Астрологична прогноза за месец юли 2022

Юли може да започне с доста рязка промяна в енегията, тъй като суровият квадрат между Марс, Сатурн и Уран заплашва да предизвика нашата стабилност, хвърляйки неочаквани предизвикателства по пътя ни. Възможно е да изпитваме и чувство на безпокойство. Със Слънцето в Рак всички ще бъдем по-чувствителни от обикновено. За щастие, Новолунието на 9 юли ще ни даде шанс да се рестартираме емоционално като ни помогне да признаем и подхраним както собствените си нужди, така и нуждите на тези, с които сме най-близки.

Овен

Всичко е наред, ако се чувствате малко антисоциални този месец, скъпи овни. Слънцето преминава през водния Рак до 22-ри, което е предизвикателство за всички огнени знаци и вие не сте изключение. Ще бъдете привлечени от комфорта на вашия дом заради високата енергия на тълпите и излизанията, така че не се чувствайте зле да предпочетете спокойни и уютни вечери, за да се презареждате толкова често, колкото искате. Ако започнете да жадувате за общуване, планирайте несериозни разговори, вместо да се смесвате с големи групи. Подхранващите ви инстинкти ще получат тласък по време на Новолуние на 9-и, което ще ви позволи да се свържете емоционално с хората, с които се чувствате най-близо.

Телец

Прочетете също: Как обичат зодиите?

Вашата интуиция ще получи голям тласък този месец, тъй като Слънцето в Рак осветява дома на мисловния процес и комуникацията. Може да се чувствате така, сякаш просто знаете през какво преминават другите, което ще ви изкуши да им помогнете да се справят с проблемите си. Внимавайте да не прекрачвате никакви граници, особено ако срещнете някой, който изглежда доста затворен. Да, страхотно е да бъдете там за другите, но ако те изглеждат невъзприемчиви, ще си струва да си припомним, че понякога хората трябва сами да решават проблемите си – и вие ще трябва да уважавате това.

Близнаци

Финансовите ходове, които правите този месец ще засадят семената за вашето бъдеще, тъй като Слънцето осветява сектора на личните финанси. Ще бъде важно да мислите за начини да разширите банковата си сметка, въпреки че ще искате да предприемете дългосрочен подход, вместо да планирате как бързо да забогатеете. Бъдете внимателни около 6-ти юли. Ако нещо или някой изглежда твърде добре, за да бъде истина на или около тази дата, послушайте интуицията си и изчакайте няколко дни, преди да вземете важни решения.

Рак

Вашите енергийни нива ще да получат добър тласък през по-голямата част от месеца, тъй като Слънцето свети ярко във вашия знак. Хората ще бъдат привлечени от вас повече от обикновено, но това може да стане изтощително, ако не поставите здравословни граници и не се съобразите със социалните ангажименти. Поддържането на разумен баланс между излизането и престоя ще бъде от ключово значение в момента, така че ще трябва да сте сигурни, че отделяте енергия и на двата аспекта на живота си. Вселената ще бъде в настроение да ви разглези точно сега, особено по време на Новолуние на 9-ти.

Лъв

Вашият любовен живот и лична мотивация ще се разгорят този месец, докато екшън планетата Марс и романтичната Венера разположат лагер под вашия знак. Вашият чар ще измине дълъг път точно сега, което трябва да използвате в своя полза, особено когато става въпрос за лични цели и стремежи. Ще се почувствате доста непобедими с тази енергия, висяща във въздуха, но ще бъде важно да поддържате скромно и заземено разположение. Ако станете прекалено нахални, поредица от сурови аспекти между Марс, Венера, Сатурн и Уран ще се стремят да ви поставят под контрол през първата седмица и половина от месеца – така че би било разумно да не тествате Вселената или хората около вас през това време.

Дева

Слънцето преминава областта на вашата карта, която управлява общността. Интуицията и състраданието ви ще нараснат през това време, което ще ви позволи да се свържете с радостта, страха, любовта и скръбта на тези, които срещате, дори ако те са напълно непознати за вас. Винаги сте готови да подадете ръка за помощ, но тази енергия ще ви накара да търсите начини да направите разлика в голям мащаб, което може да бъде изтощително, ако поставите неоправдани очаквания върху себе си. Поради тази причина ще бъде важно да проверявате собствените си желания и нужди, особено на 8-ми.

Везни

Внимавайте за взаимодействията, които имате с колегите си в момента, докато Слънцето пътува през емоционалния Рак, активирайки областта на вашата кариера. Може да откриете, че вашите колеги са малко по-драматични или изтощителни от обикновено, което може да ви накара да се почувствате изтощени. Положителното е, че вашата интуиция ще ви помогне при решаването на проблеми, а вселената ще бъде в готовност, за да ви помогне да ръководите професионалните ви амбиции. Тази енергия също ще ви помогне да се свържете с други професионалисти на по-дълбоко ниво, което го прави идеалният месец за сериозна работа в мрежа.

Скорпион

Сезонът на Рака е един от най-свещените времена в годината за скорпионите, тъй като Слънцето огрява сектора на духовността. Вероятно ще се почувствате по-настроени към заобикалящата ви среда и хората около вас в момента, което ще ви помогне да се чувствате по-спокойни, отколкото сте имали след известно време. Разбира се, този месец все още ще има своите изпитания и премеждия, особено през първите 10 дни на юли, тъй като поредица от тежки аспекти в космоса предизвиква чувството ни за стабилност и нашите енергийни нива.

Стрелец

Добре е да приемате нещата бавно през първата част на месеца, скъпи стрелци. Слънцето ще освети областта на вашата личната трансформация, но поредица от сурови аспекти в космоса означава, че това ще дойде с някои реални нарастващи болки. Може да почувствате малко ниска енергия, докато Слънцето си проправя път през водния Рак, но истинското послание от Вселената е, че трябва да използвате това време, за да се подхранвате.

Козирог

Вашата по-мека страна ще се прояви този месец, тъй като Слънцето в Рак която управлява любовта и близките взаимоотношения. Намаляването на бдителността ви ще се почувства изненадващо естествено, когато откриете, че се свързвате с хората, с които сте най-близки на по-дълбоко ниво. Само не забравяйте, че е добре да приемате нещата бавно, особено с новите връзки. Ще се образува суров аспект между романтичната Венера и вашата управляваща планета Сатурн на 6-ти, което може да ви накара да издигнете емоционални стени, особено ако се чувствате неловко да сте по-отворени и уязвими.

Водолей

Прочетете също: Световно известните личности и техните зодии

Юли ще ви накара да забавите темпото и да преразгледате рутината си. Слънцето осветява сектора на вашата карта, който управлява здравето и ежедневните дейности. Ако не сте работили с постоянен график за спане, хранене или упражнения, това може да ви настигне точно сега. Поредица от тежки аспекти през първата седмица на юли могат да ви накарат да се почувствате здраво наранени, което прави управлението на стреса важен фактор, който трябва да вземете предвид. Вселената ще ви помоли да се ангажирате с нови практики около внимателността, за да помогнете за излекуването на всяко напрежение, което се проявява при вас напоследък.

Риби

Този месец ще бъде вдъхновяващ за вас, скъпи Риби. Слънцето активира областта на вашата карта, която управлява себеизразяването и творчеството. Въпреки че много знаци в зодиака ще имат трудно време да се ориентират във всички емоции, които предизвиква сезонът на Рака, вие сте свикнали да яздите тези вълни и всъщност ще се насладите на факта, че другите хора трябва да признаят и почитат чувствата си. От своя страна е напълно възможно приятелите ви да трябва да разчитат на вас в този момент и утешаването им ще бъде източник на удовлетворение за вас. 15-ти обещава да бъде особено вълшебен ден за вас, тъй като Слънцето споделя подкрепящ аспект с вашата управляваща планета Нептун.

Манев и партньори

басенджисъстезателна математика 3 класgrow easyкрипто прогнози

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни