Световно известни личности и техните зодии

Лидерът е човек, който оставя следа навсякъде. Наследството, аурата и очарователният чар са често срещани сред световноизвестните лидери. Мощните имат някои различни отличителни белези. И все пак някои от качествата им се втълпяват още с раждането. Тези лидери се родиха под някои звезди, които изиграха важна роля в определянето на тяхното бъдеще. Техните точни житейски прогнози по дата на раждане разкриха тайната зад техния успех.

Ейбрахам Линкълн

Името не се нуждае от представяне. Ейбрахам Линкълн несъмнено е най-известният и обичан президент на Съединените Американски Щати. Той е роден на 12 февруари 1809 г. в Америка. Той слага край на робството в Америка и затова е почитано име дори след толкова години от убийството му.

Прочетете също: Кои са най-големите слабости на всяка зодия?

Доминиран от знака Водолей, най-напористият и хуманен знак в зодиака. Неговата бъдеща прогноза е била определяне само от неговия подпис. Ейбрахам Линкълн бил голям идеалист и визионер, благодарение на слънчевия си знак –  Водолей. Революционният дух и желанието да преодолее всички бариери са това, с което се отличава като един истински представител на тази зодия.

Нелсън Мандела

Има ли някой, който не е чувал за Нелсън Мандела? Вероятно не! Човекът, който олицетворява човечността и изключителното търпение, е роден в Южна Африка на 18 юли 1918 г. и е истински Рак. Революционерът против апартейда, изтъкнат политик и носител на Нобелова награда за мир.

Нелсън Ролихлала Мандела притежавал истинска добродетел характерна за зодия Рак. Астрологичната му прогноза показва неговата висока чувствителност и готовност да направи всичко за страната си. Нелсън е наследил качествата на спокойствие, но твърда решителност и майстор на надеждността от зодиакалния си знак.

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер – най-могъщият и все още мразен лидер в историята. Той е роден на 20 април 1889 г. Можете да го наречете единственият отговорен човек за Втората световна война.

Опустошителната военна диктатура на Хитлер и до ден днешен шокира света. Хитлер е може би единственият лидер, който е допринесъл много разрушения на човечеството и природата. Той е доминиран от зодия Овен. Атрибутут на знака Овен включва сила, избухливост, решителност, какъвто е бил и самият Хитлер. Той загубва баланса в живот и това се дължи не негативната черта на Овена.

Барак Обама

Барак Хюсеин Обама – първият чернокож президент и лидер в историята на Съединените Щати и наистина най-известният сред индианците. Обама е роден на 4 август 1961 г. Той е Лъв и с право стана Крал на сърцето на всички.

Обама донесе социално-политически реформи и стабилност в Америка. Никой в ​​света не успя да устои на неговия харизматичен чар, забавен характер и мерки за мир в света. Връчена му е и Нобеловата награда за мир за усилията му да направи света едно мирно и по-добро място.

Опра Уинфри

Най-известната американска телевизионна водеща, актриса и филантроп. Тя е душата, която дава пример. Родена на 29 януари 1954 г. в Мисисипи, САЩ. Опра е издълбала своето място в историята.

Нейната смелост, воля и мъдрост спечелиха огромното ѝ уважение сред милиони хора по целия свят. Тя е знак Водолей, най-хуманитарният астрологичен знак във Ведическия хороскоп. Емпатията и състраданието са дарбата на нейната зодия. Тя преодоля всички трудности и дава сила на цяло поколение жени по целия свят.

Бил Гейтс

Бил Гейтс е бизнесмен, филантроп, предприемач, инвеститор и програмист. Той е роден на 28 октомври 1955 г.; в Сиатъл, Вашингтон, САЩ. Главният изпълнителен директор на Microsoft. Мъжът е доминиран от знака Скорпион. Амбиция, лоялност, решителност и състрадание са това, което Бил Гейтс получава като даденост от зодиакалния си знак.

Индира Ганди

Индира Ганди гравира името си със златни думи. Тя е първата жена министър-председател на Индия и служи на страната три поредни пъти. Индира Ганди е родена на 19 ноември 1917 г. в Алахабад, Индия.

Прочетете също: Натална карта | Що е то?

Индира успя да промени начина, по който хората виждат една жена. Тя беше силна, практична и взимаше правилни решения. Управлявана е от зодия Скорпион. Скорпионите са естествени лидери, както и Индира Ганди. Страстта и безстрашното отношение я направиха различна от останалите лидери. картини със скандинавски мъх

дропшипинг счетоводство софия

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни