Женските дрехи, които мъжете мразят

В днешния дигитализиран материален свят, колкото и да повтаряме, че интелекта е по-важен от външността, това не е съвсем така. Нека бъдем честни пред себе си и признаем, че за да се решим да заговорим човек от срещуположния пол, е важно първо да сме привлечени външно от него.

Жените прекарват часове пред огледалото, за да привлекат вниманието на някой мъж, а той от своя страна вае тяло във фитнеса. Разбира се, това не  е общовалидно правило за всички, но масата от хора правят точно това. След първоначалното впечатление на безупречен външен вид е важно да задържiм вниманието към себе си, демонстрирайки своя чар, душевност и богата обща култура.

Дамската мода е един необятен свят, изпълнен с пъстрота, разнообразие, шик и какво ли още не. За наша лоша изненада обаче мъжете не винаги харесват актуалните модни тенденции. Те дори откровено биха се подиграли с нас, ако ни видят с някой шантав тоалет. Не винаги мнението на силния пол трябва да ни ръководи в избора ни на облекло, но е добре да знаем кои са дрехите, които истински отблъскват мъжете. Така ще можем да ги избягваме, когато искаме да привлечем погледа на някой специален.

Прочетете също: Спрете да робувате на марки!

Шалварите

Определено класацията водят шалварите. Панталоните със странна форма крият цялата ни женственост напук на комфорта, който носят. Мъжете обичат да виждат извивките на женското тяло, а шалварите никак не благоприятстват за това. Ако все пак този тип панталони са ви удобни и самите вие много се харесвате в тях, не е нужно да ги изхвърляте. По-добре обаче не ги обувайте на първа среща.екологично пръскане на овошки

Не ходете с анцузи на срещи

През последната година трендът да ходим с меки и удобни дрехи, както у дома, така и навън, опредлено се затвърди. Това е чудесен избор за разходка в планината, с децата или просто да отидете до магазина. Изключително лош избор е да излезете по анцунг на среща! Това оставя лошо впечатление у мъжа, дори да сте гримирана и с прическа. За тях този тип облекло говори за немърливостта на жената. Всеки представител на мъжкия пол оценява високо, когато жената се е нагласила специално за него.адвокатска кантора

Твърде много животински принт

Животинските принтове едва ли някога ще излязат от мода, което е чудесно, стига да знаем как да ги вкарваме в облеклото си. Мъжете харесват леопардово, тигрово, змийски и крокодилски и всякакъв вид шарки, стига да ги носите с мярка. В никакъв случай не се обличайте от глава до пети в леопардово, защото от ефекта ще създадете дефект.

Прекалено широките панталони

В забързаното ежедневие всички жени предпочитаме да се обличаме максимално комфортно. На пазара се предлагат всякакъв вид широки панталони – лен, памук, деним, солей. Много от моделите са изключително женствени, падат тежко и придават изисканост. Но има и такива, които изцяло крият формите ни. Подобно на шалварите, панталоните с много широки крачоли също не са сред мъжките фаворити. За това е добре да ги избягваме, когато отиваме на среща с половинката.

Облекло от друго десетилетие

У нас, а и по света, има не малко жени, които изграждат стила си около модните тенденции от миналото. Редица дами са почитателки на модата от 20-те, 50-те или 60-те години. Това е наистина страхотно и ги прави изключително открояващи се в обществото. Прекаленото залитане по миналото обаче не се харесва от съвмеренния мъж, който се облича според тенденциите на 21 в.

Прочетете също: Как да ходим на високи токчета?

Истинската красота наистина е невидима за очите, но нека не отблъскваме обекта на желанията си с кофти облекло. Това ще го накара да изгуби желание да ни заговори. Може да звучи много повърхностно, но действително трябва да се стараем да подбираме добре тоалетите си за срещи. По същия начин дамите също не харесват някои от дрехите на мъжете, но тази тема ще я оставим за някоя следваща статия.

Модни тенденции на 90-те, за които днес не искаме и да чуемсемейни хотели на кавацитебишон фризе

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни