Ретрограден Юпитер (Част II)

В първата част на статия разгледахме важните аспекти на ретрограден Юпитер с останалите планети. Също така обърнахме повече внимание на всяка една зодия и как този период ще се отрази на хората представители на различните астрологични знаци от Овен до Рак включително. 

Прочетете също: Натална карта – Що е то?

В тази статия на “Всички теми” ще имате възможността да прочете за останалите зодии и промените, които им предстоят в следващите няколко месеца.

Приятно четене!

Лъв

Не пренебрегвайте предупредителните знаци и незначителните детайли, когато Юпитер е в Овен за първата част от планетарната ретроградност. Финансовите въпроси ще ви затрупат през втората част на ретроградността, тъй като преразходът ви най-накрая надминава доходите ви. Ограничете несериозните си навици и бъдете наясно с количеството пари, които теглите от банковата си сметка. Спрете да бъдете супер щедри към другите и към себе си. 

Дева

Интимността е тема за вас по време на завъртането на Юпитер назад. Близките взаимоотношения в живота ви са важни за вас, но откривате, че много от тях вече не си струват. Сърцето ви се отваря за другите и хората ви дават допълнително обожание сега. Въпреки това се научавате да бъдете по-селективни по отношение на това в кого инвестирате енергията и любовта си. Взаимоотношенията, които са силни ще процъфтяват и оцелеят, докато тези, които не са, ще се разпаднат.

Везни

Имате много стандарти, когато става въпрос за хора, с които работите и с които сте поели ангажименти. Уловката е, че може да не са толкова честни и прозрачни, колкото бихте искали. Цялото разочарование ще бъде свързано с това, че ще се откажете от някои възможности, за да поддържате морално високо ниво. Преди да поемете ангажименти или да подпишете документи, помолете трета страна за съвет по въпроса. Това ще ви помогне по пътя и ще ви даде възможност да разберете какво ви очаква.

Скорпион

Романтика и креативност витаят във въздуха, което ви позволява да търсите нови висоти около подобни чувства. Единственият недостатък е, че може да прекарвате толкова прекрасно време, наслаждавайки се на живота, че светските дейности да ви завладеят. Опитайте се да останете заземени, за да поддържате баланс в живота. Ако можете да направите това, тогава ще процъфтявате по време на транзита. Едно нещо, за което трябва да внимавате, е прекаляването. Не прекарвайте времето си в безразсъдни дейности, когато бихте могли да създавате и развивате живота си по по-смислен начин. 

Прочетете също: Световно известните личности и техните зодии

Стрелец

Може да се чувствате задушени от настоящата си жизнена ситуация и да сте в настроение за повече пространство. Помислете за преместване на ново място или място, което ви дава духовно и емоционално удовлетворение, вместо да се установявате въз основа на финанси и обстоятелства. Това ще бъде от полза и задоволяване в дългосрочен план. Това също е много плодородно време за вас, което означава, че можете да хвърлите мечтите и артистичността си, за да създадете нещо много специално.

Козирог

Създаването на връзки изглежда безпроблемно в момента, тъй като другите са привлечени към вас. Урокът е да цените тези, с които се срещате и да не ги търсите за пари или развлечение. Да се ​​научите да оценявате другите е начин на мислене, който ще бъдете принудени да разберете по време на този космически транзит. Може дори да откриете, че е време да се преместите в по-голям дом или далеч от града на място, където имате повече място.

Прочетете също: Как обичат зодиите?

Водолей

Не сте се фокусирали върху пари или материално богатство, но вашето богатство идва при вас. Ако оценявате изобилните дарове на Вселената, като практикувате закона за привличането, можете да постигнете големи благословии и дарби от материалното царство през следващите няколко месеца. Не стресирайте финансовото си състояние. Изобилието и просперитетът идват при тези, които чакат – вие не сте по-различни. Имайте търпение и се доверете на процеса.

Риби

За първи път от известно време се излагате навън и приветствате нови преживявания. Вашият оптимизъм и вяра ще ви насочат към страхотни преживявания с невероятни и вълнуващи хора. Просто не поемайте твърде много наведнъж, тъй като лесно може да се претоварите, ако го направите. Добрата новина е, че увереността ви ще бъде повишена, което ще ви позволи да се чувствате позитивно и оптимистично по отношение на себе си и всичко, което ви изпреварва. Нищо няма да изглежда трагично, тъй като вярата ви в човечеството и света около вас е висока.бизнес консултации

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни