Какво вбесява мъжете?

Кое е първото нещо, което ви дойде на ум, когато прочетохте заглавието? Жените? Дори и най-възпитаните дами на света имат лоши навици. Въпреки че може би осъзнават някои от тях, има безброй други, които не осъзнават, че правят. И още по-лошо, може би сериозно вбесяват мъжете, като участват в тях. Но какво вбесява мъжете най-много?

Със сигурност не са само жените! Днес ние от “Всички теми” сме ви подготвили една колекция от ситуации. От навици на работното място, които дразнят мъжете, до неприятни постъпки на публични места, които могат да вбесят силния пол. 

Прочетете също: Вредни навици – Как да ги преборим?

Какво вбесява мъжете? Използване на телефона, докато говорите с някого 

Разбира се, може да ви се струва незначително, но ако изваждате телефона си, докато говорите с някого, почти сигурно го изнервяте с това. Според проучване, проведено от института „Джейкъб Франс“ към Балтиморския университет, използването на мобилен телефон по време на разговор е включено в топ 10 постъпки, които вбесяват мъжете. Почти половината от анкетираните са посочили, че не биха се срещали повече с някого, който непрекъснато говори или се взира в телефона.

какво вбесява мъжете

Незаглушаване на фоновия шум по време на срещи

Шумът, който оставяте да чува цялото ви работно място по време на онлайн срещи, определено е дразнещ за всички останали. През 2020 Moneypenny прави проучване на тази тема. То показва, че сред 800 анкетирани офис служители на пълно работно време, неизключването на фоновия звук по време на конферентна връзка и онлайн срещи, е определено като най-досадния навик на техните колеги.

Какво вбесява мъжете? Поддържане на звука на телефона включен

Въпреки че науката все още не го е потвърдила, почти всеки може да потвърди този факт. Звуците, издавани от телефона на друг човек на обществено място, са поне 1000 пъти по-дразнещи от звуците, издавани от собствените им устройства.

какво вбесява мъжете

Какво вбесява мъжете? Скромно хвалене

Всички имаме дни, в които искаме да споделим лична победа. Но не знаем как да я споменем, без да прозвучи, сякаш се потупваме по рамото. За съжаление, в много случаи това, което излиза наяве, е по-лошо. Скромна похвала или начин да се похвалите, без да казвате направо с какво се гордеете. Например: „Наложи се да наема икономка, защото новата ми къща е твърде голяма, за да се грижа сама за нея.“

Говорене до втръсване за това колко сте заети

Без значение каква е работата ви, какви задължения имате в семейството си или списъкът ви с хобита, има вероятност да се смятате за доста зает човек. Ако обаче постоянно говорите колко сте заети, това в един момент може много да вбеси мъжете, а и жените. В крайна сметка в днешния динамичен свят всеки е зает. Отговорностите са много повече. 

Какво вбесява мъжете? Потропване с крак

Защо хората в офисите забравят маниерите си с такава потресаваща честота? Потропването с крак под бюрото създава изключително дразнещ и разсейващ звук, който често вбесява мъжете. 

Паркиране твърде близо до линията на паркинга

На всички ни се е случвало следната ситуация. Бързате да влезете в магазина, преди да затвори, и паркирате колата си твърде близо до линията на паркинга. Или, още по-лошо, над нея. За съжаление, когато правите това, може да се окаже, че именно вие ще платите цената за това. Щети или драскотини по скъпоценното ви возило е нещо, което може да заварите.

какво вбесява мъжете

Изяждане на даден продукт и връщане на опаковката в хладилника

Независимо дали става дума за забравяне или просто за мързел. Всички сме се провинили, когато сме прибрали празния контейнер в хладилника. Отхапали сме последната хапка или сме отпили последната глътка и сме подготвили някой друг за разочарование. Подобен навик изключително много вбесява мъжете. Особено когато се приберат късно вечер огладнели от работа и отваряйки хладилника се натъкнат на празна кофичка кисело мляко.

Прочетете също: Как да намалим разходите за сватба?

Какво вбесява мъжете? Разказване за връзки на ваши приятелки

Едно от нещата, които най-много вбесява и дразни мъжете, е да им споделяте подробности за новата любов на ваша близка. Особено, ако го възхвалявате пред вашата половинка – дали било, че е красив или по-успешен.картини със скандинавски мъх

Манев и партньори

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни