Новолуние в Риби

Днес на 02.03.2022 в 17:34ч. настъпва новолунието в Риби. На този ден е хубаво да напишем желанията и мечтите, които искаме да осъществим. Енерията е творческа, силна, емоционална. През следващите две седмици, докато настъпи пълнолунието, ще се случват доста промени, при някои хора могат да възникнат внезапни ситуации, които могат да внесат промяна в близкото бъдеще. Възползвайте се от мощната енергия на Нептун и Юпитер, които се намират в знака на Рибите и напишете своите желания на следните теми:

Духовно осъзнаване, вътрешно щастие, толерантност, отказване от лоши навици или токсични връзки, ако искате да се занимавате с изкуство, визуализирайте своите мечти и започнете да работите по тяхното осъществяване.

Ние от “Всички теми” ще ви покажем как ще се отрази новолунието на всяка една зодия:

 

Овен – Възможно е по време на това новолуние да потънете в себе си, в мислите и емоциите си. Помислите какви таланти имате, които отлагате да развиете. Грижата за емоционалното ви състояние ще бъде на преден план, възможно е да искате да останете насаме със себе си. За някои представители на зодия Овен новолунието може да е свързано с далечно пътуване.

 

Телец – Енергията на новолунието може да ви донесе нови приятеслва, нова среда, нови запознантсвта, кариера, възможности. Много важно е да напишете плановете и желанията, които имате за бъдещето, защото енергията на новолунието е благосклонна към тяхното осъществяване.

 

Близнаци – Изключително ценно новолуние за представители на зодия Близнаци. Може да окаже положително влияние в кариерата ви, започване на нов бизнес, издигане в йерархията. За някои представители на зодията, това новолуние може да бъде свързано със жизненоважна промяна – брак, дете, развод.

 

Рак – За много от вас това новолуние може да бъде свързано със стартиране на ново висше образование, пътуване в чужбина, нови курсове, стартиране на нови проекти. За други може да донесе много нови хора в живота ви, главно чужденци.  Най-важното за вас по време на новолунието е да разберете с какво искате да се занимвате и в какво да разширявате собствения си кръгозор.

 

Лъв – За вас Лъвове това новолуние ще донесе помощ в сектора на парите. Но не парите, които вие изкарвате, а парите които взимате  назаем от приятели, партньор или банка. Ако сте обвързани е възможно вашият партньор да получи повишение и това да окаже благоприятно влияние на общия ви бюджет. Някои от представителите на зодия Лъв могат да срещнат нов интимен парньор или да започнат нова връзка.

 

Дева – За обвързаните представители на зодия Дева новолунието може да донесе предложение за брак или развод. За необвързаните представители шансовете да се запознаят с нов партньор са много големи. Възможно е да осъществите нови бизнес контакти.

 

Везни – За вас това новолуние може да донесе смяна на работното място или изцяло смяна на кариерата ви. Възможно е да получите повишение или шанс да работите допълнителна работа. В ежедневен план много новости могат да влязат в живота ви. Хубаво е да започнете нов хранителен режим, да изградите нови навици за спортуване или медитация. Всичко свързано със здравето и ежедневието ви ще претърпи промяна за по-добро.

 

Скорпион – Енергията на новолунието попада във вашия дом на любовта, децата, всичко което правите от сърце. Бъдете откровени със себе си и смело заявете какво искате от живота, и започнете да работите по осъществяването на вашите желания. Някои от вас могат да решат да се занимават с ново хоби, или да превърнат хобито си в сериозен бизнес. Това новолуние ще бъде щедро към вас.

 

Стрелец – При вас това новолуние може да доведе до увеличаване на семейството, някои могат да станат родители или ваши близки могат да ви изненадат с новина за очакване на бебе. Също така, при някои това новолуние може да е свързано с преместване на друго място или друг човек да заживее в дома ви. Възможно е да заминете в чужбина. Всичко свързано с корените ви, вашите родители и домът ви ще бъде засегнато в положителен аспект.

 

Козирог – При вас новолунието в Риби ще бъде свързано с кратки пътешествия. Много от вас могат да си закупят автомобил или друго превозно средство. За някои представители на зодия Козирог новолунието ще бъде сврзано с братя, сестри, нови съседи. Възможно е да започнете бизнес с ваш брат или сестра. Бъдете отворени към всяка информация, която достига до вас, защото може да получите ценен съвет от някого.ресторант на Каваци

 

Водолей – За представителите на зодия Водолей, това новолуние попада във втори дом, домът на личните доходи и всичкко свързано с парите, които печелите. За много от вас могат да се отворят възможности за получаване на допълнителни или повече доходи. Направете подарък на себе си, поглезете се. Планирайте добре бъдещите си финанси. Някои от вас могат да започнат собствен бизнес.

 

Риби – Новолунието попада във вашия първи дом, а това е началото на всичко. Всички представители на зодия Риби смело могат да планират бъдещето си и да напишат целите си. Тази година е много важна и благоприятна за тях. По време на това новолуние ще бъдете в своя блясък. Всичко ново, с което искате да се захванете ще бъде съпътствано с късмет. За някои представители това новолуние може да донесе бременност, а за други желание за промяна на визията и начинът, по който живеят живота си.криптовалута

Прочетете още: Какво е асцендент?

нови обяви за работа

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни