Астрологична прогноза за месец Ноември 2022 (Първа част)

Ноември ще се окаже труден за някои зодии. Очертават се големи промени и впечатляващи трансформации. Събитията са свързани със скоростта на светлината. Този месец избягваме ненужното поемане на риск, преглеждаме целите си внимателно.

Ще трябва да се справите с непредвидими ситуации, говорим за прераждане или рестартиране; това е неизбежно. Успехите и постиженията ще очакват най-смелите от вас.

Най-благоприятният период е между 14 ноември и 21 ноември. Като цяло климатът е мек, комуникацията върви сравнително добре; семейният живот предлага приятни удовлетворения.

Този месец водните и земните знаци ще бъдат омагьосани, тъй като получават подкрепа от Юпитер, който отново е в Риби. Със Слънце, Меркурий и Венера в Скорпион някои от тях ще дадат тласък на това, което са предприели.

Други ще имат възможност да прецизират проекта си, като им дадат това, от което се нуждаят, за да се движат в правилната посока. За тези, които не са се възползвали от предоставените възможности и съжаляват за това, те ще могат да го направят този месец.

Някои ще се осмелят да задават въпроси, за да се успокоят по определени точки. Други ще разполагат със средствата, които им липсват. 

По отношение на знаците на въздуха и огъня, те могат да се почувстват безпомощни преди напускането на Юпитер от Овен. През ноември те все още са мотивирани от Марс, който продължава да бъде в Близнаци чрез понижаването му.

Свързан със Сатурн, той им дава възможност да усъвършенстват проектите, изпратени от Юпитер на Овен. Онези, които ще гледат на тази регресия в неблагоприятна светлина, трябва да се възползват от възможността да обмислят инициативите си, за да им дадат повече зрялост.

Овен

От 13 до 16 ноември семейното щастие е в центъра на всички ваши грижи. Звездите ви дават възможност да си разчистите сметките, вие оставате в контрола върху решенията си; не се колебаете да налагате идеите си, за да постигнете целите си.

Въпреки пречките по пътя, проектите са реализирани, а вие сте уверени. Добрите астрални влияния ви тласкат напред. С децата връзките са затегнати. Поемате ангажименти към близките си. Финансовият сектор остава относително стабилен през месеца.

Вашата дързост най-накрая се отплаща, ако трябва да сключите сделка или изгоден договор, намирате лесни решения. 

Астрологична прогноза за месец Ноември 2022 (първа част)

Телец

Неизвестностите вече са зад гърба ви, месецът започва с благоприятно настроение; вие сте решени, проектите са реализирани, водите живота, който искате. Планетарната конфигурация тласка местните жители на Телец към нови хоризонти.

Най-важните решения се вземат заедно с близките ви. Областта на отношенията ви носи голямо удовлетворение, контактите са интересни. В работата, ако проектите отнемат време за реализиране, те остават на дневен ред.

Разгръщате цялата си енергия, за да убеждавате хората около вас, вашите идеи се осъществяват успешно на работното място.

Близнаци

Планетите са в хармония, този месец Близнаците са в красива динамика. Разбира се, очакват ви някои неочаквани промени, особено в сантименталната област, но около вас всичко се развива, новото е налице.

Звездите играят ролята на ваши защитници. На работа нямате време да се отпуснете, за да докажете своята мотивация, която трябва да осигурите допълнителни усилия, трябва да вложите големите усилия в работа.

В края на годината ще бъдете възнаградени. Добрата комуникация ви позволява да зададете своите стандарти, да се доверите на себе си. Финансово няма особен проблем, през целия месец финансите ви са стабилни, намирате баланс.

Астрологична прогноза за месец Ноември 2022 (първа част)

Рак

От началото на месеца се движите в спокойна атмосфера. Вие правите задълженията си приоритет. Първите две седмици протичат спокойно, последните две седмици всичко се ускорява, движите се на по-висока предавка, владеете ситуацията, без да ви завладяват събитията.

Професионално ситуацията се нарежда успешно. Добрата решителност дава приоритет на новите проекти. Предпочитате позитивното мислене пред негативните мисли. Създавате обогатяващи приятелства, изпълнени сте с приятни емоции. 

Лъв

За лъвовете, месецът започва с добри планетарни аспекти. Ако все още имате неща за уреждане, намирате време и мотивация. Вашето близко обкръжение насърчава и подкрепя всички ваши действия.

Астрологична прогноза за месец Ноември 2022 (първа част)

Можем да кажем, че този месец, благодарение на вашата енергия ще блестите. През третата седмица ентусиазмът ви не стихва, връщането към спокойствието е обявено към края на месеца. В този момент вие привилегировате моментите в семейството или между приятели, управлението на дейностите с деца ви гарантира добра сплотеност. 

Прочете втора част на статията, за да разбере какъв ще бъде месец Ноември и за останалите 6 представителя на зодиакалните знаци.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни