Кои са най-големите слабости на всеки зодиакален знак?

Всеки човек има своите силни и слаби страни. Лесно е да се определят неговите качества, но е трудно да се обърне внимание на най-големите му слабости. Зодиакалните знаци са дълбоко свързани с всички елементи като въздух, вода, огън, дърво и земя.

Обстоятелствата на хората се променят с промяната на положението на планетите. Според ведическата астрология има 12 зодиакални знака. Всеки от тях има своите силни страни и слабости и в тази статия на “Всички теми” ще ви ги представим.

#1 Овен

Знакът на Овена е огън, който означава гняв и експлозия. Овните са добре познати императори. Те не просто пренебрегват или крещят за несправедливостта, те поемат отговорност и доказват своята императорска власт. Те знаят как да уцелят целта и имат упорит и разрушителен характер. Твърдоглавата им природа ги отблъсква от хората.

 

Прочетете също: Какво е асцендент?

 

#2 Телец

Телците са мързеливи, неизменни и закостенели. Обичат да се придържат към фиксирания си график и мразят всякакви промени в живота си. Те наистина се движат бавно и затова пропускат много възможности в живота си. Тези хора са склонни да преувеличават почти всичко и са упорити по природа.

 

#3 Близнаци

Близнаците са доста любопитни по природа. Те обичат да задават въпроси и да стигат до резултати почти веднага. Тези хора са бързи и трудни за предвиждане. Една от най-големите слабости на този зодиакален знак е, че той е известен с това, че представителите му са двулични и безгрижни. Те са толкова безгрижни, че дори не се грижат за здравето си. Личната изгода е най-големият мотив в живота им.

#4 Рак

Раците са срамежливи, капризни и потайни. Те запомнят нещата за дълго време и се стремят да си отмъстят. В това се изразява именно и най-голямата слабост на този зодиакален знак. Те са толкова завистливи, че дори не се замислят, преди да говорят лошо за другите. Отношението им към парите се възприема като друга отрицателна черта.

 

#5 Лъв

Лъвът е царствен и доминиращ. Най-голямата им слабост е дълбокото им желание да властват над всички и всичко. Те са твърде упорити и използват максимално силата си. Упоритото им поведение ги кара да вярват в себе си. Те обичат да са в центъра на вниманието, но очевидно това не е възможно през цялото време.

#6 Дева

За Девите е твърде трудно да се доверят на някого. Те не се доверяват дори на най-добрите си приятели. Нежелаещите да харчат постоянно се оплакват и критикуват. На хората им е много трудно да общуват с Деви.

 

#7 Везни

Везните са объркани хора. От време на време това може да е добре и поносимо, но постоянното нерешително поведение е нещо, което трудно се понася. Понякога може да е наистина разочароващо да си сред толкова объркани хора. Везните са критични и почти не обръщат внимание на чуждите емоции.

#8 Скорпион

Скорпионите са отмъстителни врагове. Бъдете внимателни и никога не се опитвайте да откриете най-лошото в тях. Те умеят да инициират любовта, но нерешителността им по отношение на любовните въпроси е най-голямата им слабост. Хората са твърде упорити, за да вярват на чужди съвети.

 

#9 Стрелец

Стрелците не могат да се концентрират върху едно нещо в даден момент. Те наистина лесно се разсейват и постоянно променят характера си в зависимост от променящите се ситуации. Те желаят да правят толкова много неща заедно, но това само поражда проблеми в живота им. Понякога те са толкова погълнати от теориите, че престават да вярват в реалността.

#10 Козирог

Тези хора живеят в своя въображаем свят. Те винаги са откъснати от реалния свят и твърде студени, дори когато са влюбени. Най-голямата им слабост е, че никога не правят крачка напред, за да внесат нови и положителни промени в живота си.

 

#11 Водолей

Водолеите вярват в свободата. Те се нуждаят от твърде много от него. Могат да вършат всичко сами и не очакват помощ от никого. Хладнокръвните саркастични хора ценят твърде много глада си и губят спокойствие, когато са гладни. Водолеите са силно нетърпеливи, което е най-голямата им слабост.

 

Прочетете също: Как и къде да пътуваме според нашата зодия?

 

#12 Риби

Тези хора никога не са решителни. Лесно се доверяват на всекиго и проявяват огромна вяра в него. От всички зодиакални знаци рибите са най-трудни за разбиране. Силно чувствителните и доверчиви хора са толкова наивни и хората винаги се опитват да се възползват от тях.

 

Сега, когато знаете кои са най-големите слабости на всички зодиакални знаци, знаете как да се справите с тези хора.

А замислялили сте се някога какво значение има денят от седмицата, в който сте роден/а? Това може да прочетете в нашата статия на тази тема.картина с мъх

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни