо забележително ново!

Тъй като това е единственото новолуние за 2023 г., което попада в този сектор, вие искате да увеличите максимално проявлението му като предприемете поне една конкретна стъпка през следващите две седмици. Отделете малко време, за да преразгледате целите си, планирайте няколко стратегически стъпки. След което се доверете, че сте готови да преминете към следващото ниво.

Венера може да размие границата между познат и любовник по време на този транзит. Но това не е непременно лошо, при условие че и двамата влезете в това с отворени очи.. Единадесетият дом управлява и технологиите, така че ако търсите своята половинка дайте още една възможност на онлайн запознанствата. Може би нов сайт и ново оптимистично отношение ще свършат работа!

Седмичен хороскоп

Рак

Новолунието в Риби активира вашия девети дом, разширяващ хоризонта. Бихте могли да изпитате това буквално на физическо ниво – с чувство за спешност да напуснете града или провинцията с необходимост да излезете извън познатата ви зона на комфорт. Къде се чувствате най-принудени или ограничени? Започнете оттам.

Девети дом е вашата визионерска зона, така че не поставяйте изкуствени ограничения на мечтите си. Какво бихте ИСКАЛИ да научите или да превърнете в професионално занимание? (Това е допълнителна полза от това интуитивно новолуние в Риби, което предвещава ново начало.)

Това е страхотен цикъл за растеж и най-добрият начин да се възползвате от тази енергия е с увереност и като хвърлите по-широка мрежа във всичко. Което правите, от професионалните ви взаимодействия до създаването на приятели от разстояние.

Може да харесате също: 20 интересни факта за планетата Марс

Примамливата Венера пламва в Овен и вашия амбициозен десети дом в понеделник (до 16 март). По време на този транзит вашата звездна сила нараства, без да се налага да правите почти нищо. По време на работа хората ще изискват вашия принос и може да упражнявате почти магнетично влияние върху другите. Възможно е Венера да ви накара да погледнете на колеги по друг начин и това да е началото на бъдеща връзка.

Лъв

В понеделник – 27 февруари новолунието в Риби повишава топлината във вашия осми дом на интимност и еротика. Щастливи ли сте в любовния си живот? Ако е така, тази луна ще засили химията и ще задълбочи лоялността ви един към друг.

Но ако сте нещастно необвързани или обвързани, активиращата енергия на това магнетично новолуние може да укрепи увереността ви и да ви вдъхнови да не бъдете в постоянно търсене на правилния човек. Вярвайте, че правилният човек е там някъде. Вашата работа е просто да развиете естествената си харизма и топлина, и да позволите на хората да намерят пътя си към ВАС. Останете с отворено съзнание.

Но не забравяйте, че магнитите привличат и отблъскват. Ако това лунно влияние разкрие неприятни черти на определени хора е по-добре да се отдръпнете от тях. Ако сте необвързани и търсите в следващите две седмици, и дори няколко месеца може да срещнете някой с потенциал за сродна душа!

Приключенията са в списъка за един месец, започвайки от понеделник. Когато Венера, обичаща забавленията, ще влезе във вашия девет дом на пътуване и експанзия. Ако имате време, средства и желание. Бихте могли да имате епично изживяване (или няколко), позволявайки си да изследвате и да се скитате свободно. Венера засилва вашата вече висока харизма и ви превръща в световна сензация.

Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп | Дева

Новолунието в Риби е във вашия седми дом на отдадено партньорство. Новолунието се свързва с ново начало и носи възможности за започване на неща, за които сте мечтали.

Поставете си за цел да направите нещо смело извън зоната си на комфорт днес и през следващите две седмици (пиковото време на проявление за тази луна). Но не е нужно да сте прибързани – имате време до съответното пълнолуние в Риби на 30 август, за да проявите гореща перспектива.

Не търсете любовта на обичайните места. Вероятно този човек ще се появи на най-малко вероятното място в произволен момент. Чувствителната, интуитивна енергия на това новолуние може да предизвика дълбоки емоции. Които да ви отведат до съвсем нови нива на интимност.

Везни

Новолунието на Риби, което се случва тази седмица, на 27 февруари е вашият годишен тласък да преминете към организиране и самоподхранване. Ако сте успели да погледнете отвъд бъркотията и хаоса, поздравления. Но това може да е космическа бележка, която вече няма да можете да пренебрегвате.

Говорим за обществени и лични пространства – дори зад затворените врати на вашия хладилник и шкафове. Не изпадайте в моментално претоварване, като се опитвате да се справите с всичко наведнъж.

Новолунието носи ново начало и въпреки че е вярно, че първите две седмици след негоедно са пиковите периоди на проявление. Имате време до съответното ПЪЛНОЛУНИЕ в Риби на 30 август, за да обявите „мисията изпълнена!“ Но това не е извинение за отлагане. Предприемете няколко малки, но значими конкретни стъпки тази седмица, за да натрупате инерция.

Прочетете също: Зодиите и техните тъмни страни на характера

Това лунно повдигане може да бъде нещото, което най-накрая ви връща към ежедневните тренировки или ви вдъхновява да се отървете от група храни. Които смятате, че не са идеални за тялото ви, като глутен, млечни продукти или захар.

Любовта също е много във въздуха – и в ума ви – започвайки от понеделник. Когато влюбената Венера (вашият космически пазител) влезе във вашия седми дом на отдадено партньорство. До 16 март може да ви се стори, че вселената хвърля ярка светлина върху всички начини.

Когато става въпрос за флирт и действителни срещи, вие сте професионалисти. Венерам която е в царството на нагорещения Овен ви насърчава да заложите на любовта. Разбира се, трябва да защитите нежното си сърце. Но ако възпирате най-доброто от вас, за да играете на сигурно, вие саботирате собствените си шансове.

Седмичен хороскоп

Скорпион

Единственото за годината новолуние в Риби попада във вашия любовен и много бляскав пети дом! Дайте малко повече топлина на кипящата атракция и тя може да прерасне в истинска романтика, която си заслужава чакането. (От друга страна, може да започне пламтящо горещо само, за да се изпари също толкова бързо.)

За необвързаните Скорпиони, които не са били склонни да се върнат в играта за запознанства. Тази сладка и нежна луна за ново начало може да е нещото, което да ви примами обратно. Обвързани сте и нетърпеливи да създадете или разширите семейство?

Пети дом е вашата зона на плодовитост, така че ако сте готови, следващите няколко седмици са особено подходящи за правене на бебе! Този сектор управлява всички видове творчество, така че ако работите върху други цели, спрете да се тревожите дали вашият шедьовър ще бъде добър или ще го харесат на хората.

Това трябва да е ПОСЛЕДНОТО нещо, за което да мислим! Правете изкуство заради самото изкуство. Дайте си време до съответното пълнолуние в Риби на 30 август, за да видите положителни резултати.

В понеделник планетата на любовта Венера преминава в Овен и вашия шести дом, който се свързва със всички нива на благополучие (ментално, физическо и духовно). Ако се чудите какво общо има здравето с любовния ви живот…начинът, по който се чувствате в тялото си, влияе на настроението и чувството ви за самоуважение.

Кои аспекти от вашия романтичен живот или вашето виждане за него биха могли да издържат на промяна? Като интензивен и емоционално гмуркащ се Скорпион може да осъзнаете, че се нуждаете от малко повече чувство за сигурност от любовния си интерес от сега до 16 март, докато Венера остава в тази зона.

Седмичен хороскоп | Стрелец

Въпреки репутацията ви на най-номадския жител на зодиака, в сърцето ви има специално място за концепцията за дом. Понякога само думата може да доведе до сълзи! Можете да благодарите на единственото за годината новолуние в Риби, което се приземява във вашия домашен четвърти дом. Новолунието отваря портали за ново начало, така че нещата, за които сте проучвали или фантазирали могат да започнат да оживяват.

Следващите две седмици са пиковото време за проявление за тази лунна енергия, но отделете време до съответното пълнолуние в Риби на 30 август, за да оживите напълно мечтата.

Това не е причина да отлагате каквото и да било, ако сте готови или сте почти готови. Продължете напред и натиснете „давай“. В зависимост от визията за голямата картина, можете да започнете с малък проект, за да спечелите увереност и да натрупате инерция.

Оставете време и енергия за романтика! Вашият личен любовен ренесанс също започва в понеделник, когато планетата на любовта Венера преминава в Овен и вашия флиртуващ пети дом за следващите четири седмици. Чувствената Венера ще засили вашата харизма и съблазнителна сила до 16 март. Неомъжените Стрелци ще имат много интерес към най-отбраните перспективи, но внимавайте за състезателна поредица.

Седмичен хороскоп

Козирог

Единственото за годината новолуние в Риби пристига с раздвижване във вашия трети дом на сътрудничество и комуникация. Под тази луна, фокусирана върху партньорството, можете да възстановите една разклатена връзка на здрава основа – вероятно дори да я издигнете на по-високо ниво! Ако сте в търсене на творческа сродна душа, започнете в редиците на собствената си социална мрежа, за да видите дали някой, когото вече познавате се интересува от вас.

Дайте си време до съответното пълнолуние в Риби на 30 август, за да се материализират положителните резултати. Третият дом е областта на всякакъв начин на изразяване, от писане и говорене до подкастинг, така че ВСИЧКИ ваши инициативи в тези области трябва да получат добър лунен принос.

Домът става по-сладък от понеделник, благодарение на Венера в Овен и вашия домашен четвърти дом. Ако сте пренебрегвали определени неща, които се нуждаят от ремонт или ако просто искате актуализация – считайте това за вашето венерианско събуждане.

От нов слой боя до основен ремонт, може да откриете нова страст… и талант! Всичко, което се чувства блокирано, е узряло за преконфигуриране! Започнете с най-досадния безпорядък и непоклатимо задръжте визията за чисто, свободно пространство.

Препоръчваме ви също: Годишен хороскоп за всички зодии за 2023 година 

Водолей

Вашите пари може да започнат да текат свободно този понеделник, благодарение на новолуние в Риби, чиято активираща енергия се насочва към втория ви дом на парите и сигурността. Това създава две мощни седмици, през които можете да привлечете повече приходи, да намалите разточителните разходи и да преразпределите приоритетите си.

Спокойният подход на Рибите може да ви накара да повярвате, че самото желание за нещо може да го материализира, но не работи така. Първо анализирайте текущата си ситуация по отношение на приходите и разходите, и направете някои избори за това как да постигнете финансовите си цели през тази година.

Ако сте поставили някакви цели и сте на крачка да ги достигнете, признайте това и продължете с добрата работа. Ако обаче се самосаботирате с някакво несъзнателно поведение, което не подкрепя плана ви (или съзнателно сте отричали), това е идеалният момент да се поправите и да направите необходимите корекции на курса.

През следващите две седмици (пиковото време на проявление за тази луна) прегледайте всички разходи и изработете стратегия за намаляването им, създайте бюджет, с който можете да живеете, и задайте някои финансови цели, за да останете мотивирани. Наемете професионалист, ако е необходимо, но направете нещо.

Имате страхотен шанс при това новолуние да работите върху генерирането на повече приходи. Не забравяйте да извършите и вътрешната работа по търсене и премахване на всички блокажи пред вашето мислене за просперитет, които могат да ви спъват толкова, колкото и безумните разходи.

Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп | Риби

Официално е сезонът на вашия рожден ден – и новолунието на 20 февруари в Риби е като бонус за новата година! Това е единственото новолуние за годината във вашия знак, така че може да се почувствате допълнително звездно целунато. Въпреки че небето ще е тъмно, този лунен енергиен прилив може действително да извади скрити неща наяве, а със

Слънцето до Луната ще имате космически попътен вятър, за да преследвате всякакви инициативи с висок приоритет. Които не са спечелили много сила в света последните няколко месеца.

Когато започнете да привеждате в съответствие това, което усещате и това, което желаете, ще се почувствате по-овластени. Хората около вас ще ви видят в авторитетна нова светлина.

Не позволявайте на страха да ви попречи да стъпите във вашата власт. Вие сте спечелили правото да бъдете там и хората ще бъдат развълнувани да работят под ръководството на такъв състрадателен и настроен лидер.

Малките луксове на живота придобиват ново значение в живота ви, започвайки същия ден (понеделник), когато Венера се появява в Овен и във вашия втори дом на парите, притежанията и ценностите.

До 16 март може да не се интересувате особено от правилата на другите хора, тяхното мнение. За да предотвратите излизането на нещата извън контрол във финансов план, направете проверка на възможностите си.

Венера, разбира се, също е планетата на любовта и с нейното осветяване на тази зона на чувственост и сигурност можете да очаквате с нетърпение месец на интимна връзка. Двойките могат да задълбочат връзките, като бъдат допълнително внимателни към слабостите на партньора си.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни