Най-добрите места за снимки в Instagram! Топ 10 на локациите в София

Ерата на Instgram тече с пълна сила и всеки, който има профил в социалната мрежа, се стреми да публикува интересно, красиво и креативно съдържание. В платформата можете да се радвате на милиони красиви кадри от различни точки по света, в красиви ресторанти или перфектно подредени домове. Българските инфлуенсъри по нищо не отстъпват на чуждестранните и се стремят на обсипват профилите си с красиви и оригинални кадри. Голяма част от тях се намират в столицата и именно в София реализират своите импровизирани фотосесии. Те улавят такива места, за които повечето от нас сме забравили, че съществуват. Или просто до сега не сме ги виждали с инфлуенсърско око. Днес ние от „Всички теми“ ще покажем някои от най-добрите места за снимки в Instagram в София. По този начин може да привлечете повече внимание към личния си профил.

 

Национален Дворец на Културата

Няма спор по темата, че фонтаните, цветята и тревните площи пред Националния дворец на културата попадат в класацията на Най-добрите места за снимки в Instagram. През последните няколко години пространството пред сградата е изключително добре поддържано, което е и предпоставка за чудесни кадри. Там може да намерите различни кътчета, които да допринесат за вашето Instgram съдържание.

 

Прочетете също: Какво се крие зад успеха на TikTok?

 

Цветарският магазин на ул. Шипка

Е, няма да правим реклама на този изключително красив цветарски бутик, но вие със сигурност знаете за кое  място говорим. Няма български инфлуенсър, който да няма снимка там. Собствениците на магазина имат чудесен нюх за естетика и наистина създават една невероятна палитра от цветове, която можете да използвате за фон на вашите снимки.

 

Народен театър „Иван Вазов“

Безспорно това е, ако не най—красивата, то една от най-красивите сгради в столицата. Народният театър впечатлява със своята архитектура и инфраструктура наоколо. Пред него се намира чудесен парк с фонтани и цветя, който е любим на повечето млади хора. От профилите на популярни българи може да почерпите вдъхновение за редица интересни кадри.адвокатска кантора

най-добрите места за снимки

 

Храм-паметник „Св. Александър Невски“

Още една уникално красива сграда, която няма как да не заеме място в нашата импровизирана класация. Пред храма и около него може да си направите цяла фотосесия, отразявайки различни детайли от сгрдата.

най-добрите места за снимки

 

Дворът на ЦУМ

В двора на ЦУМ може да си направите страхотни кадри. Пейките, зеленината, красивите улични лампи… Общо взето всичко наоколо спомага за направата на пефектните снимки за инстаграм.

 

Национална галерия на изкуствата „Квадрат 500“

Красивата архитектура и интериот на галерията са предпоставка за чудесни кадри, с които със сигурност ще съберете стотици лайкове.

 

Дворът на СУ

Вътрешния двор на Софийския Университет е винаги много добре поддържан със красива зеленина, така че не мислетете много, много, а си направете снимки там.

Парк-дворец „Врана“

История, природа, красота и архитектура в едно. Проверете през кои дни историческата забележителност е отворена за посещение, облечете се подходящо и си направите няколко снимки.

най-добрите места за снимки

 

Жълтите павета

Така популярните в цяла България жълти павета са много предпочитани за снимки. Без значение дали ще се намирате пред Парламента, Руската църква или на площад Александър I Батенберг. Развихрете се и направете една интересна и много разнообразна фотосесия.

 

Семинария „Св. Иван Рилски“

Дворът на Семинарията е едно от най-красивите кътчета в столицата. Храмът е предпочитан за кръщенета, сватби и всякакъв друг вид щастливи събития. В момента там тече ремонт и не е подходяща локация, но щом околността бъде обновена, непременно я посетете.

Освен перфектното място, е нужно да имаме и добър фотограф, за да  създаваме качествено Instagram съдържание. Естествено, няма как да наемаме професионалист, който да ни снима за постове, но се допитайте кой от приятелите ви прави най-добри кадри и го разведете из всички локации. Сполучливите кадри публикувайте онлайн и нека лайковете завалят сега…

 

Прочетете също: Възходът на сериалите: Какво да гледаме през 2021 година?

 

В днешно време има много локации, на които можем да си направим запомнящи се снимки. Красивото в една снимка обаче освен локацията, често е и облеклото. Сигурни сме, че никой от нас не би си публикувал снимка с облеклото му от 90-те години на миналия век. Какви бяха тогава дрехите може да си припомните от нашата статия на тема: Модни тенденции от 90-те, за които днес не искаме и да чуем.

Харесахте статията? Споделете с приятели!

НАУЧИ НЕЩО НОВО

Продължете да четете

ИМЕЙЛ ЛИСТ

Не пропускай статия

Получавай ежемесечно подбрани от нас заглавия и интересни факти. Научи първи за всякакви новости около платформата!

Последвай ни