Новолуние в Овен

В петък (01.04.2022г) настъпва Новолунието в Овен. По време на новолуние луната и слънцето са в съвпад. Тогава силното и жизнерадостно слънце подхранва емоционалната луна. Моментът е подходящ да напишем своите цели и желания на лист хартия, за да ги манифестираме. Желанията трябва да бъдат съобразени с темите на знака, в който попада новолунието.

Темите, които биват засегнати по време на това новолуние са: ново начало, нова енергия, импулс за действие, предприемане на нови цели, нов път в личен и професионален план. Всичко свързано с ново начало и желание за действие. Старт на всички нови проекти, планове за бъдещето, идеи, всичко, в което искате да се развивате. Овенът е първият знак в астрологията, който се свързва с увереността, силната воля, решителността и упорития характер.

 

Прочете също: Какво е значението на деня от седмицата, в който сте роден?

 

В тази статия на “Всички теми” ще разберете защо този период е чудесен да започнете изпълнението на новогодишните желания, които все още отлагате. Дерзайте смело за вашето развитие, не се колебайте пред нищо.

Препоръчително е да знаете кой е вашият асцендент, за да придобиете по-ясна представа в кои сфери ще усетите енергията на новолунието. Ако искате да разберете повече за асцендента, прочетете нашата статия по темата.

 

Овен

Овните, които имат рожден ден в дните малко преди и след новолунието ще усетят най-силно енергията. За хората родени точно на 01.04, това новолуние ще донесе кардинални промени в живота им през тази година. Енергията на новолунието ще обърне нещата към Азът и как възприемате себе си. Обърнете внимание на външния си вид, на емоциите си, на желанията, които сте забравили да следвате. Използвайте енергията, за да си припомните кои сте вие, в какво сте най-добри, по кой път искате да вървите и какво ви спира да действате. Възможни са промени във външния вид, в семейното или професионално положение. Благоприятен период за започване на спортна дейност и подобряване начина на живот.

 

Телец

Представилите на зодия телец могат да започнат една подготовка на психическо ниво, за да блеснат при следващото новолуние, което се пада именно в знака на Телец. Изчистете всичко, което ви пречи да бъдете себе си. Обърнете се към духовна литература, медитации, йога, грижа за вас и вашето съзнание. Подходящ момент за благотворителност или  планиране на операция. Опитайте се да не бъдете негативни. Намерете правилните духовни практики за повишаване на вибрациите.Бъдете осъзнати и се концентрирайте върху най-добрата версия на вашата личност.

 

Близнаци

Скъпи Близнаци, много от вас могат да срещнат нови приятели, да влязат в нови запознанства, да разширят социалните си контакти. Някои от вас могат да започнат нов проект или идея съвместно ваши приятели. Много жизненост и енергия ще вложите в новите начинания. Прекрасно време да мечтаете и действате по осъществяването на вашите мечти.ресторант на Каваци

 

Рак

По време на това новолуние може да има събития свързани с авторитетни личности. Възможно е и предложение за брак. Възможни са промени в работата, смяна на позиция или отдел, нов шеф, нова работа. Всичко, което вълнува вашата кариера, социалния ви статус, кариерни достижения ще бъде на преден план. Ако не се чувствате щастливи от живота, който живете или работата, която имате, това новолуние може да ви тласне към нова посока.

 

Лъв

Новолунието ще бъде зключително силно за вашата философска нагласа върху живота. Ще размишлявате за смисъла на живота, къде е вашето място в света. Енергийно ще бъдете свързани повече с духовността, отколкото с житейските проблеми и въпроси. За някои представители на зодия лъв, новолунието може да донесе контакти с чужденци, задгранични пътувания, работа свързана с международни дела. Не е изключено да срещнете бъдещия ви партньор в чужбина. Следвайте пътя на вашата интуиция.

 

Дева

При Девите новолунието ще бъде свързано с финансите. Някои представители могат да вземат кредит или ако вече имат такъв да го погасят. При други е възможно получаване на наследство. За обвързаните представители на зодия дева е възможно задълбочаване на интимните взаимоотношения и предприемането на по-сериозна крачка в любовта.

 

Везни

Всичко, което е свързано с личните и бизнес парньорства ще бъде засегнато по време на новолунието. Подходящо време за сключване на договори, сделки, сключване на нови партньорства, брак, фирмени договаряния. Може да бъде свързано със запознанство с бъдещия ви партньор. За други може да е затвърждаване на вече съществуващи отношения. Възможни са пререкания в работен план.

 

Скорпион

Скорпионите могат да получат нови идеи за промяна на ежедневието. Ако има дилема, за която не намирате решение, по време на новолунието е възможно да получите вдъхновение за взимане на правилното решение. Възможно е да станете по-организирани, да се погрижите за личното си здраве, да изчистите ума и душата от всичко ненужно и вредно (вредни навици, токсични връзки). За някои от вас може да им повишение, а за други смяна на работа, смяна на отдел или позиция. Фокусът през месец април за вас е пълноценното здраве.

 

Стрелец

При вас скъпи Срелци, новолунието ще внесе много любов, романтика, хубави моменти и приятни пътувания. Обвързаните представители могат да станат по-сериозни във връзките си. За някои от вас може да има и по-краткотрайни любовни авантюри. Много от вас могат да усетят желание да се занимават с  творчество.

 

Козирог

Енергията на новолиунието ще ви накара да се занимавате повече с въпроси свързани със семейството, домът, в който живеете. Възможни са промени в дома като ремонт или ново обзавеждане. Някои от вас могат да се преместят на ново място или да си купят нов дом. Обърнете голяма внимание на родителите и близките си. Възможно е това новолуние да ви донесе носталгия към дома и ако сте в чужбина, може да решите да се завърнете в

родината.

 

Водолей

За представителите на зодия Водолей, новолунието ще донесе бърза промяна в ежедневието. Ще се запознаете с много нови хора, ще бъдете активни, вие ще бъдете инициаторите за нови запознатсва с други хора. Възможно е да започнете нов курс или ново образование. Новите запознанства, новите идеи и желанието да се учите ще  ви донесат много късмет в професионална среда. Някои представители на водолеите могат да си закупят нов автомобил. Бъдете отворени към всичко ново настъпващо в живота ви.

 

Риби

Това новолуние ще бъде ключово за вас и вашите лични финанси. Много от вас ще имат възможността да реализират свои идеи, благодарение на които да изкарват повече пари. Съпътствани сте с успех и късмет във връзка с вашите финанси. Благоприятен период за смяна на работното място. За някои риби това новолуние може да се свърже с повече разходи с цел удоволствие и почивка.криптовалута

обяви за работа

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни